- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az komoly. Látod, nálam meg olyan nem volt
Újraindulni már újraindult párszor, átlagban ha egy app feltölti a memóriát, ott próbálja a crash után betölteni a kezdőképernyőt, de feladja, és újraindul. Ez elég ritka, de pl. a Youtube HD alatt előfordul. Azt is kár volt frissítenem, mert egyre több vele a gond. Régebben soha nem lépett ki, 20 HD videót is nyugodtan megnézhettem egymás után, most képes néha a harmadik videó után kilépni (vagy csak megunja és nem játssza le őket). De ez 8.0 alatt is volt, 8.1 alatt szimplán nem változott a helyzet. De a kitakarásos dolog rendszeres a Facebook appban (nem a Messenger), ezt sehol máshol nem tapasztalom.
Nekem 8.1 mellett jóval gyorsabban indul a telefon és kevésbé hajlamos szaggatni, kilépni appokból a rendszer. Én úgy vettem észre, hogy a frissített alkalmazásokkal szokott új probléma előjönni. De hát ugye ez még nem végleges 8.1, nemrég jött frissítés.
Tényleg, mióta van csak tízes skála a csengőhangnál? Eddig nem 30 volt?
Namelesske: Chat mezőnél lehet, de igazából sehol sem tapasztalom, ahol bármit be kéne írni, pl. nevet egy játéknál, vagy akármi. Szóval érdekes. Remélem javítják, mert néha bosszantó tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest