- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
endruboy1 #120 üzenetére
Droid, X10, sense bizniszfónnak:
Déziből indulok ki hanem baj, ez volt csak nálam több napig.Üzetember a dobozból kivéve használni akarja, nem programokat vadászni akar. Pont.
Legyen magyar nyelvű a gép, lehetőség szerint a programok is - mintha nem komolytalan lenne. Ne legyen rohad lassú az ékezetes karakterek használata. Ne forrósodjon a gép aktívabb használatnál. Legalább az egy napot bírja ki az akksi! Minél gyorsabban kezelhető legyen, minek kell nyomogatni pl levélírásnál elöbb a menügombot, hogy előjöjjön a küldés?
A hosszú évek alatt megszokott telefonkönyvet legyen szives a készülék nem baxtatni, attól hogy gmailes fiókból szedi le, és ott felismeri a kontaktokat és azt nevet írja be amit ők maguknak megadtak az azért nem annyira vicces.
Hagminőség nem rossz, de zajszűrés már az, volt alkalmam elget tesztelni, többen panaszkodtak. Nem árt ha véletlen nem rakja le az ember a hívást - sokadik általam használt érintős, soha semmi mással nem volt ilyen bajom. Ugyanígy nem ártana ha rögtön fogadott hívás után zárná a billt!
Nem sikerült kézi hálózatválasztára bírnom, ez párszor megtréfált, mivel a határon lakok.
Nem igazán nyerő ebben a kategóriában, ha a böngésző/egyéb alkamazás ott nyílik meg ahol korábban használtam/amit néztem amikor ott állnak mellettem.De amíg ennyi az üzemidő, ilyen a gyári bill, ilyen a telefon/sms kezelés része, addig miről beszélünk hogyy droid for presi... business?
-
törölt tag
válasz
endruboy1 #120 üzenetére
Bocs én nemrég szabadúltam meg az X10 mini pro telefonomtól. Teljesen alkalmatlan akár napi 20 - 30 telefon lebonyolítására.
1. Piszok gyorsan lemerűl.
2. Irgalmatlan lassú a telefonkönyve. A W800 -as telefonommal gyorsabban hívtam mint az X10 mini pro -val.
3. Rohadtul sokszor van olyan, hogy alkalmazáshiba miatt lehet épp a telefonkönyv fagy ki.Az egyéb hülyeségeit nem ragozom. (annyira kicsi a kijelzője, hogy én a fülemmel nem egyszer megszakítottam a hívást vagy épp ha épp beszéltem valakivel és halottam, hogy van egy bejövő hívás elvettem a fülemtől megnéztem ki az majd vissza raktam a fülemhez és ismét a fülemmel megcseréltem a bejövő hívást az épp aktuális hívással.
És van még egy nagyon fontos! Az SE hónapokig nem javította meg a rossz telefonkönyvet. Egy időben nem müködött rendesen a keresés. Ez az SE -nek fél évébe került. Addig phonebook 2.0 -val szerencsétlenkedtem ami napi 3x pontosan mikor gyorsan akartam telefonálni dobott kampót.
Nagyon komolyan mondom, hogy azért hülyeségeket ne mondjatok. Az a telefon teljesen alkalmatlan üzleti felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest