Hirdetés
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az komoly. Látod, nálam meg olyan nem volt
Újraindulni már újraindult párszor, átlagban ha egy app feltölti a memóriát, ott próbálja a crash után betölteni a kezdőképernyőt, de feladja, és újraindul. Ez elég ritka, de pl. a Youtube HD alatt előfordul. Azt is kár volt frissítenem, mert egyre több vele a gond. Régebben soha nem lépett ki, 20 HD videót is nyugodtan megnézhettem egymás után, most képes néha a harmadik videó után kilépni (vagy csak megunja és nem játssza le őket). De ez 8.0 alatt is volt, 8.1 alatt szimplán nem változott a helyzet. De a kitakarásos dolog rendszeres a Facebook appban (nem a Messenger), ezt sehol máshol nem tapasztalom.
Nekem 8.1 mellett jóval gyorsabban indul a telefon és kevésbé hajlamos szaggatni, kilépni appokból a rendszer. Én úgy vettem észre, hogy a frissített alkalmazásokkal szokott új probléma előjönni. De hát ugye ez még nem végleges 8.1, nemrég jött frissítés.
Tényleg, mióta van csak tízes skála a csengőhangnál? Eddig nem 30 volt?
Namelesske: Chat mezőnél lehet, de igazából sehol sem tapasztalom, ahol bármit be kéne írni, pl. nevet egy játéknál, vagy akármi. Szóval érdekes. Remélem javítják, mert néha bosszantó tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest