- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
#13260800 #66 üzenetére
nem magamból indultam ki,egy kísérlet eredményét ismertettem röviden,ahol egy oviba smart telefonokat osztottak ki a dedósoknak,és a wp7 nyert a legkönnyebb kezelhetőséggel.Volt iPhone is ez lett a második aztán a droid és végül a symbian,valamiért ezt emésztették meg legtovább a gyerekek.A hozzászólásom egy másik kollégának szólt,aki nem találta wp7 marketplace-n a keresés funkciót,pedig ott van középen a search gomb.
Mint mondtam is nagyon sok mindenben fejlődnie kell még a wp7-nek ,de a kezelése az tényleg olyan egyszerű mint a faék.
köszönöm, feltalálom magam a droiddal is,de most rólam nem volt szó. -
nicu71
addikt
iphone-nál sem lehet bluetooth-olni,meg itunes nélkül sem boldogulsz,mégis lenyelki boldogan az userek a békát.
Itt zune van,na és...
természetesen van még hova fejlődni.De olyan egyszerűen kezelhető a rendszer,androidhoz képest konkrétan gyerekjáték....nem értem,hogy nem találtad fel magad! -
nicu71
addikt
Valószínüleg úgy érti,hogy itt a lefagyás,napi újrainditás stb szinte ismeretlen fogalmak.Pörög mint az istennyila.
A rendszer olyannyira könnyen kezelhető,átlátható hogy gyerekeken tesztelték,a wp7-t szinte azonnal birtokba vették,és a droid ,meg az iPhone után ,bizony a symbiant fejtették meg legutojára.Ezzel nem minősíteni akarom,csak most eszembe jutott/sosem volt symbianos telóm/ -
nicu71
addikt
válasz
Keeperv85 #24 üzenetére
Szerintem pedig egy gyönyörűség ez a telefon,sokkal szebb mint a Samu egyentepsi/droidos/ szappantartói,dehát izlések és pofonok...Abszolút illik a csempés menühöz ez a sarkos téglalap,és a kidomborodó kijelző is telitalálat.
Ami miatt mégsem venném meg,az az egyetlen dolog,hogy nekem kicsi.4 col a lélektani határ nálam,akár a jelenleg használt Omnia7-em.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest