-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
Zoli bácsi #8911 üzenetére
Szerény véleményem szerint ez a" rádiót is frissítettek az 520-ra, jaj de jó!" csak egy talmi öröm, erre mondják azt, neve legyen a gyereknek, a Lumia520 még ezt is tudja! Más kérdés, hogy milyen minőségben... Dőreség ezektől a telefonoktól elvárni, hogy az Albert Hall koncerttermének hangzását reprodukálják zenei téren; kameráik képe láttán a profi fotósok sírva kidobják teleobjektívjeiket; ezek csak szolgáltatások, amik mellesleg vannak benne.
Csatlakoznék az akksi témához is:
Tegnap este 21.46-kor lett 100%-ra feltöltve. 22.40-kor átkapcsoltam luftwaffe üzemmódba, reggel 8-kor vissza. Battery szerint egészen eddig 100% volt az akksi töltöttsége. Ha ez az inf,ó, jelent esetleg valakinek valamit... -
Chaser
legenda
válasz
Zoli bácsi #7362 üzenetére
Nyilván ha csak telefonálni használod nem kell ilyet venni, "csak úgy" alapon
Én speciel azért váltottam egy 7-8 éves telóról egyrészt, mert már eljárt felette az idő. Hol tölt, hol nem tölt mint a mesékben, másrészt meg azért sok minden van már ami könnyítené az életem. Ezek pl viber, navi, térkép, maileket el tudjam érni menet közben is, ahogy netet is. Ezek miatt nekem már megérte. Netezni ezen csak végszükségben fogok, ahhoz min 7" kell nekem hogy ne zavarjon, de a 10 se árt
Viszont végszükségre jó. Böngésző nagyon ott van, még címet is másol alapból. Az meg hab a tortán, hogy alapból van perfekt navi és ingyenes, tök fölösleges külön navit venni. Droiddal azért meg kell szenvedni ha olyan használhatóságúra akarja az embert, mint ahogy ez a kis sz@ros alapból van. Kijelzőre meg teszel mat fóliát és megoldva.
szerk: zodo: Ilyen kis akkutól még ez is szép
-
Tim82
félisten
válasz
Zoli bácsi #6991 üzenetére
Megnéznéd, hogy van-e ilyened?
Telefon csempe -> ... -> blokkolt hívások
Nekem az Amber feltelepülése után itt jelent meg a hívásszűréses opció.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Zoli bácsi #6979 üzenetére
nekem sem írja ki konkrétan, hogy Amber, de ettől függetlenül még az van rajta.
itt le tudod ellenőrízni a verziószámot: [link]
egyébként pedig: 3046.0000.1329.2002
-
Chaser
legenda
válasz
Zoli bácsi #6979 üzenetére
Akkor utoljára
Először nekem se ambert írt frissítés után.
Mail melletti kis ablakos csempeizét számokkal megnézted? Ott vannak frissítések amber után. Valszeg az sms szűrést is utána raktam fel, ahogy az info frissítést is.
Vagy menj be az áruházba és legalsó pontban ott lesz x számú frissítés
Ha van FM rádiód akkor biztos van amber. Zene ikonra katt, ha megnyitva elérhető a rádió is akkor ambered van már.szerk: Lacus_84: Én is csak most vettem észre. Először csak az embert raktam fel, másnap a frissítéseket. Az biztos, hogy az info részt frissítettem. Úgy látszik ez lett a hatása
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Zoli bácsi #6972 üzenetére
azért csináltál teljes resetet, mert nincs hívásszűrés?
előbb utóbb jelezni fogja a frissítéseknél.
-
Chaser
legenda
válasz
Zoli bácsi #6972 üzenetére
Nalam ez a rendszer info
Mar ambert iralap frissítéssel csak számok voltak ott.
Csempét frissítésekkel nézted amit mondtam?szerk: és van dropbox app is
-
Bukk900
őstag
válasz
Zoli bácsi #6974 üzenetére
Görgesd le a systemig és ott kattints az összesre, frissítéseket fog találni.
-
Outlander
addikt
válasz
Zoli bácsi #6974 üzenetére
Nem érted...
A hívásszűrés.. "rendszerapp", amit az áruházból szed le... ezt naponta ellenőrzi egyszer..
Amit a kolléga linkelt, azzal meg manuálisan lehet ellenőriztetni...
-
Bukk900
őstag
válasz
Zoli bácsi #6969 üzenetére
Ezzel kattintgasd végig redszerprogramokat.
-
Outlander
addikt
válasz
Zoli bácsi #6965 üzenetére
Akkor majd holnap lesz...
Naponta egyszer ellenőriz a rendszer frissítésért...
-
Chaser
legenda
válasz
Zoli bácsi #6969 üzenetére
Mióta amber van fenn, jobb felső csempén a mail melletti ablakos valamin jelennek meg számok, elérhető frissítések. Fogalmam nincs, hogy amber után alapból volt-e szűrés, vagy onnan raktam fel valamit. 4-5 dolgot biztos frissítettem onnan, de jelenleg is 7 akármi van ott amit nem is fogok frissíteni szerintem.
-
Chaser
legenda
válasz
Zoli bácsi #6965 üzenetére
Nekem T-s és ott van.
szerk: lassan 2 napja megy a telóm és még 30% van benne
telefonálás nem volt, de net meg youtubi annál több, iccakára rep üzemmód
-
Outlander
addikt
válasz
Zoli bácsi #6963 üzenetére
Beállításoknál /rendszer fül/ Hívás + SMS szűrő...
Nekem jelenleg alulról a második... de ez kb mindenkinek más.. mert a legfrissebb kerül alulra..
-
desolator
senior tag
válasz
Zoli bácsi #6932 üzenetére
Valóban újraindulás után visszadobja nekem is 15-re. Mondjuk engem nem zavar mert úgyis tök para, hogy munkába beérek zenehallgatás után aztán van hogy 25-ösön üvölt a csengőhang
(Habár ezen a problémán ez az új feature továbbra sem segít
)
-
schumy1
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #6863 üzenetére
Köszi, egyszerűbb az tény.
-
schumy1
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #6857 üzenetére
Fontos, hogy DRM nélküli legyen, különben nem látja. Ha a music mappába másolod és úgy nyitod meg a makert akkor mi a helyzet?
-
Tim82
félisten
válasz
Zoli bácsi #6857 üzenetére
Kézenfekvő a megoldás: a csengőhangjaidat a memóriakártyára tedd, mondjuk egy Ringtones nevű mappába.
-
schumy1
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #6761 üzenetére
Ringtone Makert hozd le és azzal tudsz csinálni csengőhangot.
Én is hiába másoltam be, nem látta. Progival megnyitod amit akarsz és mentés. -
Tim82
félisten
válasz
Zoli bácsi #6761 üzenetére
Igaz, először meglepődtem, hogy alig mutat térerőt, pedig itt van a kertek alatt az átjátszó, de rájöttem hogy a 3G térerőt mutatja. Átállítottam 2G-re, egyszerre full térerőt jelez.
Telenornál néha elég gyenge a 3G, illetve random módon visszavált 2G-re, még Budapesten belül is.
-
Jonathan92
tag
válasz
Zoli bácsi #6736 üzenetére
Nekem sem indul
ötlet??
tmobil
-
ferke72
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #6738 üzenetére
Szintén erre várok én is.Egyszerre váltott coming soon-ra a magentával..ők már megkapták a telenor még nem adta ki hétfő óta.
-
Tim82
félisten
válasz
Zoli bácsi #6736 üzenetére
Telenorra még nem jött ki az Amber, "hamarosan".
-
Laslow
senior tag
válasz
Zoli bácsi #6641 üzenetére
Ugyanazzal a fiókkal használd a telefonod, mint amivel az asztali windowsodat is. Csengetési profil nincs (talán egy későbbi verziófrissítésnél belerakják, de erre ne építs). Hívásszűrés eddig nem volt, most szoftverfrissítéssel jött, szóval már tudja (megadhatsz számokat, és beállíthatod, hogy hívást és/vagy SMS-t akarsz szűrni róluk. Annyira nem testreszabható, amennyire szeretnéd, hogy mindent szűrjön, kivéve a családtagjaidat.) Tokról nem tudok mit mondani. (Meg nekem egyébként is Lumia 620-am van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest