Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
touchscreen
tag
Szia! A HR nem törli a 10-es rendszert, csak azt állítja alaphelyzetbe.
Pár napja én is rászántam magam. Most ott tartok, hogy estére 70-80%-on van az akksi.
Sokmindent nem telepítettem vissza, programok, játékok. Lehet, hogy ez is befolyásolja. Majd eldől, mert épp most tolok vissza rá rengeteg dolgot. Viszont az elmúlt 2 napban nagyon rendben volt az üzemidő.Reggel veszem le a töltőről, napközben a wifi állandóan bekapcsolva, levelek szinkronizálva (napi 8-10 db), egy kevés netezés, kb. fél óra telefonbeszélgetés, 5-10 perc skype, néha pár darab fotó és talán 5-10p egyéb app használat (ez du. 5-ig). A fényerő automatikus és alacsonyra állítva. Helymeghatározás kilőve, ja és nincs mobilnetem, az lehet hogy extrán szívja, nem tudom.
A biztonsági mentést kihagytam, tehát, újralaktam a telót.
Valami segített, mert du. 2-3 óra felé ránézek az akksira és még 90% környékén járok.
A telefon 2015 év elején lett beüzemelve, tehát durván 2 éves, lehet, hogy ez is közrejátszik.Szerintem megér egy HR-t, de arra figyelni kell, hogy lehet hogy egy-két appot már nem fogsz tudni visszatelepíteni. Kicsit megtizedelték az áruházat.
Tehát, a hard reset mehet, de gépre kötve WDRT vagy mi már nem hiszem hogy a 10-est rakná vissza.Még valami, a legtöbb rendszeralkalmazást nem frissítettem még, hiába ajánlja fel az áruház. Lehet, hogy ez is befolyásolja az üzemidőt.
Nem beszéllek rá, nehogy megkövezz utána, mert eltart egy darabig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...