- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy_83
tag
válasz baaliint #2683 üzenetére
Hello,
Engem is meglepett az első pár nap töltési statisztikája... Javulni fog, akár 1 napot is ki fog bírni. Én is hasonló beállításokkal használom, és beszereztem adatkábelt a melóhelyemre és töltődik napközben is... ez az egyetlen olyan bajom a telefonnal amivel nem vagyok kibékülve...
Szóval javulni fog....
További szép napot!
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
whirus
tag
válasz baaliint #2683 üzenetére
Pedig így van ahogy mondod (írod).
Az én 820-asom is elment már 3 napot egyszer, pedig nem kapcsoltam ki gps-t netet, bluetooth, emaileket, semmit. Egyszerűen nem használtam, nem nyomogattam csak ha jött valami.
Erre bringázáskor is újra rádöbbentem, bekapcsolt tracker programmal, lezárt képernyőnél 100-ról 65-re ment le az akksi egy 70 km-es, pihenőkkel tarkított reggeltől estig tartó bringatúra során. Ez nagyon jó.
A Kinizsi 100-at is bírta simán (bár ott rendes túraGPS rögzített), ott se kapcsoltam ki semmilyen funkciót.Ha viszont nekilátok netezni, marketplace-t nézegetni, játszani, nyomogatni csak úgy zuhan a készenlét és képes pár óra alatt lemerülni.
Nem vagyok telefon és oprendszer tervező, de szerintem az van a háttérben, hogy lezárt képernyőnél a processzor és minden más valamilyen alaphangon működik, lehet hogy csak 1 mag megy 200MHz-n mert a futó processeket az is kiszolgálja, aztán ha kinyitod a képernyőt, beindul a gépezet fullon.
Lehet nincs igazam és más van a háttérben, de a tapasztalat valós és létező nálam is.
Üdv!!!
c.
-
MK VII
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest