-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
old rocker #12006 üzenetére
pedig tényleg nemrossz. pl hogy lockolható a képernyőállás, meg wifiról visszaállítod a telót HR után. meg tán kicsit jobban kezeli az other contet-et.
én a 8.1-et várom erősen -
Kryczek
aktív tag
válasz
old rocker #12006 üzenetére
nem vagyok türelmetlen, kivárom, csak kérdeztem
-
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #11674 üzenetére
Hát igen, a barométer... csak az hiányzik az 520-ból...
Egyébként csak egy baja van ennek a telefonnak, az hogy ... -
NemTom1988
csendes tag
válasz
old rocker #11536 üzenetére
bitang jó az biztos
minden ismimnek csak ezt ajánlom
-
zzola
titán
válasz
old rocker #11536 üzenetére
N E52-re is ezt mondtad...
, pedig az egy...
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
old rocker #11488 üzenetére
Köszönöm
Tetszik neki csak a hatlapjat nem tudom levenni, amihez kérnék is némi segítséget, ti hogy tudjátok leszedni a legegyszerűbben? :-) -
Воланд
titán
válasz
old rocker #11469 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #11369 üzenetére
Elnézést, rosszul emlékeztem... Ugyanakkora a kijelző.
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #11346 üzenetére
Ugyanakkora, ugyanolyan felbontással és panellel.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
miért is nagyobb a kijelző?
-
consono
nagyúr
válasz
Milyen nagyobb kijelző??? 4"...
-
Zsadi
őstag
válasz
old rocker #11340 üzenetére
Vesztor87: Akkor is meggyőztél.
-
br.rak
őstag
válasz
old rocker #11225 üzenetére
Ha csak térképet tesz rá, elég a 8 giga szerintem. és ha azt nézzük 8e vs 28e és is a 610-es választanám (+ még venni kell hozzá egy autós tartót és töltőt)
-
nikilauda
senior tag
válasz
old rocker #11225 üzenetére
Szerintem ha ugyanazt a térképet használja (elvileg igen) a 610 és az 520,akkor a 610 neki jobban megéri(8 ezerért vesz használtat, azt írta). Hiszen másra úgysem használja.
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #11222 üzenetére
A 610-nél nincs memóriakártya bővítési lehetőség emlékeim szerint (egyetlen itthon forgalomba került WP7-es modellnél sincs, azt hiszem).
-
br.rak
őstag
válasz
old rocker #11222 üzenetére
a wp7-es telóknál nincs SD kátya bővítési lehetőség. (viszont a 8 gigának elégnek kell lennie, ha csak navinak használja)
Attól függ mennyiért jut hozzá, ha jóval olcsóbban (pl 12e körül) jutsz hozzá, mint a T-s 520 ashoz, akkor lehet megéri ( azért az 520-asra lenne gari is, ami nem hátrány)szerk: ha már próbáltad a 610-es és bevált, és nem akarsz plusz pénz adni érte, akkor azt vedd meg
-
válasz
old rocker #11219 üzenetére
Valahogy így is lehet érteni a dolgot. De az talán még jobban leírja, hogyha azt mondom, hogy nem leutazni akarok az autóban x km-t, csak a fűtése kell, mivel sem telefonként, sem e-mailre, sem a naptárat, sem a játékokat meg egyáltalán semmi okostelefon funkciót nem használnék a GPS-en kívül.
Alapesetben az L610-et néztem ki, mint erre tökéletes eszközt, csak egy hirdetésben láttam meg az L520-at.
Hétvégén itt lesznek leendő sógoromék, Van egy 720-asa, azzal kipróbálom a GPS-t a 610 mellett, remélem, addig kitart a T-s 28k-s ár... -
cattus
addikt
válasz
old rocker #11151 üzenetére
Akkor nem ezt az üzenetet adná.
Én úgy hallottam, hogy legalább3 GB2,5 GB tárhely kell neki. -
desolator
senior tag
válasz
old rocker #11151 üzenetére
Nem a ram a baja, a tárterület, többen írták az értékelésénél, hogy 520-on vagy 620-on játsszák. Viszont most olvasgatom a fórumát a gamelofton és az írják, hogy 2.5 GB kell a letöltéséhez.
-
Blyan
félisten
válasz
old rocker #11058 üzenetére
Nem ront rajta, de legalább szinkronba kerül a telefon és az akkumulátor. Félévente érdemes megcsinálni.
Akkor rontana rajta, ha a telefon elektronikája nem kapcsolja a telefont és tényleg csutkára meríti az akkumulátort. Értsd a cellák nullára merülnek. De ez egy hibátlan készüléknél elképzelhetetlen.
-
m1lan
őstag
válasz
old rocker #11057 üzenetére
Nem
Viszont ezek a kijelzőhibák már tényleg kezdenek aggasztani. -
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #11058 üzenetére
Nekem nem rontott rajta hidd el, elég agya buggyant volt az egész aksi dolog, aztán részegen lemerítettem teljesen, feltöltöttem és voila, jó is.
-
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #10953 üzenetére
Ennek a telefonnak igazából csak egy baja van...
-
Vesztor87
senior tag
válasz
old rocker #10953 üzenetére
Nah, büszkén jelentem megvan a kis Lumia 520-am. Gondoltam egy merészet és fehéret rendeltem. Most ismerkedem vele, tetszik:-) Igazából a droidból elegem lett, egy bugos instabil sz@r): Hangouts ami droidhoz van elérhető itt? Fontos lenne, mert van akivel csak azon szoktam neten kapcsolatot tartani.
Köszi! -
Vesztor87
senior tag
válasz
old rocker #10920 üzenetére
Azt hogy?
Feldobtam a ph-ra, majd meglátjuk
Ismerősnek volt pár napig wp-ja, azt írta nem jött be neki, remélem nekem jo lesz. Az a felhasználó vagyok aki adroidot se szabja testre nagyon, csak netezgetésre kell a telo. -
br.rak
őstag
válasz
old rocker #10880 üzenetére
Szerintem (de lehet, hogy tévedek) ez egy taktika az MS részéről, nem add ki minden feature-t elsőre, hanem apránként, hogy lássuk, ők fejlesztenek. (hasonló volt a korai ios esetén is, csak itt ugye nincs jailbreak, hogy felpörgesse ezt a folyamatot)
A külső bt-os perifériák kezelésének hardveres akadálya nincs, szerintem az OTG-nek sincs ( a SoC-nak tudnia kell) és többi, hiányolt dolog is mind szoftveres dolog, szóval elhatározás kérdése, de szerintem e 8.1-ben a hiányolt dolgokból pár darab. -
br.rak
őstag
válasz
old rocker #10867 üzenetére
Gondolom azért, amiért nincs USB OTG sem, illetve korábban FM rádió, valaki eldöntötte, hogy ezek nem kellenek az átlag usereknek.
más: van olyan hátlap erre a típusra, aminek van "kitámasztója", hogy asztalra lehessen úgy letenni, mint egy képkeretet (bocsi a fogalomzavarért)
illetve olyan, ami noteszszerű, mint itt a képen (link) -
Воланд
titán
válasz
old rocker #10860 üzenetére
bt periferiakat nem tamogat a wp.
-
válasz
old rocker #10847 üzenetére
lehet azért, mert a wp nem támogatja a bt billentyűzetet
-
IG55
senior tag
válasz
old rocker #10845 üzenetére
Valójában nem dobja el. Próbálj küldeni valamit.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
old rocker #10464 üzenetére
És ha felteszem a GDR3-at akkor változik a beállítások sora és esetleg eltűnik az? Már fut a GDR3 frissítés
. Feltűnt, hogy a beállításokban a sorrend a telepített system-ek sorrendjétől függ, jobban örülnék valami átláthatóbb sorrendnek, esetleg abc szerint.
-
Doriro
tag
válasz
old rocker #10447 üzenetére
Sikerült, de nem ìrja ki hogy Lumia Amber a névjegy + infonál,de lett rádió és data sens. Másnál se írja ki az Ambert?
-
Blyan
félisten
válasz
old rocker #10413 üzenetére
Mondjuk a naptárt pont ki lehet kapcsolni
És mivel Te nem voltál valami nagy FB drukker, gondolom feleslegesen feltett mindenféle szar képeid sem voltak (mivel a sajátjaidat mutatja a képek között).
-
válasz
old rocker #10384 üzenetére
Nincs. Csak hotmail, live acc-nál van. Google-nél nincs.
-
válasz
old rocker #10380 üzenetére
Nálam nincs olyan, hogy "az elemek érkezésekkor" szöveg.15 perc minimum és a manually az utolsó.
-
nbukta77
addikt
válasz
old rocker #10380 üzenetére
De az.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
old rocker #10223 üzenetére
Hát igen, 1 négyzetméternyi területen fel kellett csiszolni és újra lelakkozni.
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #10266 üzenetére
remek. hr. meglátjuk.
-
cattus
addikt
válasz
old rocker #10237 üzenetére
Megmaradnak, bizony.
-
Emberke83
csendes tag
válasz
old rocker #10229 üzenetére
Nincsen semmi ilyen program. Szóval szerintetek ez normális, vagy rendellenesség? Vigyem szervizbe? ott sem kezdenek vele semmit, csak csinálnak egy hard resetet és már jó is, de közben elvesztek a beállításaim.
-
drkbl
őstag
válasz
old rocker #10220 üzenetére
-
válasz
old rocker #10210 üzenetére
Azt hittem hogy frissítéssel jött.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
old rocker #10188 üzenetére
Köszönöm, a korrket választ, valószínű eddig elkerülte a figyelmem.
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #10068 üzenetére
és azért nem jó a kijelzővilágításkezelés, értem.
-
albiosz
őstag
válasz
old rocker #10033 üzenetére
De hisz az 520 is qrvajó, nem?
Nálunk pont 520-820 páros van barátnőmnél meg nálam. Valóban prémiumabb a 820, meg az 1gb ram nagy előny, de én a helyedben inkább várnék a későbbi lumiákra. -
trapi80
tag
válasz
old rocker #9987 üzenetére
Az elobbi hsz-emben megtalalod. A letoltessel es a pdf fajllal van gondom.
-
Blyan
félisten
válasz
old rocker #9963 üzenetére
"büdös a lábam és mindig célba talál...."
-
Blyan
félisten
válasz
old rocker #9961 üzenetére
Ez nem fb-kot jelenti feltétlen, hanem levelezés, egyéb chat cuccok.
Ja, az asszonyt én is megrakom és nem kell hozzá se 520 se ájfón.
-
Devas
őstag
válasz
old rocker #9947 üzenetére
Nekem a Lukasz Rejman 1.3.0.0 verziójú Connectivity Tiles van fennt vagy 1 hónapja és semmilyen rejtélyes merülésem, fagyásom és újraindulásom nem volt soha. Kis méretű csempeként van kirakva.
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #9914 üzenetére
Én szigorúan a telefonos részre gondoltam.
Nekem az a prioritás.
( És az anyagminőség, de ez már messzire vezetne....) -
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #9834 üzenetére
Megoldódott végül, persze rá lehet tenni. És nem csak .docx-et, hanem .doc-ot is.
Hátha valaki újnak tudok a megoldással segíteni: Mappák. Mappák. Mappák. Ez a kulcs. Rámásoltam a telefonra a doksikat, nem látta. Nem látta memóriakártyán sem. Skydrive-ról letöltöttem egy dokumentumot, elmentettem a telefonba, azt láttam. -> Ehhez csinált magának egy 'Documents' mappát, amibe ha bemásolom a számítógépről a doksikat, akkor tökéletesen látja, mutatja.
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #9777 üzenetére
Oké, köszi, válasszuk külön
1. Skydrive-ról rávarázsoltam már file-okat, az megy, de
2. ha simán rátolok gépről egy docx-et azt végre látni fogja magától is? -
zuioch
aktív tag
válasz
old rocker #9777 üzenetére
Olvasni olvassa, csak szerkeszteni nem lehet.
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #9775 üzenetére
Nem ír ki semmit, szóval remélem friss
-
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #9745 üzenetére
Köszi
nem mindegyiket írtam be mert sok volt ami a listában benne van és van olyan ami fizetős(tettem kivételeket egy-kettővel) és mivel ez egy ingyenes program összegyűjtésnek indult így nem tettem bele ha nem haragszol.
De néhány azért belekerült. Tessék megnézegetni 8206 -
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #9649 üzenetére
Leírnád melyik frissült?
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #9594 üzenetére
freemail, iwiw... mondanak ezek a szörnyszülöttek valamit? Na kb. 1 kategória és a cég is egy.
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #9590 üzenetére
Ha T-Online akkor min lepődsz meg? Örülj, hogy nem küldözgeti minden szilveszterkor az 1 éve összegyűlt leveleket újra. Kb. ennyit nézek ki abból a szerverparkból.
-
drkbl
őstag
válasz
old rocker #9590 üzenetére
Natúr T-Online-os PC-s ismerősnél most volt az évekkel ezelőtt törölt leveleinek 3. visszajövetele.
-
nbukta77
addikt
válasz
old rocker #9484 üzenetére
Hat ezert en sem.
-
nbukta77
addikt
válasz
old rocker #9482 üzenetére
Na az fasza.
-
cattus
addikt
válasz
old rocker #9446 üzenetére
+1
-
Sir81
aktív tag
válasz
old rocker #9355 üzenetére
Milyen előnyei vannak a 620-al szemben? Mondjuk ez utóbbi már kifutó termék amit baromira nem értek...
-
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #9358 üzenetére
Ez lesokkolt bazd
De légyszi mán mond már meg ha már felajánlottad akkor Kiskunlacházán a pékséggel szemben a telenor/electronics üzletben ki az az idomokkal megáldott barna szépség? -
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #9355 üzenetére
Tessék elmondani mindenkinek. XD
Vagy írasd bele az első hsz-be.
-
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #9270 üzenetére
Megértem.
Ezek után kész csoda, hogy még nem baszod le hogy mit kérdezget
Na de kitartást hozzájuk.
El ne felejtsem én is voltam ilyen de már úgy állok hozzá ha nem segítenek akkor ott van a testvérem -
bump3r111
tag
válasz
old rocker #9174 üzenetére
#old rocker: Regisztrálsz egy microsoft vagy google fiókot - inkább az elsőt, az úgyis kell az áruház használatához - és a skydrive - al szinkronizálsz.
#Lall: Ha átvitte a telóra fel is szinkronizálta az elsődlegesen beállított MS fiokodba. Nézd meg weben.
Köszi a választ, de sajnos még mindig nem nagyon értem. Természetesen van microsoft fiókom, sok mindenhez kell (pl áruház.) de úgy emlékszem már első használatkor is kérte a bejelentkezést. Skydrive is van, használom is, de névjegyekről, kapcsolatokról semmit sem tudok. Még ha bejelentkezek MS fiókom webes felületre sem látom a neveket/telszámokat.
basszus tárgytalan megtaláltam, a skydrive webes felületére kellett bejelentkeznem, ott már van kapcsolatok mappa is.
-
ArGab
őstag
válasz
old rocker #9278 üzenetére
Lehet hogy van akinél tényleg emiatt indult újra, de nálam pl az alábbi két esetben fordult elő és gyakorlatilag kizárt hogy emiatt:
1. Használat közben "lefagyott", nem reagált semmire, de a kijelző tovább működött. Végül 10-15s gondolkodás után elsötétült azután megjelent a logó. (Amber előtt párszor)
2. Asztalra letéve teljes nyugalomban órák óta egyszer csak felvillan a logó mert épp újraindul. (Amber OTA után ~naponta)Bár hozzátenném, mióta Amber OTA telepítése után úgy egy héttel csináltam egy HR-t, azóta még egyszer sem indult újra. Pedig azóta már ugyanazok az appok is visszakerültek, amik előtte voltak fent.
-
Blyan
félisten
válasz
Na ez nettó hülyeség. Nekem úgy is indult már újra, hogy csak az asztalon pihent, ha akkor az akksi megmozdult biztosan önálló életet él és egy papír nem fékezi meg.
Amúgy Amber óta csak egy reboot volt, szóval egész jó munkát végeztek.
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #9282 üzenetére
Itt is van. (Asszem, próbálkozott vele más is sikertelenül a topikban, de már nem emlékszem, ki volt.)
Ráadásul én sokat vettem ki belőle-raktam vissza SIM-et (amihez ugye hátlapot le, akkut ki kell venni, majd vissza), mégsem volt augusztus óta semmilyen reboot vagy önmagától kikapcsolós gebaszom. Ezért is feltételezem azt, hogy a szoftveres/3rd party app-os forgatókönyv lehet a nyerő.
-
Tim82
félisten
válasz
Emlékeim szerint nyáron próbálkoztak ezzel páran, de nem bizonyult megoldásnak az újraindulás-problémára.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ezen most tökre kár felhúznod magad, gyakorlatilag minden topikban ez van.
-
szp1
addikt
válasz
+1
Az itt olvasott "kérdések" alapján egy kívülálló azt hihetné, több fajta L520 létezik...
Meg van egy ilyen rövidítés : RTFM.
Úgy látszik kiment a divatból. -
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #9250 üzenetére
Ne állj így hozzá.. Van olyan aki nem érti meg és kicsit érthetőbben kell elmagyarázni.
de ha lehet a szerkesztés gombot használd szerintem mert jönnek a modi szörny és befagyasztja a kolbászt -
nikilauda
senior tag
válasz
old rocker #9216 üzenetére
A rapdialer kijelzi mar a nem fogadott hívásokat?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
old rocker #8926 üzenetére
Nem sajnos, hanem hála az égnek nagyon jó
És mi még jó áron jutottunk hozzá. Fú de örülök, hogy nem vártam.
Csak az a baj hogy a csajom is le akarja cserélni a hulladék s3 minijét ilyenre. Pont azért néztem meg neki, hogy mennyibe kerül, mert reggel beszéltük, hogy akkor neki is intézni kéne egy ilyet.
Majd figyeljétek meg micsoda akció lesz ha 44,9 fogják majd árulni
-
válasz
old rocker #8928 üzenetére
Nálam 2-3%-ot szokott esni repülő üzemmódban a töltöttség.
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #8926 üzenetére
Mindenki ezt veszi az olcsó szarszungok meg más gyenge okostelók helyett, az meg a nyakukon marad.
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #8901 üzenetére
Kipróbáltam.
Gyári nokia füles.
C7------ 8 adó.
L520 ----3 adó, az is gyengén.
Kihangosítani hogyan lehet? -
evo87
őstag
válasz
old rocker #8897 üzenetére
Én hozzáteszem a rádiós történethez, hogy egy nagyobb város sem garantál automatikusan jó vételi lehetőségeket. Tatabányán élek, ahol borzasztó a vétel, s sok esetben a legerősebb adók is berecsegnek, elhalványul a hangjuk és ez nem, nem a telefonra igaz, hanem autóra, telefonra, mp3 lejátszóra,...stb. Én inkább azt nem tudom megérteni, hogy egy megyeszékhelyen hogyan lehetnek ilyen állapotok.
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #8897 üzenetére
Na, most már én is kíváncsi vagyok erre a rádióra.
Előveszem a fiókból és kipróbálom. -
kopogo
tag
válasz
old rocker #8895 üzenetére
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #8895 üzenetére
Hiába Amber-ezik meg a cuccot, ha a chipkészlet nem tartalmazza az FM vevőt (tunert ). Tehát kell oda hardver is. És ha már van, miért ne működjön normálisan?
-
ferke72
aktív tag
válasz
old rocker #8859 üzenetére
ha valakinek ez az sajnálom.egyszerűen infot kértem arról ha valaki tapasztalt ilyet mit tudott vele tenni,a személyeskedést mellőzném és tedd te is mert lemoderálják.
ha nincs segítség ennyi,és nem láttam eddig hasonló leírást fórumban ahol esetleg lett volna ilyen kérdést..
egyébként köszi -
ferke72
aktív tag
válasz
old rocker #8762 üzenetére
Eszem ágában sincs káromkodni ezzel.Egyszerűen nem értem miért megy egy másik telefonnal ott normálisan és lumia 520al pedig majdnem sehogy..
szeretem ezt a telefont és semmi gondom nincs vele csak ez zavar
-
válasz
old rocker #8834 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #8815 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor egy mini dinamó, egy töltő és egy tartó (utóbbi: Nokia CR-124).
Amikor legközelebb bent járok náluk, megkérdezem, hogy valóban ez-e a tartalma és mennyibe kerülne. (Várhatóan a napokban sor kerül erre, esedékes, hogy hozzanak két hátlapot.)
-
Tatyla
őstag
válasz
old rocker #8803 üzenetére
Reggel 4.20-kor kapcsoltam be munkába menet zenét hallgattam már a délelőtt folyamán olyan fél órát neteztem most 12.18 van és 83% takarékos módban
-
Tim82
félisten
válasz
old rocker #8809 üzenetére
Ha tudod, milyen típusúra van szükséged, megrendelhetem a Nokia Care-től, átvehetem, elküldhetem neked.
-
RMZ250
senior tag
válasz
old rocker #8661 üzenetére
Oksa, köszi.
2ofthem: simán elképzelhető, az én fóliámon ki van vágva a szenzor helye.
-
Воланд
titán
válasz
old rocker #8602 üzenetére
nem lehet.
-
Rinita
tag
válasz
old rocker #8530 üzenetére
Köszi szépen
-
zuioch
aktív tag
válasz
old rocker #8533 üzenetére
nagyon köszi .)
persze hogy rajtatartom, kijön hogy felvétel a most játszott listára, és kitűzés a kezdőképernyőre, de az hogy törlés, az nem
-
válasz
old rocker #8505 üzenetére
Megnéztem, de nekem nem szimpatikus a program, marad a netes verzió egyelőre.
-
válasz
old rocker #8499 üzenetére
Majd mindjárt meglesem.
-
T_Stark
őstag
válasz
old rocker #8457 üzenetére
Nem folyamatosan gondoltam, csak egyszer teljesen lemeríteni, aztán fullra feltölteni, hátha segít.
Amúgy soha nem szoktam hagyni hogy ~15-20% alá menjen. -
muratomi1
senior tag
válasz
old rocker #8464 üzenetére
Zsolt_72:Ó ha így állunk nem is kérdeztem semmit. Értettem
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #8455 üzenetére
Még nem dolgozok, és nincs netes vásárlásra alkalmas bankkártyám sem, csak számlaszámom.
nem sajnálom a pénzt szoftverekre, már amikor lehet.
(#8456) T_Stark
Egyszer szerintem nem árt neki, de azért merítettem le mert részeg voltam az éjjel és sokat nyomdostam.
92%-on van most, és reggel 9 körül húzhattam le a töltőről.(#8459) muratomi1
csak a kalapácsos módszert ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged