- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Custer
tag
Sziasztok!
Bocsi, ha off, de látom ez a topic gyakran használt
Pár napja lettem Lumia 800 tulajdonos, szóval elég kezdő WP használó vagyok.
Van 1-2 gondom a telefonnal, amire sehol nem találtam magyarázatot.
1. Akkumulátor: Tudom, hogy ezen a téren (is) problémái voltak a telefonnak, de a hírek szerint ez megoldódott. Nálam az a helyzet, hogy mikor leveszem töltőről, 12-13 üzemórát ír a telefon, amihez nagyjából tartja is magát. A kérdésem az az, hogy ez normális?
Sok appot kikapcsoltam, amik meríthetik, pl a telefon követése, helymeghatározó, stb.
E-mail kliens fut mindig, Viber, és Facebook.2. Facebook: Tetszik ez a beépített üzenetküldő/értesítő rendszer, csak sajnos nálam elég hézagosan működik. Főleg az értesítések nem nagyon jönnek meg. Volt, hogy 2 napig nem történt semmi, pedig valójában kellett volna.
Az üzenetek sem nagyon jönnek meg. Tudom, chat formában küldött szöveget küld csak el, de ezek sem mindig jönnek meg. Az e-mail kliens tökéletesen működik, szóval a netkapcsolat szerintem nem lehet a ludas.A válaszokat előre is köszönöm!
-
n3w
csendes tag
fujj
-
Domxc
senior tag
Páran említették a helyesírási hibákat, ez teljesen jogos siettem egy kicsit a teszttel, mert az angliai kiruccanásom előtt még meg akartam írni, egyébként köszönöm szépen mindenkinek.
-
shteer
titán
válasz
Scroll Lock #81 üzenetére
már csak a kijelző felbontása miatt sem
-
Scroll Lock
tag
A Lumia 800-hoz hasonló N9-en vajon megoldható lenne a Windows Phone futtatása?
A specifikációkat tekintve nem tartom lehetetlennek:
[link] -
KütyüShop
csendes tag
Hááát. Valahogy nem tetszik ez a WP7 ... :/
-
Воланд
titán
válasz
Scroll Lock #77 üzenetére
igen azt jelenti, hogy egyben van. ettol fuggetlenul szet lehet szedni, de nem ajanlott.
-
Scroll Lock
tag
A Unibody kialakítás azt jelenti, hogy a készülék burkolata teljesen egyben van? Ergo nem lehet szétszedni?
-
simonzé
addikt
válasz
#13260800 #75 üzenetére
Ez a vizsgálat inkább azt nézte, hogy melyik rendszer a legintuitívabb. A winPhone7-et sokan dícsérik, de még ez a teszt sem ültette a fejembe a gondolatot, hogy ú ez kéne...
Semmiben sem ad többet a win+Nokia kombó, mint az Android+neves gyártó kobó, árban pedig kb az iphone kategóriájában van. Márpedig ha alig többért megkapom a másik két rendszer "csúcskészülékét", akkor egy WP7-es telefonnak nálam esélye sincs. -
törölt tag
-
nicu71
addikt
válasz
#13260800 #66 üzenetére
nem magamból indultam ki,egy kísérlet eredményét ismertettem röviden,ahol egy oviba smart telefonokat osztottak ki a dedósoknak,és a wp7 nyert a legkönnyebb kezelhetőséggel.Volt iPhone is ez lett a második aztán a droid és végül a symbian,valamiért ezt emésztették meg legtovább a gyerekek.A hozzászólásom egy másik kollégának szólt,aki nem találta wp7 marketplace-n a keresés funkciót,pedig ott van középen a search gomb.
Mint mondtam is nagyon sok mindenben fejlődnie kell még a wp7-nek ,de a kezelése az tényleg olyan egyszerű mint a faék.
köszönöm, feltalálom magam a droiddal is,de most rólam nem volt szó. -
mark77
tag
Kipróbáltam nem rossz. A csemézés eléggé szokatlan.
Csak nehogy a Symbianos telefonokra legyen nagyobb igényStabil, fapados, kiváló szoftver ellátottasággal. Nagy a Symbian tábora.
Kár még ilyenbe beruházni. Kb a 4G s kiadásnál. -
port
csendes tag
Csak egy kérdés: nem látszanak nagyon az ujjlenyomatok rajta?
-
nicu71
addikt
iphone-nál sem lehet bluetooth-olni,meg itunes nélkül sem boldogulsz,mégis lenyelki boldogan az userek a békát.
Itt zune van,na és...
természetesen van még hova fejlődni.De olyan egyszerűen kezelhető a rendszer,androidhoz képest konkrétan gyerekjáték....nem értem,hogy nem találtad fel magad! -
kpal
nagyúr
Jó bemutató
Nekem is nagyon tetszik a teló de van két hiányosság ami miatt nem venném meg , nem olyan jó a kamera mint az N8 , és nincs előlapi kamara videohíváshoz . -
ronson
őstag
Mint írtam, képet kár mutogatni róla, mert élőben teljesen más.
Nekem is tetszett addig, míg kezembe nem fogtam a Telenorban.
Szép lenne ha nem domború nagyító lencse lenne az eleje.
Csak annak aki nem látta még élőben durván domború az eleje. Ha egyenes lenne akkor szép lehetne.
-
Keeperv85
nagyúr
Ennek nem letisztult formája van, hanem olyan, mint egy műanyag uzsonnás doboz.. Letisztult formája az új Sony Xperia S-nek van, ez meg olyan, mintha most tervezték volna az NDK-ban.. egy ezelőtt 30 évvel meg nem valósított modell helyett...
A rendszer teljesen korrekt, teszi a dolgát. Persze apróbb hiányosságok felelhetők benne, de nem vészes. Viszont pont olyan rusnya, mint a külső... 0 tervezés kellett hozzá.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Liudvikas #48 üzenetére
Érdekes, mégis benne volt, csak van aki nem látja a fától az erdőt, ha már nem ott van, ahol megszokta, akkor nincs is
Viszont itt legfőképp a kinézet, ami számomra érdekes, hogy szerinted nagyon csúnya, amikor volt nálam N9 ami lényegében külsőre egy Lumia 800, a szájak tátva maradtak, állak a padlót kopogtatták.
Igen, gyors, könnyen használható, testre szabható, akár egy Apple, amit használok, még-e mellett is.
Viszont tény, van hova fejlődnie, nem vagyok elvakult fan, de az sokszor zavar, amikor "elriaszt, meg használhatatlan" szóval illetnek egy-egy oprendszert.
Többek között egy újabb Symbiannal is tökéletesen elvagyok, mivel akinek arra kell a telefon, hogy telefonál, üzenetet -E-mailt küld, esetleg multimédiázik, annak tökéletes egy Phone 7 vagy egy Symbian is akár, akinek ez már nem elég, az bármibe beleköt, és az első 5 percben root-al kezdi -
<stdio.h>
csendes tag
Grat, jó kis teszt lett!
A teló nagyon szép, de ez a winmo engem elriaszt. Anno használtam egy Omnia 7-et 2 hónapig, de egy szenvedés volt. Ahogy tudtam meg is szabadultam tőle.
-
Szép darab, de megvárom a 8-as végződésű szintén stabil okostelót. Kinek a pap kinek a papné. Ameddig engedi a nokia, addig elhúzom a váltást.
Ez az üzemidő dolog hülyeség, erős vas eszik, ennyi. Kicsit kitolható sw átírással, de csodát ne várjunk. -
Gerisz
addikt
Nekem péklapát kezem van ezért gyakran melléütök (meg szoknom is kell az érintő felületet), de oda megyek a szövegben ahová szeretnék, a böngészőben is lehet szerkeszteni az url-t, meg bárhol sms-t mailt.
A marketen egyébként én is *nyáztam, de aztán rájöttem, hogy én vagyok a hülye, mert ott virít a keresés ikon és bármit megtalálni.
Nekem az nem tetszik, hogy "erőltetik" a frászbukot, meg hótmélt.
A képmegosztás tényleg butaság, hogy nem tudom bluetooth-on megtenni (e-mail-ben lehet egyébként, de a bluetooth a leg kézenfekvőbb.
A szöveg mindenhol meg addig igaz míg nincs tartalmad Egyébként vannak appok amivel testre szabhatod a csempét, még "egybefüggő" képet is alkothatnak a megfelelő program segítségével., de amint feltöltöd "életre" kel.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Liudvikas #43 üzenetére
Bírom az ilyen emberkéket, ha már nem ugyan ott van valami, mint androidon, akkor az már biztos nincs is, és rossz, semmit sem ér kuka...
Pedig csak meg kellene nézni normálisan, az emberek 90%-nak egy Windows Phone 7 tökéletesen testre szabható, MINDEN főbb app elérhető rá, rendkívül gyors, és egyszerű használni....
Ja és nem mellesleg nagyon pofás, akinek pedig ez a letisztult forma nem jön be, ott nem a készülékben van a hiba.
-
kpityu2
őstag
Kinézetre inkább külső vinyó mint telefon. Azok a sarkok...
-
Liudvikas
tag
"Ha elgépeltem, sehogysem lehetett belekattintani a szövegbe, vagy kijelölte az egészet, vagy a végére ugrott." ujjadat hosszan tartod a szövegen, profit.
"A lapkezelése is lehetne jobb, pl tabos."
böngészőben ... -> tabs
"Képmegosztás: h-h csak smsben lehet? Bluetooth, email, vagy valami???"
e-mail,skydrive,facebook,twitter...
"én elvesztem, sehol egy keresés vagy valami, bár lehet, hogy az én hibámból nem találtam meg."
search gomb? marketplace app alján nagyítóikon?
-
Hujikolp
őstag
Volt alkalmam tesztelni a telefont pár napig, és sajnos android után nagyon lehangoló volt az érzésem. Dolphon HD-t használok.
A böngészővel kezdeném, gyorsnak gyors, de az url szerkesztése minősíthetetlenül vacak. Ha elgépeltem, sehogysem lehetett belekattintani a szövegbe, vagy kijelölte az egészet, vagy a végére ugrott. A lapkezelése is lehetne jobb, pl tabos. Van még hova fejlődnie, nekem az az érzésem, hogy csak összedobták sebtiben a szoftvert, és ez látható a kezelőfelületén is. Semmi grafika, csupasz szöveg... még jó, hogy gyors.Ami még nagyon nem tetszett, hogy egy ilyen magas színvonalúnak beállított telefonnál, ha felcsatlakoztatom a számítógépre, akkor ismerje fel, mint háttértár, nehogy már még nekem keljen letölteni hozzá 100 megás fájlt, amivel szinkronizálni lehet?!
Képmegosztás: h-h csak smsben lehet? Bluetooth, email, vagy valami???
A market szerűségén, amit találtam, én elvesztem, sehol egy keresés vagy valami, bár lehet, hogy az én hibámból nem találtam meg.
Összegezve: gyors, de android után nekem biztosan nem kellene...
-
ronson
őstag
Nem rossz, nem rossz, csak borzasztóan csúnya.
Múlthéten láttam a telenorban először, hát egyáltalán nem olyan mint a képeken. A domború előlaptól majdnem hányingert kaptam.Egyéb: Kérem hanyagoljuk a makroval való kamera bemutatást, mert általában sokkal szebb, mintha egy totál képet készít az ember. A hétköznapokban készített képek nagy része, agyilag 100-as személyt feltételezve nem makro.
-
Polllen
nagyúr
Az első kérdésre rögtön adott is a válasz... Mint a többi wp7-s telefon.
Egyelőre csak a forma és a gyártói appok lehetnek egyediek. Amúgy nem rossz telefon ez sem.
-
Liudvikas
tag
volt 5530am,és n95öm,össze-vissza sz@rrá fagytak,néha elég volt elindítani a zenelejátszót. most optimus 7em van,tavaly május óta egyszer sem kapcsolt ki,lassult be.
2.
barátnőm 3hét után megbánta,hogy nokia 500at vett,hívásfogadáskor 10ből kb. 3-szor szétkapcsolt (belle óta jobb a helyzet)
-
shteer
titán
válasz
Armagedown #34 üzenetére
nem arra tippeltem pedig.. az nem korlát
-
Szerintem a fotók pont gyengék. Még a kisméretű képeken is jól látható a zajosodás és az elmosás, de az élességgel is gondok vannak, az első fotón még a világos részek is majdnem beégnek.
-
shteer
titán
válasz
Armagedown #32 üzenetére
úgymint? (van egy tippem)
-
Armagedown
őstag
Ha ingyen adnák akkor sem kellene a korlátai miatt
-
nicu71
addikt
Valószínüleg úgy érti,hogy itt a lefagyás,napi újrainditás stb szinte ismeretlen fogalmak.Pörög mint az istennyila.
A rendszer olyannyira könnyen kezelhető,átlátható hogy gyerekeken tesztelték,a wp7-t szinte azonnal birtokba vették,és a droid ,meg az iPhone után ,bizony a symbiant fejtették meg legutojára.Ezzel nem minősíteni akarom,csak most eszembe jutott/sosem volt symbianos telóm/ -
papa019
senior tag
Jó cikk, jó telefon.
Csak egyetlen kérdésem lenne: azt a gondolatod mire alapozod az első oldalon, hogy
"Ez dicséretes volt, a Nokia szempontjából, hogy több év után végre váltottak a nagyrészt Symbianos okostelefonok gyártásáról, egy népszerűbb, és stabilabb rendszerre."
A WP7 mitől stabilabb, mint a Symbian?Az egy dolog, hogy újabb, lehet, hogy kezelhetőbb is, nem próbáltam még WP rendszert, de az, hogy stabilabb... érdekes... -
válasz
Brutális eb #23 üzenetére
gondolom a defyhez hasonlította, igaz nem egy kategória...
de én ezen már meg sem lepődök(#25) shteer:
nem vagyok egy nagy fotós, de ez telefonhoz mérten nagyon is rendben van -
nicu71
addikt
válasz
Keeperv85 #24 üzenetére
Szerintem pedig egy gyönyörűség ez a telefon,sokkal szebb mint a Samu egyentepsi/droidos/ szappantartói,dehát izlések és pofonok...Abszolút illik a csempés menühöz ez a sarkos téglalap,és a kidomborodó kijelző is telitalálat.
Ami miatt mégsem venném meg,az az egyetlen dolog,hogy nekem kicsi.4 col a lélektani határ nálam,akár a jelenleg használt Omnia7-em. -
Keeperv85
nagyúr
Funkcionalitásban remek, stabilitásban remek, fotózásban remek... de maga készülék bűn csúnya és a rendszer is. Jöhetnek azok a virtuális kövek persze, de ez a formatervnek nagy túlzással nevezett tégla stílus borzalom... Amúgy is kiábrándult vagyok a Nokiában eltöltött idő miatt, de ez akkor sem jött volna be ha nem...
-
Brutális eb
addikt
" Androidon levő alap böngészőt lealázza"
Melyiket a ginger vagy az ics verziót?
És mégis miben alázza?A cikk az cikk.Rövid picit elfogúlt de olvasható azért.
-
Gerisz
addikt
2 napja van meg nekem is a telefon, nem ilyet akartam, de ez lett.
Öcsémnek is egy, az asszonynak pedig 710 (mert az inkább női).
Tetszik nekem, jók az alkalmazások, felfrissítettem és nekem megfelel az üzemideje is. Öcsémé még nincs és jobban merül.
Tegnap délelőtt volt a frissítés, akkor kapott kraftot utoljára, telefonálgattam, töltögettem programokat, játékokat, wifi ment egész nap, mail szinkronizálás volt, youtube vidót néztem 4-5-öt, az is nagyon szép rajta. Feltettem a térképet és kb 40 perc Vezess is ment. Jobb mint amire számítottam, sokkal jobb.
29% töltöttséggel most tettem tölteni a gépre. -
kiskaktusz
addikt
Jó cikk lett!
Én nagyon ódzkodtam a wp7-től, de most a laptopon a win8 consumer preview után egyre jobban bejön ez a metroUI
Ha wp7ben gondolkodnék (ami lehet, hogy hamarosan eljön), akkor szerintem én is ezt a készüléket választanám, mert az N9 bejelentése óta bejön a formája eléggé
-
-
Nescafé
őstag
Szép teló,nekem kistesója van.
-
Tomy Yayo
senior tag
Pont ugyanezt akartam írni én is
De nekem pl. Omnia 7-nél erről még valami kis tájékoztató szöveg is van a menüben azt hiszem. Nem tudom, mennyit segít, mert kezdettől dark theme-el használom, úgyhogy nem tudom összehasonlítani, de hátha.
Én a "nagytesót" várom már nagyon, remélem hamar jön ide is a 900-as. Abban már az akksi is nagyobb
-
zoo8800
veterán
Azokat a tesztfotókat viccnek szántad?
Légyszi, cseréld le őket 8 MP fotókra. -
vicze
félisten
Amúgy a készüléknek elég furcsa része, a fehér (bármelyik színhez) töltőrész(fej vagy mi), ami korong alakú és és nagyon nagyon furcsa kialakítású. Mikor először megláttam percekig csak néztem és azon agyaltam, hogy ezt ki és miért gondolta, hogy ez így jó?
-
hito
nagyúr
Remek tesztfotók
-
szp1
addikt
Az üzemidőt megnyújthatod egy kissé, ha fekete háttérrel használod a menüket. Amoled-nél ez számít.
-
randras
veterán
Elég sok a fölösleges vessző, a nyelvtani hiba, a telefon viszont jó, csak nem nekem
Használd egészséggel!
-
Kicsit rövidre sikerült a teszt...de korrekt köszi.
-
zoli62
addikt
Csak a telefonálás internetezés befejezése után nem lehet megnézni a beszélgetési és forgalmi adatokat. A telefon maga szép.
-
ronson
őstag
Az üzemidőn kár lovagolni az okostelefonok esetén. Azt nemigen lehet nagyon megnövelni, mert az akkumulátor cellák mérete, a teljesítmény függvényében adott, tehát nagyobb esetleg a készülék méretének a növelésével lehetséges általában.
Én már több mint egy éve használom a Galaxy S-t úgy, hogy este fekvéskor töltőre dugom, reggel leveszem, így sosem ér meglepetés és nem okoz kényelmetlenséget.
-
Picike8
aktív tag
Szép teló, én a kistesója vásárlásán gondolkodom... :-) A teszt jó, kicsit rövid.
elsőőő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged