- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy idő után a fél utca hozzám hozta az Androidos telefonját "bütykölni" a rootolás és alternativ ROM felpakolás szinte napi program. Elég sok időm elment velük (volt dolgom az X10 Mini Pro -nál jóval komolyabb telefonnal is). Alapvetően sok baj van még az Androiddal szerintem nem lehet rá mondani, hogy stabil. De mind1, a userek örülnek neki. Ez a lényeg nem?
Az más kérdés, hogy én meg köpködöm
-
törölt tag
válasz
mrlujoak #129 üzenetére
háát igen én cumiztattam magam vele jó ideig. Tetszett, hogy nem egy batár nagy tepsi hanem egy kicsi zsebbe könnyen bevágható cucc.
De az SE szoftverfrissítés illetve nem frissítési módszere egy botrány. Irgalmatlan nagy hibákat hónapokig javítatlan hagytak.
A telefon tényleg pörgős, de az intenzív használattól összecsuklik mint a szar. Napi 2 töltés minimum. És rengeteg hiba, alkalmazás hiba.
Meg is utáltam az Androidot egy jó ideig nem veszek az biztos. Nem csak azért mert az SE Mini Pro nem jött be, hanem azért is mert van alternatíva bőven. A változatosság pedig gyönyörködtett.
Olvastam is egy felmérést annó, hogy az iPhone-t nem számolva egyik okostelefon tábornak sincs igazi hűséges csapata (talán a Nokianak meg a RIM-nek egy bizonyos üzleti kör).
Szóval nem lefutott itt még a mérkőzés
-
törölt tag
válasz
endruboy1 #120 üzenetére
Bocs én nemrég szabadúltam meg az X10 mini pro telefonomtól. Teljesen alkalmatlan akár napi 20 - 30 telefon lebonyolítására.
1. Piszok gyorsan lemerűl.
2. Irgalmatlan lassú a telefonkönyve. A W800 -as telefonommal gyorsabban hívtam mint az X10 mini pro -val.
3. Rohadtul sokszor van olyan, hogy alkalmazáshiba miatt lehet épp a telefonkönyv fagy ki.Az egyéb hülyeségeit nem ragozom. (annyira kicsi a kijelzője, hogy én a fülemmel nem egyszer megszakítottam a hívást vagy épp ha épp beszéltem valakivel és halottam, hogy van egy bejövő hívás elvettem a fülemtől megnéztem ki az majd vissza raktam a fülemhez és ismét a fülemmel megcseréltem a bejövő hívást az épp aktuális hívással.
És van még egy nagyon fontos! Az SE hónapokig nem javította meg a rossz telefonkönyvet. Egy időben nem müködött rendesen a keresés. Ez az SE -nek fél évébe került. Addig phonebook 2.0 -val szerencsétlenkedtem ami napi 3x pontosan mikor gyorsan akartam telefonálni dobott kampót.
Nagyon komolyan mondom, hogy azért hülyeségeket ne mondjatok. Az a telefon teljesen alkalmatlan üzleti felhasználásra.
-
törölt tag
Én meg sok autófokúszós telefon után azt mondom nagyon is van létjogosultsága az EDOF-nak.
Nekem egyetlen egy komoly vágyam van, mindig éles képet lőni! Két kisgyermekem van és az autófókusz miatt megannyi képet elrontottam, ami amúgy egy jó pillanatban készült volna. Természetesen a pillanatot nem tudom vissza hozni. Arról nem is szólva, hogy a lassú fókusz miatt sokszor eleve lekésem a pillanatot Vagy türelmetlenségem miatt épp ezért rontom el a képet.
Emiatt azt hiszem minden további nélkül lemondanák a makróról. Ennyit tudjon! Kikapom a mobilt egy jó pillanatban megnyomom az exponáló gombot és örülök az ÉLES képnek. Jelen pillanat ez esélytelen autófókuszos mobillal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest