Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
burasu4 #5468 üzenetére
Semmi bajom vele, minden fullos, de soha nem voltam nagy nokia szerető, ezért nem szakad meg a szívem miatta. Tele van mindennel, hardveres qwerty, navi, csupa üzleti teló ez, amit én nem használok ki. Van olyan hónap, hogy sms-t sem írok, ezért nem sok előnye van a qwerty-nek nálam, de mindenképp hasznos.
Iphone 2g-m lesz (talán már holnaptól), az elejétől fogva tetszett, ezért ki akarom próbálni, sokan szidják de szerintem leginkább azért, mert nem bírják megfizetni. Márpedig a minőségi érintő (nem nyomó mint a többi gyártóé) képernyőért megéri szerintem ennyit kiadni... Amúgy összvissz 48-ba fáj, és épphogy karcos a hátulja.
Lehet, hogy nem fog bejönni, de nagyobb esély van rá hogy jobban járok vele, mert én sokat hallgatok zenét, szeretnék egy nagyobb kijelzőt, és nem írok sokat, csak ha böngészek valamit.
Na de nem szeretném teleoffolni más topicját, ezért inkább csendben maradok. -
Matthewsz
aktív tag
Eladnám ezt a szuperkütyüt, ha valakit érdekel az aláírásomban megtalálja. Bocs a hirdetésért...
-
Matthewsz
aktív tag
Én sem értem honnan szedtek 5-6 napos üzemidőt, nekem 3 napig bírja maximum, napi 2 óra zene, és néha wifi, meg persze kevés telefon, vannak napok, hogy nincs telefonálás sem...
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
tmilan1989 #5094 üzenetére
PowerMP3, bár nekem megfelel a gyári is.
Ha valami eszedbe jut még 5 percen belül akkor az előző hsz-odba szerkeszd bele, ne írj újat, valamint ilyen alap kérdésekre bal oldalt megtalálod a keresőt.
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
peugeotmate #4846 üzenetére
Szvsz semmi értelme nincs, csúnya, még nagyobb lesz tőle a teló, ennyi pénzből inkább még egy E71-et vennék.
-
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
pilsner #4645 üzenetére
fényképezőgéppel, hogyan másol kártyáról/kártyára kábelen keresztül
ezt nem igazán értem hogy gondoltad.
a kártya gyári 2g-s, egy pendrive-ra 5mb/s simán megvan az írás, van amikor felmegy 10re is, az olvasás meg olyan gyors, hogy egy 100mb-os fájl egy pillanat alatt leszedhető a pendrive-ról, nem is mutatja hogy másolás... -
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
RandomGosu #4639 üzenetére
a gép...
emlékszem, hogy amíg nem volt párosítva a gép a telóval addig működött, aztán egyszer párosítottam és azóta mindig ezt írja ki... hiába törlök le akármit gyökerestül ami bluetooth, továbbra is ez van -
Matthewsz
aktív tag
nem tudjátok mi a baja a bluetooth átvitelemnek? win7 azt írja, hogy a megadott argumentum érvénytelen... már próbáltam mindent, de nem jön össze
-
Matthewsz
aktív tag
szerintem nincs értelme frissíteni ha jól működik a régi... én még legalábbis nem tapasztaltam a mikrofon problémát, más gondról sem tudok. erre már mindenféle alkalmazást feltelepítettem, most elölről kezdeni az egészet elég nagy sucks...
RandomGosu: te melyiket használod többet? én fringgel kezdtem, de ott idegesít nagyon, hogy nem lehet kilépni a skype konferenciákból, és mindenkitől külön kapom meg az üzeneteket, a nimbuzz meg nem képes magától újracsatlakozni ha kifutok a wifiből, mindig rákérdez hogy most hova csatlakozzon...
kollégám azt mondta az új fring tud videotelefonálni, erről mit tudtok? én nem találtam benne olyan funkciót, vagy ez csak fring-fring partnerek közt működne? -
Matthewsz
aktív tag
használja valamelyikőtök a gizmo voip progit?
nekem ma olyat kezdett csinálni, hogy megnyitom az internettelefont, picit tölt és egyből kilép...
mi lehet a baj? vagy naponta újra kell telepítenem? -
Matthewsz
aktív tag
felraktam a realVNC-t a gépre, beállítottam a portot arra ami nyitva van a routeren, a mobilra vnc+, de folyamatosan csak please wait...
mit rontottam el?
szerk: a portot mégis csak elrontottam, a mostani probléma: "...can't take a screenshot..." -
Matthewsz
aktív tag
-
Matthewsz
aktív tag
igaz még csak 2 hónapja használom, de tökéletes, minden benne van ami kell, nem esik szét, nem recseg-ropog, igazi minőség. én se párti vagyok/voltam, de amennyiért kapsz nokiát annyiért gyengébb se-t kapsz
fagyás, kikapcsolás csak 1-2 telepített program hibája lehet, amúgy nincs olyan, hogy csak úgy lefagy vagy kikapcsol.(#4505) pilsner : a mikrofon problémával még nem találkoztam, vagy csak nem szólt érte a másik telefonáló fél
az én kérdésem, hogy használ-e valaki remote progit? a gépemet szeretném irányítani wifin keresztül. 5let jól működő progira?
-
Matthewsz
aktív tag
lehet valahogy gyorsítani az usb adatátviteli sebességet?
hihetetlenül lassú (~500kb/s) ahhoz képest hogy usb 2.0, ennyivel még az e61i-mre is tudtam másolni...most ne gyertek nekem azzal, hogy vegyem ki a memóriakártyát, mert eleve nincs kártyaolvasó a gépemben, és az amúgy sem megoldás ha van usb dugó is
-
Matthewsz
aktív tag
van valami zenelejátszó progi amivel működnek a headset play/pause/tekerő gombok?
a gyári nem túl bejövős, a lényeg igazából az lenne, hogy mappa szerint le tudjam játszani a zenéket, nem csak előadó meg ilyenek... sony ericsson meg tudja ezt csinálni -
Matthewsz
aktív tag
ez a garmin nekem is 2 nap alatt leszívja az akkut...
van valami hasonló tudású jól működő progi ami nem szívja így az akksit? -
Matthewsz
aktív tag
lehetséges valahogy wifin keresztül másolni az adatokat a telóra a gépről?
-
Matthewsz
aktív tag
Valami jó e-mail kezelőt tudtok ajánlani? A gyáriban csak 1 címet enged beállítani...
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4296 üzenetére
Elolvastam a teló súgójában. Ha jól értelmezem akkor a saját számomra kell küldeni a zárolás szöveget amit elmentettem a telefonban? Mert ha kiveszik a kártyát (márpedig ki veszik) akkor kb semmi értelme.
-
Matthewsz
aktív tag
Túlbonyolítjátok a dolgot.
Tehát E61i-mben volt ez a biztonsági kód, de azon be lehetett még azt is állítani, hogy csakis a sim cseréjekor kérje a biztonsági kódot.
Ez az amit ebből hiányolok, de kezd nem érdekelni mert ha ellopnák véletlen akkor így is úgy is fel tudják vhogy törni...
A távoli zárolásnak egyébként van valami értelme? Hogy működik az? -
Matthewsz
aktív tag
ja meg még valami amit nem találok, az a telefonzár. a régi ami még e61i-n volt, hogy bekapcsolásnál kérje a kódot, külön be lehetett állítani hogy csak sim cserénél kérje
-
Matthewsz
aktív tag
hi! tegnap óta én is boldog tulajdonosa lettem egy e71-nek, és annyi a kérdésem, hogy kitaláltak-e már ehhez valami zseblámpa progit amivel a kamera "vakuját" lehet használni?
-
Matthewsz
aktív tag
szeretném, ha valaki leírná vagy adna linket, hogy miket kell letesztelni a telón, persze én is jól meggyepálnám ahogy tudnám pár napig, utána ha minden rendben vele, belevágnék 1 függetlenítésbe
-
Matthewsz
aktív tag
van olyan akinek régóta megvan a teló?
volt már rá alkalom, hogy vissza kellett vinni gariba?
miket kell nagyon megnézni mielőtt bukom a garit? -
Matthewsz
aktív tag
szeva all!
3210-esem óta nem volt nokiJám, ezér nemtom, hogy milyenek, de szerintetek melyik éri meg jobban ha én eddig szinte csak se-os voltam?
P1 vs e71(+30k!)
bármilyen véleményt szívesen elolvasokszerk: jameg az a baj, hogy buknám a garit mer pgsmnél venném de t-s vagyok, ezér kisüttetném mivel ezzel a turbosimdologgal sokmindenkinek baja van úgy olvastam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest