Új hozzászólás Aktív témák
-
menthix
tag
válasz
menthix #4773 üzenetére
Na most ezt elolvasva: http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/236596-download-market-other-manufacturer.html
nyilván amit a kolléga adott föntebb proxy, már nem él úgy ahogy nekünk kéne. Ezen a linken leírják hogyan csináljuk meg otthon self made egy pc segítségével. Én most pc híján nem tudom tesztelni, tegyétek meg helyettem, aztán írjátok meg az eredményt. -
cAby
tag
válasz
menthix #4411 üzenetére
Na igen, az kibírhatatlan lenne, hacsak nincs 2db 820-as kéznél
Akkor még tovább próbálok javítani az akksi időn
Minden alkalmazás háttérben futása le van tiltva, kivéve ezek (mert ezeket nem engedi):
Deezer
extras+info
Facebook
gMaps
ViberKíváncsi vagyok, hogyha ezek nincsenek fenn, akkor javul-e valamit a helyzet.
-
cAby
tag
válasz
menthix #4391 üzenetére
Biztos, hogy jó az a számláló?
Elég irreális adatnak tűnik. Így ez azt jelentené, hogy 50 napot kibírna.Enyém 9 óra alatt 13%-ot merült minimális használat mellett (telefonálás, 1-2 fénykép készítése, wifi állandó + időjárás csempe automatikus frissítés, pár app telepítése)
-
batai15
félisten
válasz
menthix #4296 üzenetére
megpróbálom hátha látszik. ugy kell elképzelni hogy full fekete háttérnél döntögetve a telefont viz szintesen szabályos sorrendben és közökben végig vonalak futnak. máshogy nem tudom leírni csak így. tehát valami mintázat féleség ugymond.keresgélek a topicba opálosodásról olvasgatok most.
még sajna "ambertelen" vagyok. leginkább a nap elem panelre tudok asszociálni csak kevésbé látható -
guppy_83
tag
válasz
menthix #4092 üzenetére
...én is nagyon remélem, mert 1 havi riport után eldőlne, hgy le tudom-e mondani a nagyobb adatcsomagot vagy nem és fizetek 2x többet érte... Persze ha szeretnék esetleg LTE-t használni, na azt nem lehet mert a T erre is képtelen.... akkor miért árul LTE kompatibilis eszközöket és reklámozza azt???
-
viewdetails
addikt
válasz
menthix #4010 üzenetére
Jövő hét szerdán lesz három hete, hogy - többek között ezért is - szervízben ül a 820-am. Javítják, de nem egy kapkodó idegbeteg a központi Nokia szervíz.
Care-be vittem, mert ott másfél hétről volt szó, a T-nél kettő hetet mondtak. De mivel nekem térerő eldobálós is, lehet ez megdobja a javítási időt. -
marcusa
addikt
válasz
menthix #4010 üzenetére
De várj, te milyen kamera elállásról beszélsz? Mert az normális hogy az egész kamera rész kíjjebb van a gyári hátlappal mint a hátlap, másoknak az a bajuk, hogy az egyik fele még ennél is 1mm-vel kíjjebb áll, tehát ferde...
Én most vettem piros töltős gyári hátlapot, azzal már nem áll ki. -
nicu71
addikt
válasz
menthix #3992 üzenetére
a telcsi alapszoftvere megmaradt a legutóbbi verziónál,tehát az elérhető legfrissebb/a portico kódnevű.
viszont a többi rendszerappot te adtad hozzá,igaz?ahogy jöttek szépen sorban ,amikor megcsinálta és elérhetővé tette a Nokia...és most a visszaállitással törlődtek.
Tehát csupán ezeket kell frissiteni,amire van is több app már ,ilyen Nokia pusher féle okosságok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest