- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NaDani
csendes tag
Köszi a válaszokat! Igen, én is azt tapasztaltam, hogy ha egyszer megtalálta, akkor utána már pár másodpercen belül újra megtalálja, ha elveszne a jel. Viszont pár óra múlva vagy egy másik helyen megint sok idő kell neki. Azért ez minden esetre furcsa, mert tapasztalataim szerint bármilyen más (nem Nokia) telefon vagy GPS "normális" idő alatt megtalálja a jelet, szóval itt mindenképp valami hardveres vagy szoftveres igénytelenséget követett el a Nokia...
-
chabeeno84
csendes tag
Köszike szépen. Azt kicsit furcsállom, hogy konkrét dátumot nem írt oda a honlap, hogy mégis meddig garis....De majd, ha lesz kedvem, beugrok az Árkádba és megkérdezem a Nokia Care-t. Igen, a garipapírt csak a kukacoskodó Samsung, meg az LG szokott kérni, a Sony nem minden esetben ragaszkodik hozzá, ott is az imei számot nézik - ezeket konkrét tapasztalataim alapján mondom -.
-
Bubsy
aktív tag
"Nincs szükségem gazdagságra nem kell a ragyogás
Drága autó drága öltöny és sok-sok ragaszkodás
Nem kell semmi, ami fájni fog, amikor itt kell majd hagyni
Nem kell senki, aki visszahúz, amikor majd el kell menni
Nem kell semmi, ami ideköt, amit nehéz lesz hátra hagyni
Azt akarom, ha meghalok, ne legyen majd semmim" -
Bubsy
aktív tag
Szia!
A lejátszó ID3 tag alapján pakolja a zenéket, attól függően mi van beírva az album címéhez.
Tehát vagy megváltoztatod az mp3-ak tag-ét egy editor-ral, vagy akár winamp-pal, de sokkal egyszerűbb megoldás, ha csinálsz egy lejátszási listát a lejátszóban.
Alternatív megoldás lehet még a Folder Play nevű app használata, de én személy szerint szimplán csinálok egy lejátszási listát, bejelölöm mely mp3-ak legyenek benne és kész. -
Rerrietllub
tag
Persze, hogy megosztom. Én így használom:
Mind a nem fogadott hívásoknál, mind az új sms-eknél, mind az új e-mailoknál ugyan azt a beállítást alkalmaztam.
A "Setting" menüpontnál pedig csak a "Remind me" opciót "Enable"-re állítottam.Alarm: Enabled
Period: 10 seconds
Repeat alarm: Indefinitely
Play tone in: All profiles
Tone: None
Volume: Profile dependent
Vibrate in: No profile
Light alert in: All profiles
Light alert by: Indicator (2)
Light period: 5 secondsÍgy nálam a 6 db soft key villog 5-öt egymás után, pont úgy mint a videóban lévő telefonon.
-
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Lenne 2 kerdesem:
1, hol lehetne venni 2 ev magyar garival E6-ot
2, ha nem sikerult magyar garisat venni, es veszek egy gsm boltos, ujat, es pl azon meg Anna megy, a vetel utan mondjuk frissitem otthon wifirol Belle-re, akkor valoszinu, hogy a magyar nyelv eltunik a telobol es ha igen, bonyolult visszarakni?Koszi
-
MeSKA
aktív tag
-
MeSKA
aktív tag
Hangminőséggel én meg vagyok elégedve! Hangszóró jó minőségű (ellentéteben néhány alsó kategóriás telótól, nem recseg, rendben van). Zajszűrős mikrofon pedig valamennyire talán garancia, hogy a másik oldalon is jó legyen. Annyi talán, hogy ha fúj a szél, akkor nem nagyon hallottak... De ez lehet más telefonnál is így van.
-
lcee79
addikt
jó kérdés
Minél drágábban úgy hogy még megvegyék
én 66500-ért vettem T-mobilban 2 év hűség hosszabbítás, és némi kedvezménnyel
Bolti hivatalos ár és ez közt valahol féluton...
Csak az a baj, hogy mostanság nem nagy keletje van a nem full érintős nem androidos (esetleg iphone) telefonoknak...De érdemes próbálkozni
Ha minket kérdeznek majd jókat mondunk róla
-
lcee79
addikt
6.1-es windows mobilos telefont jobban szereted használni mint ezt?
Nekem omnia 2-m volt 2,5 hónapig volt meg aztán eladtam...
Én azt nem tudtam megszokni, aztán htc hd2 és az is el lett adva 3 hónap utánSzóval nekem ez jobban bejön eddig...
Persze ha ugy jönne hozzá a sok progi mint androidhoz akkor még jobb lenne.
De főként ha telefonálásra használja az ember ez nagyon jó.Omniában mi az amit jobban szeretsz kíváncsi vagyok, ha meg lehet kérdezni...
-
boush
tag
Igaz, halványabb mint az E71-é, de sztem használható. Hanggal nekem sincs gondom. Viszont egy éjszakai full feltötés után másnap estére maradt 2 csíkom. Ez elég gyorsan merül így. Lehet a tapi miatt? Igaz, rengeteget telefonálok és mélezek.
Egyébként tud e vki normális facebook appot rá, vagy marad egyelőre a fos "közösségi" mittoménmi? Oké az opera használható valamelyest, de pl az E71re is volt normál app. -
lcee79
addikt
"Amikor kikapcsolt allapotbol indul a telo, akkor a Nokia logo es zene utan felugrik egy piros felkialltojel, es azt irja ki, hogy " Tel. beall.: a funkcio nem tamogatott"
Nem tudjatok, hogy ez miert van?"Nincs vmi amit elkezdtél beállítani a telefonon pl félig beállított microsoft communicator, vagy vmelyik program?
lehet hogy az akar automatikusan indulni de nem tud... (én így jártam az első napokban, amíg meg nem találtam hogy lehet kikapcsolni)
De van még program ami indul a telefonnal együtt, ellenőrízd le,
szerintem vmi ilyesmi lesz -
Ukraan
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
!
Közben még egy fura dologra kellett rádöbbennem: a SIM-et nem tudom kivenni a tartóból. A fém fül, ami a tálcát mozgatja meg sem mozdul... Kicsit erőltettem is, de nem akartam barbárkodni. Szerintetek szervíz civilizált módon meg tudja oldani a dolgot?
Kezdek aggódni... A telefon egyébként továbbra is tetszik. -
lcee79
addikt
ha ovi suite módban kapcsolom össze és simán rá akarom másolni a filmet akkor megkérdezi, hogy másolás és konvertálás vagy csak másolás
ha a konvertálós verziót választottam akkor kb 35 perc alatt (persze ez gépfüggő) átkonvertálta nekem és le is játszotta utána a program
BDrip volt eredetileg avi kiterjesztéssel
Video Codec.........: XviD Audio Format.......: AC3
Video Bitrate.......: 1791kb/s˛ Audio Bitrate......: 448 kb/s
Video Resolution....: 720x384 Audio Language.....: Magyar
Video Fps...........: 25.000
Bits/(Pixel*Frame)..: 0.259 Ű Hun Forced...:łXłés lett belőle wmv ugyanekkora felbontással stb
és hang is van, tehát azt is konvertálta -
lcee79
addikt
Mármint olyan divxet aminek 5.1-es AC3 hangja volt?
Mert lehet hogy a filmet onnan elindítja esetleg nem lesz hang...
De még nem próbáltam, majd letesztelem ma, hogy mit visz mit nem
De wmv-t vitte azon csodálkoztam, mert azt még az asztali divx lejátszók sem viszok általában... -
lcee79
addikt
Rányomsz a telefon kontakt gombjára és beadja a neveket, ha van kedvenc az van felül...
1 gombnyomás...
+Ha olyat hívsz akivel mostanában beszéltél ott a sima hívásindító gomb, naplójában ott vannak a hívott felek...Én ezek miatt nem is tettem ki kontaktot a képernyőre....
-
lcee79
addikt
Youtube-on keresztül megy, csak a beágyazottat nem szereti, nem tudom mi oka van rá...
Mondjuk nem lenne baj, ha esetleg egy frissítéssel ez javulna...
(mondjuk t-mobilos telefonomon még csak a 21.14-es van)
De Belle frissítés lehet hogy hoz majd javulást...(persze csak reménykedem, mert nem tudom...) -
lcee79
addikt
Jó kérdés...
Netet nem sűrűn használom, csak pár oldalt próbáltam otthon wi-fin...
De nem figyeltem fel erre... Lehet hogy én olyan oldalakat néztem csak amikhez nem volt mobilos verzió...Én OVI store-ról akartam vmi facebook klienst leszedni, de mindegyik a böngészővel indul, nem külön program... (youtube is ilyen)
Volt amelyiken (azt hiszem a facebook Touch) kb 1 mm-es gombcsikok vannak...
Kicsit vicces programok azok erre...
Le is szedtem mind...Gyári sem nyerte el tetszésemet, és lassu is.
-
zorzy4
addikt
A gps nél az alkalmazás beállításnál kivettél minden pipát pl wifi gps stb. Amúgy a ugyan ott helymehat szever beáll nál kell nincs kapcsolatra tenni és akkor nem akar kapcsolódni. De gyanúsan gyorsan talál jelet. Nézd meg az alk beállnál hogy csak a beépített gps legyen bepipálva. Az internethez meg használj operát ott lehet váltani a nézetek között.
-
lcee79
addikt
"A beszed hangminosege is rendeben, bar nem olyan eles , mint a 6300-e, de nem torz vagy ilyesmi."
Kicsit tompább nekem is mint az e51ben volt, de valakinek az lehet furcsa... Egy idő után megszoktam.
"Ami nem tetszett, hogy inditasnal elegge eroszakosan ra akart beszelni, hogy Nokia fiokot hozzak letre es csatlakozzak. Ami amugy droidnal is igy megy mostansag, csak ott meg a gmail fiokkal akar szinkrozni allandoan."
Nekem volt nokia fiókom is úgyhogy ez fel sem tűnt... (biztonság kedvéért van microsfot is, gmail meg használom is ...)
"offline navi kozban neha kiirta, hogy nem sikerult csatlakozni a halozathoz. Ami jo is, mert ezert tettem offline-ba, de hogy miert irja ezt ki 10 percenkent, azt nemtom, 5let?"
Valahol szerintem a beállításokban ki lehet kapcsolni hogy ne akarjon csatlakozni, de még nem használtam a GPS-t... Ritkán megyek ki a kis városkámból
-
lcee79
addikt
T-mobile, sima készülék upgrade, 3500-at engedtek el (vmire, nemtom..
a 70-ből
Úgyhogy ~66500 ft volt (19500 ft kezdőt fizettem és ~3900 ft lesz havonta 1 évig)
Meg felajánlott az eladó egy 500 ft-os netet, amiben kemény 30 MB letöltés van, ha elfogy, akkor belassul (asszem 32 kbájt/sec-re) de nincs túlforgalmazás, tehát végül is korlátlannak nevezte
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest