- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackTriple #641 üzenetére
Wifin keresztul maximum Google-lel es egyeb cloud stolgaltatasokkal szinkronizalhatsz, a sajat gepeddel nem.
-
válasz
BlackTriple #569 üzenetére
Én csak alkalmasint próbálok PDF-et megnyitni az N8-amon, de mindig vért hányok az Adobe cucc sebességétől és kezelhetőségétől. Még akkor is, ha egy ötoldalas, többnyire szöveg PDF-ben kellene egy apróságot megnéznem, nemhogy többszáz oldalas anyagban... Kapásból tudok négy platformot mondani, ahol ez lényegesen jobban megoldott (ebből egyben a PDF a grafikus alrendszer alapjai között van, így rendszerszintű és kiváló a támogatás), valamint egyet ahol bár elég ratyi, de mégis sokkal jobb.
Vagy netalán valami Qt-os olvasó appot használsz?
-
válasz
BlackTriple #566 üzenetére
Majd valtozik a velemenyed, amint PDFeket akarsz nezegetni.
-
válasz
wertigo1984 #489 üzenetére
Csak az a baj, hogy az R380 nem volt okostelefon, a Symbiannak ilyen formában sok jelentősége nem volt rajta. Viszont a 9000 kommunikátor DOS-alapú okostelefon volt 1996-ban.
-
Szerintem a Product Code-ra gondolsz, nem az IMEI számra.
Az utóbbi erősen illegális lenne, és nem járna azzal az eredménnyel, amit leírtál.Symbian^3-nál már nem lehet PC-t módosítgatni külön, egyszerűbb fogni a Phoenixet és felrakni a legújabb független szoftvert kézzel.
-
válasz
Arthuro_Adam #441 üzenetére
Vannak dolgok, amiket szebben csinálhattam volna, de szerintem ez most tényleg jól sikerült
Főleg hogy még én is használom. A különböző felbontásokat csak szimulátorban néztem, ezért volt érdekes, hogy a valódi E6-on is fut-e. Szerencsére igen.
-
"Elméletileg az csinál c++ -ből Symbiánt." Juj.
Node elvileg az Oviban ilyenkor rá tudsz bökni, hogy letöltés, és leszedi a Smart Installerrel a neki kellő Qt frissítést (ami egyébként egy olyan környezet, amivel könnyebben és modernebben lehet alkalmazást fejleszteni Symbianra.) A 4.6 be van építve a telefonba, viszont lehet frissíteni kell 4.7.3-ra, azért nyávog. De ezt meg kéne csinálnia magától...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest