- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
Namelesske #33683 üzenetére
Köszi a válaszodat. A teljes terhelést mivel tudom kiváltani? Mondjuk videónézéssel jutyubról HD-ben?
-
geprombolo
őstag
válasz
netpeti98 #33677 üzenetére
Félreértesz, nekem az kell, hogy valaki feltegye az új telójára a progit és bekalibrálja, majd mondjon néhány adatot, amit az 100% töltöttségnél kiír. Mert fogalmam sincs, hogy az enyém milyen állapotban van és a kettő összevetésével már tudnék kezdeni valamit. Hiába keresek adatokat a neten, vagy nincsenek, vagy bamba vagyok.
-
geprombolo
őstag
Ha alkalmad adódik rá, akkor próbáld ki az XProtector-t, asszonynak azt tettem fel, tempered glass, karcmentes, ütésálló és úgy siklik rajta az ujjam, hogy csak nézek mint a moziban! Egyszerűen élvezet használni! Még a szélei is le vannak kerekítve, hogy ne akadjon meg benne semmi. Ja és ingyen postázzák.
A fóliákat is, ha valakiben azok keltették fel az érdeklődést.
-
geprombolo
őstag
Sziasztok!
A Lumia appos topicban már kérdeztem, de hátha itt hamarabb van rá valakinek válasza:
"Valakinek van új akksija Lumia 520-ban? Nagyon kellene az egyik progi által megadott akksiidő. A progi a Battery a Smalltech-től. A progi kalibrálja magát, így az embernek van valami fogalma, hogy mennyit bír a telep, de mivel nekem csak használt akksim van, így fogalmam sincs, hogy újonnan vajon mennyit is bírhatott. Tudna valaki segíteni?" Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest