Új hozzászólás Aktív témák
-
Előre jelezném, hogy no offense.
Azt kijelenteni, hogy a BADA OS halva született szerintem kicsit túlzás. Viszonylag friss a még ez a rendszer, nincs is annyira hypeolva. Az Android sem lett rögtön világsiker.
Lassan 2 hónap használat után azt kell, hogy mondjam semmiben sem nyújt kevesebbet, mint amit az Androidos Dézi-m vagy Defy-m anno, pluszban még gyors is. Minap direkt összevetettem egy Galaxy W-vel (mivel mindkettőben ugyan az a hardware) és csináltam egy házi sebesség versenyt. Mindkettőn megnyitottam egy kamerát, egy zenelejátszót, egy böngészőt megy egy markatet (Wave-nél a Samsung Apps-et értelem szerűen). Hát hadd ne mondjam, hogy a Galaxy W szépen megfeküdt. Főképernyőn a scrollozások, illetve a menüben lévő scrollozások elég szépen akadtak, míg a a Wave röccenés mentesen futott.
Nem lenne rossz, de elegendő minőségű alkalmazás híján az egész csak egy csicsás és drága featurephone.
Ezt meg kell, hogy cáfoljam.Samsung Apps-on bár kevesebb az app, de minőségibbek (teljesség igénye nélkül.: Asphalt 6 HD, Adventures of Tintin, Sims3, FIFA11, Splinter Cell HD etc.) Az meg, hogy csicsás-e vagy sem szerintem user függő. Azért jobb érzés egy szálcsiszolt aluminiumot fogni 85-ért, mint egy fröccsöntött gagyi műanyagot 130-ért szvsz.
-
b4zsi-
őstag
Nekem az összes Wavenek tetszett a külseje a minőségi anyaghasználat a kinézet minden, de a mindenhonnan összebugázott szoftver...tárgytalan. Lehet valóban elkellene felejteni és az eddig Wave házakba beletennének egy android 4.0-t akkor jól járnának. Nokiának is bejött az N9 készülékház csodálom, hohy Symbianos nincs belőle. Samsungtól ugyancsak mindent megvesznek régeb a Dell bebukta a félig tábla telefonnal Samsung várt eg évet kidobta a Notet és bejött...
-
Abysmal
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 8300 mAh, maradhat?
- Medence topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest