- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTriple
csendes tag
Hát elég sok apró bibi van amivel nem tudok mit kezdeni. Pl.: Ha rábökök a menüre nem történik semmi és megint rábökök, akkor belép meg vissza is lép azonnal. Sokszor lefagy ezt nálam úgy jelentkezik, hogy nem csinál semmit a telefon. Csak van és magától elkezd működni ismét. A legidegesítőbb mostanában, hogy nem világít a billentyűzet. Csak akkor ha bekapcsolom....majd pár perc múlva ismét örök sötétség. Így lehetetlen feladat a billentyűzárat oldani...
-
BlackTriple
csendes tag
Na sziasztok!
Eddig bírtam. Bár nagyon meg voltam eleinte elégedve a telefonnal most lecserélem...Mivel a Galaxy S sem volt jó meg az E6 most kipróbálok egy szifont. Ha ez se jön be, akkor már csak a Blackberry marad. kezdem azt hinni, hogy nincs munkavégzésre tökéletesen alkalmas telefon...
-
BlackTriple
csendes tag
hali!
szerintetek lehet függetleníteni az e6-ot? -
BlackTriple
csendes tag
hali!
szerintetek lehet függetleníteni az e6-ot? -
BlackTriple
csendes tag
én általában kinézek az ablakon és látom, hogy milyen idő van...amúgy megnézem az időképet stb. Mire használtok ilyen appokat? Nem kötekszek csak érdekelne
-
BlackTriple
csendes tag
Sziasztok! már több, mint egy hónapja gyűröm a telefont. Szeretem továbbra is. Néha bekapcsolom a Galaxy S-et is, hogy gyerek játsszon rajta. Már végképp nem értem, hogy mit szerettem rajta...
Mondjuk ha választani lehetne és teljesen kihagynám az érintőképernyő használatát az E6-nál.
Nekem napi 1-3 óra telefon és folyamatos WIFi a levelezés miatt kb.2 napig bírja. Szerintem ez elég jó. -
BlackTriple
csendes tag
Remélem, hogy javítani fogják...
Ezek szerint nálatok is úton van egy kicsi angyal? Nekem ez a harmadik kislányomEnnél szebb dolog nincs is.
Ja egyébként el is felejtettem, hogy ezzel a telefonnal élmény fotózni a gyerekeket! Nem maradok le semmiről, mert nagyon gyors...szuper. Nem is értem, hogy a fényképezőgépen miért nem lehet beállítani ilyen nincsfókuszálásosra...vagy be lehet csak én nem tudom -
BlackTriple
csendes tag
Sziasztok.
Már vagy két hetes a teló és továbbra is rendben van minden. Sok dicsérő szót kapok, mert mindenki szerint elegánsÉrdekes a Galaxy S-re ezt nem mondták
. Kis gondom van csak. Pl. a galaxynál a nem fogadott, fogadott, tárcsázott stb. vissza tudtam nézni visszamenőleg nagyon sokat (ugye itt 20-az lehet). Ez nekem azért fontos mert megtudtam nézni, hogy egy ügyféllel mikor beszéltem stb. Most meg csak egyszer jelzi. Pedig az E51-be is volt ilyen naplózás, itt nem találom. A GPS nekem jól működik
Összességében továbbra is örülök, hogy váltottam!!!
Üdv, Ja és ma született meg a kislányom -
BlackTriple
csendes tag
Sziasztok!
egy gyors kérdés (talán buta is). Kell a gépre telepíteni valami alkalmazást, hogy szinkronizálja naptárat? Vagy wifin keresztül valami máshogy oldjam meg?
Egyébként egyre elégedettebb vagyok a telefonnal -
BlackTriple
csendes tag
nekem minden ok. Egyszerűen beleszerettem a kamerába
Eddig utáltam, hogy várni kell a fókuszálással és lemaradok a gyerekeimről, most meg irányítom és kattintok
Nekem ez így szuper...
A lányomnak odaadtam a galaxyt most boldog, mert tud rajta játszani meg elfotózgatMindenki boldog
-
BlackTriple
csendes tag
válasz
silentkiller #588 üzenetére
a kettős kereszttel működik a némító funkció
-
BlackTriple
csendes tag
röviden.
Mivel nekem ki van kapcsolva a rezgőm, mert fa asztalon hangos zümmögés tárgyalás közben zavaró ezért csak úgy tudom, hogy volt-e nem fogadott hívásom ha megnyomom a telefont. Mivel nekem megbízásokat adnak telefonon nagy összegekben ezért fontos, hogy egy-két percen belül visszahívjam és megkössük az üzletet. Igen tárgyalás megszakít-telefon...stb. Na ezért jó ha látom, hogy villog -
-
BlackTriple
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem át az E6-ot. Egy Galaxy S-et cseréltem le, amit 11 hónap alatt sikerült megutálnom, bár ez erős túlzás. Mivel üzleti felhasználásra kell (sokat telefonálok, e-mailezek, sms, pdf) emellett döntöttem. Az android szerintem tökre szükségtelen ehhez az érintőképernyő meg borzasztó. Addig amíg szórakozok meg csak pötyögök rajta addig ok, de ha valami fontos meló van, akkor ne akadjon, meg ilyenek...
Az E6 első benyomások: Nagyon egyben van és profi a megjelenés! Egyelőre tetszik, hogy ismét gombokkal dolgozokPár nap múlva többet írok..
Ami miatt szomorú vagyok az a nem fogadott hívások használhatatlan jelzéseEz szerintem nagy hiba...
Na megyek dolgozni, mindenkinek szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest