- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Muerte68 #20084 üzenetére
Kerdezd ot hatha meg tudja oldani az uveg cseret [kijelzo uveg ,lcd ,emmc csere ]
-
Carenaus
csendes újonc
válasz
Muerte68 #20084 üzenetére
Én egyszer megpróbáltam egy Samsungon kicserélni az érintő panelt. Úgy eltört a kijelző, mint a picsa! Eszméletlen vékony és törékeny lapok ezek! Nem azt mondom, hogy lehetetlen mondjuk elválasztani őket egymástól, de nagy kihívás. És utána még vissza kell úgy tenni az újat, hogy ne maradjon por szösz stb. alatta. A tableteken nincs általában telibe ragasztva, ott könnyen megoldható.
-
válasz
Muerte68 #20080 üzenetére
Van veszelye az eljarasnak mert a hotol illetve a feszegetestol majd a regi ragaszto maradvanyainak eltavolitasatol serulhet az lcd vagy a touchpanel . S mivel egyben van az egesz kijelzo (laminalt ) ezert a csere nem eri meg komplett megoldasnak , az uveg csereje pedig rizikos ... ha megis talalnal valakit aki megkiserli az uveg javitast , cseret nagyon alacsony aron , akkor bele vaghatsz , de szamolj azzal a lehetoseggel hogy konnyen dobos lehet az lcd...
-
válasz
Muerte68 #20077 üzenetére
A hollal lesz gond a javitas teren ,mert bar a kulso uveg cserelheto (de azt le kel melegiteni ,pontosabban melegites utan le lehet bontani az lcd,touchpanelrol, utana megfelelo ragasztoval az uj uveget ra kell ragasztani) ezt azert kevesen vallaljak , garival meg meg inkabb nem ...nezz korul a hw apron hatha valaki konkretan ezzel foglalkozik ...
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Muerte68 #20077 üzenetére
Csak az előlapi üveg/plexi törött, de a kijelző tökéletesen működik? Elvileg cserélhető, aliexpressen, ebay-en kapni üveget, meg hozzá való szerszámokat (csavarhúzó, ilyen kis műanyag bigyó amivel a plexit elválasztod az érintőképernyőtől) potom pénzért. Én már megrendeltem (az én plexim is törött, így kaptam egy barátomtól), de a cserében én is szívesen várnám mások tapasztalatait, meg hogy kell-e ragasztó is hozzá külön, ill. hogy mi ennek az egésznek a gyakorlata. YouTube-on van pár videó, de a személyes sztori mindig többet segít
Más:
Az nálatok is előfordul, hogy a jack aljzat nem érzékeli mindig a bedugott fülest? Ha kihúzom és visszadugom, akkor sokszor megjavul, de nem tudom, hogy ez egyéni hiba-e.
Meg a hangszóró is elég érdekes. Olyan furcsa dobozhangja van. Az enyém mintha be lenne nyomódva kicsit, de nem tudom, hogy az okozza-e ezt a furcsa mély hangzást.
Nálam a kamera üvege is kopott, emiatt totál homályos képeket készít, nem bír fókuszt találni (érdekes, mert közeli tárgyaknál meg nincs baja a fókuszálással). Ez az üveg szerintetek cserélhető? Erről semmit nem találtam.
Bocs a hosszú monológért, de minden tapasztalat érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest