- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#13260800 #132 üzenetére
Emiatt tudom szeretni a Sense-t. A sok apró idegesítő faszságát az Androidnak javítja - pl. a hülye copy / paste mérföldekkel jobb volt már a 1.0 sense-ben is, mint a jelenlegi GingerBread stock, nem beszélve a 2.0, vagy 2.1-es verziókról - , sokkal használhatóbbá teszi.
Pont most néztem, hogy a 14 napnyi levelemet (kb. 8-900 levél) gyönyörűen tudom szűrni, flagelni, a szinkron tökéletes. Az MS Exchange-el szerintem a "legkompatibilisebb" stock levelező is a HTC-től jön (droid vonalon).
Azt elismerem, ha minden nap legalább 20-25 levelet meg kéne válaszolnom telefonról és virtual keyboarddal, hát megőrülnék, akármennyire is jó a HTC gyári billentyűzete.
-
joey04
titán
válasz
#13260800 #130 üzenetére
mondjuk azért egy x10 mini (pro) alapján sem fair az androidról nyilatkozni. elég sok egyedi hibája van, ahogy írtad is és nem véletlen hívták többen is android light-nak. az inkább egy játékszer, nem komoly telefon. meg a SE szerintem az arc neo duóval lépett be az igazi androidosok közé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest