Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem tudom mi lehet, talán csak én vagyok finnyás a szifon mellett.
Melegszik mint az állat, de ebben az időben ez elkerülhetetlen.
Fagyni... hát nekem sikerült egy hét alatt 3x fagyira vinni dolgot, meg kb 2x volt, hogy újraindult.Azóta nincs vele gond, a dobozban nem sok vizet zavar.

-
ng0ofy
KORREKTOR
Úgy néz ki kerül egy ilyen is a családba. Visszaolvastam a topikot, hogy mik a tipushibák, de ez utolso hasábban csak a foliáról van szó. Egyéb, amiről tudni érdemes? Annyira gáz a kijelző vagy ez abszolut nem biztosnági üveg vagy mi a gond vele?
-
Outlander
addikt
A gyári naptárban télleg nincs heti/és havi nézet, vagy én vagyok láma?!

-
Blyan
félisten
válasz
timekeeper
üzenetére
Szerintem addig nem kapcsolódik, amíg fel nem oldod a kijelzőt. Utána már nem fogja eldobni, míg hatósugárban van, de addig nem fog ráugrani.
Szifonon is ilyen,csak annyi különbséggel, hogy ott nem lehet beállítani, hogy elalváskor is csatlakozva maradjon. -
timekeeper
tag
Blyan, Tim82: Igen kapcsolódik, ha feloldom a kijelzőt, utána készenlétben meg is tartja, a kérdésem csak az hogy anélkül nem tud kapcsolódni már megjegyzett hotspothoz hogy ne kelljen feloldani a kijelzőt? Like android
-
Tim82
félisten
válasz
timekeeper
üzenetére
Beállítások -> Wi-Fi -> Speciális -> van pipa A Wi-Fi kapcsolat maradjon bekapcsolva a képernyő lezárásakor-rubrikában?
-
Blyan
félisten
válasz
timekeeper
üzenetére
Kapcsolódnia kellene, ha feloldod a kijelzőt...
-
timekeeper
tag
Ebben még nem vagyok jártas, de a WP8 így van megírva, hogy nem csatlakozik már felvett hotspothoz, csak ha bekapcsolom a kijelzőt
vagy nálam van a gond? Köszi előre is -
vjungesz
tag
Fóliából én matt párti vagyok, de annak is van hátránya. Nekem kicsit olyan hatású lesz tőle a kijelző, mint ha zajos lenne... De sokkal jobban zavart, hogy anélkül minden sz@r úgy tükröződött benne napközben, hogy alig bírtam elolvasni amit akartam, szóval én a mattra szavaznék használhatóság szempontjából, viszont a fényes (ha nem süt a nap) szebb képet ad.
-
lampada
csendes tag
A T-nél úgy maradt az akciós ár.

Rendszerhibának néz ki, de rendelhető még 34-ért. -
duronx
senior tag
Sziasztok!
Nemrég hozta meg a futár a tesómnak a Nokia Lumia 520-at
és érdeklődni szeretnék hogy tudtok e ajánlani valami jó szilikon tokot rá + milyen kijelzővédő fóliát vegyek rá?(matt/fényes melyik a jobb?)
A választ előre is köszi -
#TOTTI
őstag
Miért nem érhető el az áruházból a natív Youtube alkalmazás az áruházból ismeri valaki a hátterét, várható hogy nem csak a gándzsa alkalmazásokat tölthetjük, hanem a Microsoft verzióját is?
-
duo
addikt
válasz
matthewwwwww
üzenetére
lyukasztó a lelke. (g300-as topikban így oldotta meg egy srác.)
-
matthewwwwww
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi szépen a válaszokat. Fólia nélkül működik a dolog (de anélkül meg nem akarom használni), megpróbálom majd kivágni az érzékelőnek a helyét úgy, hogy azért nézzen is ki valahogy (remélhetőleg sikerül szépen megcsinálni). Csak kicsit mérgelő, hogy mindkét telefonra én raktam a fóliát, és mind kettőnél takarta az érzékelőt, és csak az egyiknél jelentkezett ez a probléma.
-
duo
addikt
én egy ezredesért vettem rá clear ugyanakkor antireflect fóliát, azt felküldtem (a szenzor helye ki van vágva.)
hibátlan. -
#TOTTI
őstag
Sziasztok, facebook chatből, hogy tudok kilépni?

-
Agi890
csendes tag
válasz
matthewwwwww
üzenetére
Nekem is van rajta fólia, de általában nincs ilyen problémám. Bár az enyémnek a közelségérzékelőjénél ki van vágva. Egyszer volt, hogy így jártam, meg is találtam a probléma forrását. Nem kell 40 fokban 20 percig telefonálni,mert ráizzad az arcodra/füledre a telefon,és nekem ezektől a cseppektől nem működött. De szerintem, ha a fólia nem jól van rajta, akkor ez ugyanúgy okozhatja.
-
válasz
matthewwwwww
üzenetére
vedd le róla azt az elszabott fóliát
-
matthewwwwww
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb gondom a telóval, mikor hívást kezdeményezek elsötétül a kijelző, van, hogy csak mikor a fülemhez teszem, de van, hogy előbb is, talán ez a kisebb gond, de mikor elveszem a fülemtől akkor meg nem akarja vissza adni. Általában semmilyen gombra nem reagál, Hardreset, aksi ki-be, minden volt már... Tesómnak is van egy ugyanilyen telója és az övé nem csinálja ezt. Biztos, hogy valami gigszer van vele. Én arra gondolok, hogy a fólia zavar be, hogy rajta van, mert azelőtt nem emlékszek, hogy csinált volna ilyet (1 hónap kb a teló) de ez akkor se frankó így...
Ötlet valaki?? -
Blyan
félisten
válasz
thomson9505
üzenetére
Nekem nem volt, töltsd le és kész.
-
thomson9505
csendes tag
Nektek a CinemaGarph rajta van az alap telón ?
-
Tim82
félisten
válasz
timekeeper
üzenetére
Erre a következtetésre miből sikerült jutnod?
-
ViTToRe
aktív tag
Gyors kérdés: Miként tudok csatlakoztatni nokia BT fülest az 520hoz? BT bekapcsolva, keres - BT füles bekapcsolva, észlelhető. Az 520 viszont nem találja meg... Hol rontom el?
Tárgytalan, USER ERROR...

-
cat7505
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég lettem a használója 1-nek (céges teló),
ahogy látom majdnem mindenkinek problémás az akku időt.
Viszonylag könnyű találni komoly teljesítményt ígérő akkut (2450mAh) :
http://www.ebay.com/itm/221207866004?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Mi a véleményetek, esetleg van tapasztalat? -
NGA
addikt
Nem tudom mi történt az 520-asommal: :-)

Ja és ami még furább: Nem fagy, nem indul újra, és megkapok minden üzenetet a skype-on, FB-n, viber-en.
Burokban születtem :-)
-
timekeeper
tag
Elég érdekes kérdésem a következő, kb 1 hete már hogy megjött a Cián kék hátlapom, de valamiért "furcsa" a színe, meg is néztem és a fröccsöntés helyei a hátlap belsején máshol található mint az eredetileg fehér színű hátlap belsején (ezzel vettem a készüléket), és a szín is valamivel sötétebb a ciánnak mint a neten található képeken. Tehát, ha nem nagy gond, kérhetnék azoktól egy képet akik cián hátlappal rendelkeznek? Nem mondanám annak hogy felmerült a gyanú az eredetiséggel kapcsolatban, viszont ha nem is az, marha jó másolat. Köszönöm előre is
-
lizakd
tag
Üdv!
Melyik a legfrissebb szoftver a telóhoz?
-
Tim82
félisten
válasz
SQX_Barto
üzenetére
SoC szinten is kell támogatás, az Android részéről a szoftveres oldal ICS óta adott tudtommal. Valaki egyébként listát is gyűjtött, ami persze messze nem teljes.
Mire gondolsz, mint "csúnya műanyag"? Szerintem kellemes fogása van (fehér meg ciánkék hátlapom van).
-
SQX_Barto
addikt
Már régi infó volt, gondoltam van talán valami változás. De akkor ezek szerint rendszer szinten azóta sem tudnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Auchan-ban megnézegettem az 520-at, azért a hátlap nem túl szép műanyag
Bár majd valami skin féleség lehet kerülni fog rá, talán az az S-alakú ebay-ről, amit itt linkeltetek páran régebben. -
SQX_Barto
addikt
Én megtartom a buta Nokiám ébresztőnek, ha váltok (meg marad a 70-es számom is, ha kell valamire)
Azért az vicc, hogy a három(vagy négy a BB-vel?) nagy OS nem tudja, amit a legolcsóbb szutyok is, hogy kikapcsolt állapotban ébreszt (bár ez engem tökre nem érint, mert ha nem "hülyülne be" néha a telefonom, akkor akár hónapokig is menne egyfolytában)
Mondjuk alapban megvárom, mit hoz az Amber frissítés. Meg más dolgok miatt is várok még az 520-szal.
Ráér az még nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak rendesen látszanak rajta az ujjlenyomatok, szóval nincs rajta zsírtaszító vagy hasonló bevonat.
) a ...-ra. És balról az első ikonra kattintva jön elő a havi nézet.

vagy nálam van a gond? Köszi előre is

és érdeklődni szeretnék hogy tudtok e ajánlani valami jó szilikon tokot rá + milyen kijelzővédő fóliát vegyek rá?(matt/fényes melyik a jobb?)
). Én egyébként matt fólia párti vagyok