- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz
Doriro #11653 üzenetére
A csengőhangról én lemaradtam, az a 23 (Mike Will Made-It, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J)
Témaszín pedig kobaltkék, sötét háttérrel és fekete hátlappal
hroberto: nincs kipipálva, hogy tartsa meg a wifit a kijelző lezárásakor, és eddig bontotta is a kapcsolatot X perc után. Felraktam a Facebook Beta-t (amit egyébként ajánlok mindenkinek, akinek a hivatalos kliens van fent, jóval gyorsabb és stabilabb, még így bétaként is) és most nem zár le. Eddig mindig láttam az értesítési csíkon, hogy visszacsatlakozik, most viszont folyamatosan tartja a kapcsolatot
-
xxSanchez
őstag
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Doriro #10449 üzenetére
Ott nekem se írja ki, de pl. a Nokia Care - Lumia készülékéről adatoknál kiírja, hogy Lumia Amber kiadás.
Lenne nekem is egy kérdésem, megvan már 2-3 hete az 520, minden szép és jó, teljesen lekenyerezett a Windows Phone 8, álomvilágban érzem magam mikor nyomkodhatom
, de egyet az Istenért nem találtok. Hol nézitek Ti ezt, mert én is kíváncsi lennék erre, sehol se találtam a telepített alkalmazások/beállítások-at, erről beszélek:
"A hónapok során 1,5 Gb-ra nőtt a telepített alkalmazások között a "Beállítások" alkalmazás, nem maradt több helyem, így csináltam egy biztonsági mentést és kértem egy gyári állapot visszaállítást. Utána betöltettem vele a biztonsági mentést. Sajna az alkalmazások felét nem hajlandó telepíteni (hibakód:8000ffff), a többinek meg a beállítáait nem állítja vissza. Úgyhogy ez a fantasztikus biztonsági mentés használhatatlan. Minden adatom elveszett és úgy néz ki fél évente el is fog, mert kezelhetetlen méretűre hízik a "beállítások".
Dühítő az eset!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest