- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
2 honap utan nekem se volt gaz a hatlappal, es mindig zsebben hordom, es abban a zsebben nincs semmi. Es vigyazok is ra.. 2honap utan mikor olvasgattam itt errol h van akinek maszatolodik csak legyintettem meg fellelegeztem h nalam ilyen nincs, de epp par napja vettem eszre h elkezdodott nalam is.. Es az enyem made in finland..
-
MeSKA
aktív tag
Egy normális iránytű program jól jönne, vagy valami jó HTC-s vagy bármilyen szép téma, esetleg egy normálisan működő fájlkezelő és ami a legfontosabb egy windows live messenger. Amit "szereztem" abba kínai reklámok voltak és nem töltötte be az összes elérhető ismerősömet. Volt egy régebbi, az meg nem érintőkijelzőre csinálták és érdekes dolgokat művelt. Tehát egy direkt erre való működő MSN progi kéne!
Esetleg egy nagy digitális Belle vagy HTC sense szerű óra widget?
-
zorzy4
addikt
Nem de ez épp elég: gondold el hogy rárakod a bellet, és a további frissítéseke. ami elég fontos, és azt veszed észre eltűnt a magyar nyelv és nem fogadja el a sim kártyádat. Mehetsz vissza hogy külön pénzért megcsinálják, és akkor már közel olyan drága lesz, aztán meg még drágább ha még előfordul. Vagy ki sem jönnek hozzá a frissítések, mert a külföldi szolgáltató nem foglakozik vele.
-
Bubsy
aktív tag
Van egy olyanom is, de nem vagyok vele elégedett. Nagyon puha és gyenge. Könnyen lecsúszik a széléről, ahogy zsebre rakom.
Ez sokkal jobb: link
Jobban illik a telefonhoz is, elegánsabb, erősebb, strapabíróbb és esztétikusabb, míg a nokia saját tokja inkább sportos.
Szinte bármelyik sarki gsm-esnél van, de ha mégsem találnál akkor: link, vagy vatera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest