Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
nemtudom,nekem ilyen problémám nincs nekem a kamera melgedet,de elembe az antena marhajo,lehet hogy kezdeti kis hibák vanak? kitudja,de valojában nem kell csodálkozni,hisz a drága nokia a beépitett gps el bemutatot minden gyártonak,azal,hogy belerakta az n95 be a gps modult,a wifit a nagy kamerat,no szoval ugye mint ano it is irta az n95 teszt szerzöje,és én is csak a szavait hasznalhatom fel utolagos engedemével"mérnöki bravur,hogy belelehet teni mindent" vagy valahogy igy hangott anno mindenki marmint minden gyárto azzal védekezett,hogy vagy wifi vagy gps ere nokia belerakta a n95 be mindenét.igaz nem müködöt jol teljesen,kicsi antena....,de belerakta,akor jötek a töbi telok sorra,és it a hatalmas mérföld! minden bennevan,és vékony marhára, nem kicsi aksi hanem nagy szoval e71 ben is benevan a kicsike,nekem jol müködik,de ha pl kocsiban hasznalod navira akor ajanlom szerezzbe egy bluetoothos gps modult telepisd be a kocsiba,és ha mesz mindenhova azzal akor azt hasznalod,ha gyalog akor meg a beépitetet.hát kb enyi.nekem rendesen müködik nemtudom mi lehet a baj a tiedel.
-
Magnum_
nagyúr
el is felejtettem, ma a pécsi MM-ben a szeem láttára vitt ki a telefonos alkalmazott egy bedobozolt E71et megvételre, a leendö tulajt sajna nem láttam. bár úgyse tenném, mer hogy nézne az ki, de szívem szerint mondtam volna neki, ugyanmár, sporoljon már meg magának 40k-t
a garminban a gps jel találása annyira lassu, hoyg 10 perc alatt sem fog jelet.. nem értem.
-
Pompi
nagyúr
Én nem vagyok szaki ebben a témában - különben is van neki saját topicja - de szerintem egy Sennheiser CX300-zal nem járnál rosszul.
-
Algieba
őstag
Melyik a legjobb normál fülhallgató, ami vehető az E61-hez?
-
vallas
őstag
Nem tudja valaki mikorra várható a magenta cég kínálatába a telefon?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Remittenda #333 üzenetére
szia! hát a netröl ne szedjen, mer az pénzbe kerül
legujabb garmin szoft? nah azt nem tom, hol lehet megtudni?
-
Pompi
nagyúr
Rendesen nem 0% ÁFÁ-val, számlával, 95 ezer forint.
Tehát már a 115 ezer is vicc, nemhogy a 120.
Az meg, hogy alárjak 2 évet és kapjak egy hálózatfüggő telefont, annak minden nyomorával együtt (szoftverfrissítés pl.) 80 ezerért a másik vicc. Akkor már inkább a 95 ha nem tetszik a nulla százalékos számla - bár egy magánembernek, de még cégnek is tökmind1, és akkor szintén 80 körül van.Remittenda: Azt gondoltam egyértelmű, hogy bekerültünk-et az E71-re értettem.
-
Remittenda
aktív tag
Bekerültünk a Pannon kínálatába. Elmebeteg áron. 115 ezer listaár, 80 ezer hűséges ár. Vicc
Mobilearsenal Account - Listed: 60 posts / month: can be used to send private and public messages as well!
Mobilearsenal Account - With Loyalty: unlimited posts: can be sent to Bog, Bocha, Pompi (Still, this account does not support Polacheck, but working on it - honest!) and 30 posts to the rest of the community.
-
nagyito88
aktív tag
realplayer zenelejátszó? hm azthittem azt filmre tartja fent a nokia zenére meg ot a zenelejatszo,de lehet en vok lüke,és a pannon jobban tudja!de ez rosz hir... mert sok hülye most ilyenel fog rohangalni,ki csak azert veszi meg mert drága,és kise hasznalja.....de kivánom jelen esetbe tévedjek vegyenek ök iphone 3g-t vagy mitom en vagy lg viwety vagy valami divat telot,de ne ilyet.mikor egy gyerek nyakába meglátam az n95 öt ki szerintem volt vagy 14 éves akor nemtom ránéztem telcsimre,és igen nekem sokat kelet gyüjteni rá,és töb telon át vezetet az ut,az apuci meg megveszi neki,és a gyerek meg értékelni se tudja,és szerntem egy 13-14 éves nem fog gps el nyomulni,se wifivel forumozgatni,de lehet ismét tévedek!
-
Pompi
nagyúr
Bekerültünk a Pannon kínálatába. Elmebeteg áron. 115 ezer listaár, 80 ezer hűséges ár. Vicc.
-
nagyito88
aktív tag
tud valaki e71 uj softjanak érkezéséröl?mármint mikor jön?
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
gilfoyle #314 üzenetére
Nagy betükkel csak gombnyomásra fogja mutatni az időt. Egyébként vagy "lélegzik" a navigomb és teljesen sötét a kijelző, ha pedig ez ki van kapcsolva, akkor az S60-nál már egy ideje megszokott keskeny infósáv jön-megy a kijelzőn. De akár egyik, akár másik állapotban van a teló, a navipad bármelyik gombjára mutatni fogja a nagy számos órát.
-
gilfoyle
őstag
Hello! Hogyan lehet bekapcsolni, hogy a kijelzőn nagy számokkal mutassa az időt? Ez valami képernyővédő, nem?
Tegnap megvettem a telót, jó cucc... -
nagyito88
aktív tag
nah szoval elejinte mig nics feloldva a gps progi maga a garmin nekem se láta a csatolt=belsö gps-t,de ha feloldotam a progit akor a belsö gps-t láta engedte hasznalni és láta
ha latja talal jelet,majd nyafog hogy nics neki részletes térkép utána felrakod a térképeket a map sourceval,majd elinditod akor nafog hogy nem lehet feloldani a térképet kel egy MAPSUP.UNL-T vagy mit csinalni levan irva aban mit küldtem és meni fog.
2 gigás karin van hely,ezert en felraktam a haz szamszintü magyar o terkep olaszo,hotvat görög meg osztrák,szlovák térképeket... szoval nem ördöngöség,ha töb terkep csomagot gyur ösze neked a mapsource akor két feloldokod kel neked,de levan minden irva... -
nagyito88
aktív tag
baromokdást megörökitö pl egy jo sörözés vagy mitom en ez egy olyan dolog volt hogy haverokal egy jo buli alkalmaval jo dolgokat lehet ökörködni,nem ez a fö cél,de nem gond ha van egy fényképezö kéznél...
en garmint hasznalok és semi gondom,ha felraktad és ugymond feldöldöted akor majd a bealitasoknal a gps vevönel a csatoltat latni kell de ha kell adsz egy email cimet küldök egy felrakási utmutatot hol van link mivel letudod tölteni a jot nekem is az van fent és simán megy
-
Algieba
őstag
válasz
nagyito88 #305 üzenetére
Nekem is kellemes "csalódás", az E széria. Pedig fél éve még nem is gondoltam rá. A modellek ára riasztó volt. Aztán a bátyám a szolgáltatójánál lecserélte a 6680-ast az E65-re, és így képbe jött az E sorozat.
Majdnem E51-et vettem. De megláttam eme 61-est árválkodni az egyik boltban, és egyből ráállt a tekintetem.
AZ E51-nél panaszolják, hogy nagyon melegszik, az E61 éppen csak langyos volt, és a hő nagyobb része az én kezemből származott a wifizés közben.Szerintem is megérdemli az E széria a nagyobb figyelmet. Az N szériát gyengíti a sok mozgó alkatrész, a kisteljesítményű akku, meg a túl magasan tartott ár.
Az N91-el is szemeztem, de az jóval szokatlanabb formájú az E61-nél.
-
Magnum_
nagyúr
valakinek van az E71en Garmin mobile XT? nekem nem találja abelsö gpst
mi lehet a baj?
nagyito:egy pörgös mindenholcsászkálo fiatalnak egy baromkodást megörökitö alap fényképezögépre van szüksége,egy wifire,hogy a kapcsolatokat tartani tudja,és mindent lebeszelni,gps re a kalandos kirucanásokra valyon hol a hely,a party szerintem a Nokia célja nem ez volt a biznisz klassz Eseries megteremtésével, hanem inkább az Nserie-t szánta rá. persze én sem szeretem az Nseriest, és ugyan biznisz felhasználó sem vagyok... bár inkáébb az, mint baromkodást megörökitö
-
nagyito88
aktív tag
nah akkor egy ujabb nokia társ!ki boldog felhasznaloja a készüléknek... jah egy észrevétel e71 után nem is érdeklödök az n seria után!nemtudom ez kicsit öszetettebnek tartom föleg most a software különválás miat,mármint az ikonok megváltoztatására értem.a qwerty egyedülállo szerintem,és az e seria nem is üzleti,csak nem olyan csilivili külsöbe akrjak csokmagolni nokia testvér,és ép ezel éri el ezt a öszetett,és faja külsöt,és bazinagy aksit tesznek bele.nem ugy mint pl n95.szerintem egy pörgös mindenholcsászkálo fiatalnak egy baromkodást megörökitö alap fényképezögépre van szüksége,egy wifire,hogy a kapcsolatokat tartani tudja,és mindent lebeszelni,gps re a kalandos kirucanásokra valyon hol a hely,a party ,qwerty re,hogy gyorsan kitudjon bontakozni,egyedi telcsire,mi strapabiro,és nem jön szembe,en ezt az e71 be megtaláltam.helytál meletem minden téren,és nagy memoria gyors soft,szoval lehet nem csak üzleti felhasznalokat érint eme telcsi,és szerintem több fiatal fogja eme készüléket hasznalni mint üzletember,vagy marad az üzletembereknek az e90,mert tárgyaláskor kipakolni,azert nem semmi.meg ugye elfer naluk...de lehet egy e51 et vesznek,vagy e66,vagy e65 mert ugyis ott a csucsszuper noti,mit elhasznalgatnak egy fiatal meg azt szeretne hogy minden egybe legyen,egy készülék,szoval en mindenkinek ajanlom az e71 et!de ezt edig is tudta mindenki csak én áláspontom,de ki gondolkozik még igy n meg e seriarol?
-
Algieba
őstag
válasz
nagyito88 #303 üzenetére
Most már itthonról írok.
A nokiaprogramokról töltöttem le egy Handywi nevű programot. Vele keresgéltem a pontokat, és meg is találta őket.
A center környékén legalább egy tucat van, de a többsége zárt.
A nyitottak közül is, csak a Körös volánné "engedte meg", hogy használjam a sávját.
Muszáj volt netre mennem, mert telepíteni akartam az Opera mini 4-es verzióját, ami végül sikerült is.Igen, jó kis telefon. Csak az akkuja nem bírta az egész napi gyötrést, sok zenehallgatás és wifizés, töltőre kellett tennem.
Gondolom, ez az eredeti akku, és már legalább két éves. Ideje lenne lecserélni. -
Algieba
őstag
Itt vagyok a Csaba centerben, a Körös volán hot spotjára csatlakozva.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Conqueror08 #299 üzenetére
én kikapcsoltam az üzemmód testreszabásnál...
algieba: nekem teljesen másképp vanna a betük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest