- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonya1111
csendes tag
Üdv néktek
tudna nekem valaki segíteni?
az érdekelné hogy a gépelési segédletet ki lehet e kapcsolni valahogy.
értem ez alatt azt hogy gépelés közben ne adja be a valószínűsíthető szavakat -
gonya1111
csendes tag
üdv néktek
egy kis segítségre lenne szükségem. volt a 820-asom előtt egy nokia 700-am az símán megnyitotta a következő linkben szereplő lejátszók szinte mindegyikével azt a rádiót amit hallgatni szoktam, mivel ez egy modernabb teló nem hiszem hogy ne lenne itt is valami mód arra hogy hallgathassam a kedvencem . aki tud esetleg valami alkalmazást vagy bármi trükköt kérem segítsen.
http://rs.rtvstat.hu/stat.cgi?3044
köszi előre is -
gonya1111
csendes tag
Üdv néktek
Tud valaki olyan alkalmazásokat mondani aminek tényleg élő csempéi vannak a kezdőoldalon, nem csak szimpla indítóikonok? -
gonya1111
csendes tag
Sziasztok
Nekem eddig Nokia700-am volt ,nemrég váltottam 820-ra , és értek csalódások sajna
a zenelejátszó nem ismeri fel az előadókat amik a 700 ason simán megjelentek.itt ismeretlen előadóként ír ki szinte minden számot.Nem lehet belehúzni sem a számba , csak folyamatos hallgatást tesz lehetővé a lejátszó. híváskor már megszoktam hogy bemondja a 700-as a hívó nevét de ez itt nem megoldható tudtommal sajna. -
gonya1111
csendes tag
üdv néktek
szomorúan tapasztaltam hogy a telón csak a csengőhangot tudom egyedivé tenni, az sms vagy az email értesítőhangot csak a telefonra előre telepített hangok közül tudom kiválasztania kérdésem az lenne hogy tud e valaki olyan alkalmazásról amivel ezek is egyedivé alakíthatók lesznek?
-
gonya1111
csendes tag
üdv mindenkinek
tud valaki olyan you tube alkalmazást ami enged belehúzni a számba?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest