- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
Sziasztok!
Kicsit megunva, hogy az Androidom folyton lefagy és idióta, azon gondolkodom, hogy hamarosan aktuális telefonváltásom kapcsán ilyen készüléket vásárolok. Nem olvastam végig az összes hozzászólást, viszont van pár dolog, ami érdekelne. Nézzétek el nekem, ha már korábban valaki ugyan ezeket feltette.
1. Amire használnám: Facebook, facebook chat, viber, whatsapp messenger, google szinkronizálás (naptár, ilyesmi), gmail, böngészés, youtube... - ezeket mennyire zökkenőmentesen lehet megvalósítani?
2. Olvastam, hogy sok a probléma a készülékkel: pl. hibásak, gyakori szerviz, ezek a dolgok javultak?
3. Mennyire bírja a gyűrődést a kijelző? Ahogy értelmezem, ezen nincs gorilla glass...
Előre is köszi, ha még valami felmerül, akkor írok.
Esetleg típusproblémákat még írhatnátok, hogy mikbe ütköztök, hátha nekem is fontos lenne, csak nem akadtam még bele...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen autót vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest