- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kócoska
csendes tag
Hjééééééééé, frissült pár dolog a tökmagocskám agyában
Ide figyeljen, aki fél a leendő eséstől
Tegnap este sikeresen zuhant kerek egy métert a kis telefonocskám a járólapra... kicsúszott a kezemből...Első sírógörcsöm előtt könnybe lábadt szemeimmel rápillantok, mi lett vele.....
A kis csempék ott röhögtek a hátlapját elvesztett kis fekete csodában, még az akksi se esett ki....
Ezt kisebbfajta csodának tartom
A hátlap az elengedte magát az agyától, de annak se lett semmi baja, még karcolás se...
Valószínűnek tartom, hogy a bal felső sarka körül érhetett először a padlóra (a kiindulási szögből viszonyítva), de sokadik átnézésem során se tapasztaltam semmilyen elváltozást.... szóval angyalkák fogták meg a kis gépcsodát...
Amúgy szervizben rákérdeztem, kb. 8 000 Ft-ból új üveget varázsolnak rá, ha megrepedt volna....
Egyszerűen egy fólia van rajta [link] és egy tokja van, amiben épp nem volt benn.A fagyásokról beszéltetek. Nálam nem fordult elő. Természetesen én egy-kétnaponta azért kikapcsolom a telefont, főleg új alkalmazások telepítése vagy törlése után, mert úgy vettem észre, hogy akkor szépen "újraépíti" magát, de ez amolyan "női logika", nem kell komolyan venni
Engem egy szolgáltatóhoz (Telekom) kötött probléma érdekelne, hátha tudjátok rá a választ. Volt a Hívásátirányításoknál a régi telefonjaimon olyan funkció, hogy akkor, HA FOGLALT, HA NEM VÁLASZOL, HA NEM ELÉRHETŐ, akkor egy sms-ben értesít, hogy ki keresett. Korábban mindig zavartak ezek az üzenetek, de rájöttem, most ez hiányzik a legjobban.... ezeket mindig a telefonban állítottam be korábban, egy spec. szolgáltató számra lett átirányítva, ha jól emlékszem. Ebben a készülékben nincs választási lehetőség ezek közül (első független készülékem, lehet ezért bénázok annyit), csupán BE vagy KI. Most mit tehetnék?? Amikor ki van kapcsolva a telefon, és bekapcsolom, semmi sem érkezik, hogy kikapcsolt állapot alatt kerestek volna engem.
Valaki valami ötlet?
MMS küldés-fogadás beállítással szintén küzdök.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest