Új hozzászólás Aktív témák
-
guppi99
tag
válasz
knyitogato #1514 üzenetére
én 1hónapig használtam bőr tokot és lekopot az ezüst. Azota vagy egy másik e6-om és igy hogy ezt nem rakom tokba nem kopik. Én csak azt furcsálom hogy takarmány keverőbe dolgozok és itt van por rendesen enek elenére nem kopik. Pedig poros kézzel fogdosom, meg porba van egész nap mégse kopik.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #1514 üzenetére
Az ezüst elszíneződik, a billentyűzeten meg nem látszik az elmulasztott esemény jelző led villogása.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #204 üzenetére
Nem és azért nem 100% az info.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #202 üzenetére
Nem lötyög, és úgy tudom antenna van ott, mintha valahol ezt olvastam volna.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #171 üzenetére
westend rája gsm. A vitrinben egy eu garis van 1év, de nem tévesszen meg, nokia garis is.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #162 üzenetére
Kb ugyan az.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #159 üzenetére
Igen, úgy áll rajta, mintha egybe lenne öntve.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #152 üzenetére
Én most vettem de inkább, nekem is kérdéseim lennének. Az e63 után kicsit döcögős az ismerkedés. Elsőre azt szeretném tudni, hogyan lehet kilőni azt, hogy minden indításnál ovi fiókot akarjon beállítani.
-
Newyorker
addikt
válasz
knyitogato #152 üzenetére
így van, ez engem is érdekelne
érdemes é lecserélni aze72őt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest