- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Levél írásakor fektetett módban amikor címzetteket adnék hozzá, a kontaktlista állóban jelenik meg, elég zavaró.
Írtam egy másik topikban, hogy nálam követelmény, hogy a teljes menürendszer menjen fektett módban. A többiek nem értették, erre mi szükség van...
De ahogy elnézem, az új meego is ilyen butácska lesz, hogy nem fordul mindenhol el a menü, így fektett nézetből majd minden hülyeség miatt lehet forgatni a telefont...
-
Billentyűzet root nélkül telepithető. 2.3 alatt már van magyar nyelvű szó kiegészítés, gyorsan ,,tanul,,. Amúgy a tapasztalatom teljes magyar qwerty-vel az, hogy használhatatlanná válik, a sok magyar karakter miatt, vagy túl sok helyet takar.
Kézi hálózat választás: setting//wireless/mobile networks/ choose network. Azzal kézi-re áll.
A lockscreen-t nem értem, hogy mit kell rajta simogatni, mindegy is...Szótár program: market.
Kikapcsolt állapotból biztosan bem ébreszt, szerintem erre kizárólag a Nokia készülékek képesek.
Magyar hanghivas: érv HÁROM.
Ahhoz, hogy mél írásakor a névjegyek ne fordítva (álló) jelenjenek meg megint passzolom mi kéne. - ez alatt mit értesz?
Levelek csak akkor frissülnek, ha van kapcsolat. De ezzel frissül minden más is.
-
Kiemelném, HTC-re válaszolok, SE-nél nem tudom, hogy hogy van:
"Üzetember a dobozból kivéve használni akarja, nem programokat vadászni akar. Pont."
Ühüm. Akkor kérlek jelezd, hogy egy Office csomagon kívül (amiből a QuickOffice teljes verziója most már szinte minden felsőbb szegmensű droid készülékhez jár), mellette PDF olvasó, böngésző, fasza e-mail kliens, kiemelten HTC-nél stock információk, milyen programot szeretnél még ami Symbiánon vagy Windows Mobile-on integrálva van a rendszerbe, és droidon nincs - jelzem Windows Mobile használó voltam évekig, van némi tapasztalatom? Ja és ne gyere a navigációval, mert alapvetően nem szükséges ellátás, plusz ott a GoogleMaps, illetve HTC esetén a Locations, ami amúgy 30 nap trial után fizetős, de offline fasza navi.
"Legyen magyar nyelvű a gép..."
A magyar nyelv használata szubjektív, megvagyok nélküle, direkt visszaállítottam angolra, de legyen érv EGY.
"minek kell nyomogatni pl levélírásnál elöbb a menügombot, hogy előjöjjön a küldés" - abszolút kamu, Send, Save as Draft és Cancel egyből megjelenik ha levelet írsz, nem kell matatni a menüben.
"A hosszú évek alatt megszokott telefonkönyvet legyen szives a készülék nem baxtatni, attól hogy gmailes fiókból szedi le, és ott felismeri a kontaktokat és azt nevet írja be amit ők maguknak megadtak az azért nem annyira vicces."
- egy business man miért szinkronizálna gmail levelezővel, ha ott az exchange - illetve az ott megbúvó kontaktokkal. Amúgy még a Facebook szinkronnal sem írja át a neveket, szóval marhára nem értem miről beszélsz. Ráadásul ha nem kéred, akkor nem linkeli össze a kontaktokat a különböző cloud-ban lévő adatokkal.
Érintőképernyő: Több mint egy év alatt egyszer sem sikerült leraknom arccal a hívást - pedig alsó hangon egy órát telefonálok naponta, pedig böszme nagy fejem van. Nekem érdekesen működött akkor a szenzor.
"Pedig amíg ennyi az üzemidő" - érv KETTŐ.
Tudod, ha azzal kezded, hogy nagyvállalati környezetben a különböző MS policyk integrálásának hiánya miatt még nem nagyon elfogadott a droid használat - mint ahogy Erdoke szokott érvelni, azt megértem.
De amit felsoroltál, minden tiszteletem mellett, a rendszer nem ismeretét tükrözik, vagy csak nettó baromságok.pszil8:
Akkor tud igazán jól működni a BB, ha van mögötte egy BES szerver. Namost itthon vajmi kevés cég használ ilyet, ráadásul kis hazánkban a IBM Lotus vagy a Novell rendszerei sem túlzottan elterjedtek, egy OTP bank is inkább Exchange-t használ . . . (csak hát nem a Small business edition-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- XPEnology
- Napelem
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest