Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14730 üzenetére
Hát ahogy elnézem, ebből intenzív lesz.
1: Ha beállítod az otthoni wifit, másodlagosnak a munkahelyit, automatikusan ezt a két pontot fogja használni; nincs tehát egy harmadik eshetőség.
2: Ha viszont: beállítod elsődlegesnek a wlan keresést, másodlagosnak a telenort, akkor tképpen félautomata lesz: vagyis a beállított időpontokban le akarja szedni a leveleket, de - mivel wlan-t fog keresni - neked kell meghatározni (vagy ha egyet talál, arra rábólintani) melyikre kapcsolódsz.
Most akkor hogy is van?
Be lehet állítani az otthoni wifit elsődlegesnek.
Be lehet állítani a wlan keresést, és ha talál, akkor arra rá kell bökni. Miután beállítottam meddig használja ezt a kapcsolódási pontot? Amíg látja, vagy ezután mindig ezt fogja keresni?Odáig tiszta a kép, ha nem talál egy wifit sem, akkor csatlakozik a mobilnetre.
Utána viszont elakadtam.Ha ma nem tudok reagálni ne sértődj meg, holnap jelentkezem.
Az asszony elég morcos hangulatban van.
Lehet rádcsörgök holnap délelőtt, ha nem gond.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14725 üzenetére
Bocs', de jött valaki és nem tudtam előbb írni.
Még mielőtt ismét kórházba vonulsz egy újabb infarktus miatt, azért segíts nekem légyszi'Mielőtt kérdeztem, átnéztem az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.
Asszem legjobb lesz, ha inkább így kérdezek: A profimailba csak 2 pontot lehet megadni mint kapcsolódási pontot?
Nem szeretnék feleslegesen kiadni 20 eurot azért, ami ingyé is van.Gondolok itt arra, hogy a wefi-ről is azt állították hogy keresi a beállított kapcsolódási pontokat, de a valóságban mégsem így működik.
Röviden amit szeretnék: Beállítani elsődlegesnek az itthoni wifit, másodlagosnak a céges wifit, majd ha egyik sincs "lőtávolba", akkor menjen a mobilnetre.
Ez jelenleg nálam (Telenoros vagyok) napijeggyel lenne megoldható, mivel elég ritkán volna rá szükség, ezért nem akarok havi díjat fizetni.
Hacsak nem ez is járható út lenne: [Telenor mobil email]
Ennyit azért hajlandó volnék rá áldozni.
Csak nem tudom, hogy ennél a megoldásnál választható-e a fent felsorolt csatlakozási sorrend.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14722 üzenetére
És ezt automatikusan végzi, vagy rákérdez minden egyes hozzáférési pont előtt?
A gyári ezt nem tudja?
Mit tesz akkor, ha egyik sem elérhető? Folyamatosan próbálkozik a beállított prioritások sorrendjében?Ne érts félre, nem azért nem akarom kipróbálni mert lusta vagyok, hanem mert nem akarok fizetni feleslegesen adatforgalmi díjakat.
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Mivel a wefi nem hozta a hozzá fűzött reményeket, ezért másképp próbálkoznék.
Van a beállítások közt egy olyan lehetőség, hogy "csak egyszer kérdezzen rá" (a kapcsolódás módjáról van szó egyébként, illetve az email letöltésről)Ezt vajon hogy kell értelmezni?
Egyszer rákérdez bekapcsolás után?
Egyszer rákérdez és utána mindörökké (hard resetig) ezt fogja használni?
Egyszer rákérdez, és amíg elérhető az adott kapcsolódási pont, addig ezt használja?Ez a prioritás dolog hogy működik? Ha nem találja az elsőt, akkor próbálkozik a másodikkal és így tovább, amíg nem talál elérhető kapcsolatot?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Na most segítsetek: Miért áll vissza a prioritások sorrendje újraindítás után, illetve ha elhagyom az itthoni wifi hatósugarát?
Hiába állítom be hogy alapértelmezett kapcsolódási pont legyen a wefi, mihelyst újraindítom, ott vigyorog az itthoni router neve, mint 1.sz. prioritás.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14629 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Megpróbálkozom vele, és ha nem megy, akkor szerviz.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz Symbio #14625 üzenetére
Köszönöm.
Már fel is raktam. Beállítani remélem nem kell semmit, mert full angol.
Viszont most hogy szórakoztam a telóval, megint ugyanazt csinálta mint tegnap a számlálók nullázásánál. Most pl. lapozgattam a névjegyzékben, és egyszer csak elsötétült minden, majd újra felállt a rendszer.
Ez vajon mi lehet? Irány a szerviz?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz Symbio #14622 üzenetére
Most már kezdem érteni.
És a wefi-n belül be tudom előre állítani a jelszóval védett hálózatokat?
Gondolok itt arra, hogy egyszer beállítom és utána attól függően, hogy melyik elérhető, automatikusan rácsatlakozik? Illetve ha idegen helyen vagyok, de van nyílt wifi, akkor csatlakozik arra is automatikusan?Köszönöm a segítséget.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14618 üzenetére
Akkor megy a szervizbe.
Most járt le a garanciája.
Eddig kitartottam a készülék mellett, de most már kezdek én is megingani, és az elégedetlen felhasználók táborát gyarapítani.
Nem is használom jóformán, de mégis okoz meglepetéseket...Szerk.: Eddig működött rendesen, ma vettem észre.
Megjegyezném, hogy a hétvégén frissítettem a legújabb szoftverre OVI-val.
Lehet ez okozott valami galibát.[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz Symbio #14617 üzenetére
Sztem félreérthetted a kérdésemet.
Nem az a gond, hogy nem talál wifit, hanem az, hogy ha nem talál, akkor kérdezzen: csatlakozhat-e a netre másképp.
Ha wifi közelben vagyok ez nem probléma. De ha nincs a közelemben wifi, és a pioritások sorrendjében csatlakozik, akkor először elkezdi keresni a wifit (az én példámnál maradva az itthoni, majd a munkahelyi) és ha nem találja, akkor felcsatlakozik a következővel, ami nálam a Pannon internet. Na itt szeretném én azt, hogy megkérdezze: Használhatom ezt a kapcsolódási pontot?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14615 üzenetére
Hát épp ez a gondom.
Ha az első nem áll rendelkezésre, kérdezzen rá, hogy csatlakozhat-e mással.
Így szeretném elkerülni a nem kívánt adatforgalmat.Más: Most vettem észre, hogy ha a számlálókat le akarom nullázni (hívásidőmérő, stb.), akkor elsötétül a képernyő, és mint újraindításkor újra betöltődik az egész teló, de nem indul újra.
Ez vajon mi lehet?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
A következő problémám volna:
Jelenleg a telefonon (gyári klienssel) be van állítva 1 Gmail-es postafiók.
A levelek letöltését úgy állítottam be, hogy mindig rákérdezzen a csatlakozás előtt.
Alapesetben ez jó is volna, de:
Be lehet úgy is állítani, hogy ha rendelkezésre áll wlan, akkor automatikusan azzal csatlakozzon, ha nincs akkor rákérdezzen, hogy kapcsolódhat-e?[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz peugeotmate #13390 üzenetére
Köszi!
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13385 üzenetére
És akkor felül fogja írni a régi térképeket, vagy csinál egy újabb állományt?
Ezt csak azért kérdezném, mert nem szeretném ha útközben meglepetés érne.
Egyébként elég jó lehet maga a navigáció, ez a beszámoló is dicséri.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13374 üzenetére
Lehet hogy én fogalmaztam rosszul elnézést kérek.
Szóval arról a képernyővédőről van szó, amit a témák>energiatakarékos mód útvonalon érek el.
Ez meg szerintem a készülék memóriájában lakik. Na mindegy, az a lényeg hogy már jó.Viszont volna egy másik kérdésem: A telefonra vannak telepítve térképek. Hogyan kell frissíteni? Egyszerűen rátöltöm újra az OVI Suite-ban látható térképet és kész? Honnét tudom hogy az ott látható térképállomány frissebb mint ami nekem van a készüléken?
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13347 üzenetére
Megszületett a megoldás.
Az USB csatlakozás módjánál kell PC Suite-ra állítani.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #13347 üzenetére
Mindkettő gyári. A telefonon van. Ezért nem értem.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Újabb hibára lettem figyelmes ma: (Szervizes szoftverfrissítés után)
Ha felrakom tölteni, akkor a képernyővédő átáll "Dátum"-ra, amit csak manuálisan tudok visszaállítani. Nálam a "Zenelejátszó" a nyerő, de csak töltésig működik.
Valaki találkozott már hasonló problémával?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #12992 üzenetére
Így igaz.
Jelenleg nincs olyan készülék a mobilpiacon, amire elcserélném. Se kinézetre, se tudásban.
Kár hogy nem lehet függetleníteni, mert így csak privát telefonként tudom használni. Elkapkodtam annak idején, függetlent kellett volna vennem.
Árban nem is volt sok különbség. Magam sem tudom hogy miért vettem szolgáltatóst.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #12986 üzenetére
Sziasztok.
Jó régen voltam itt.
Na a lényeg amiért tollat ragadtam: Most hoztam vissza szervizből a telefont(szoftverfrissítésen volt), és a legfrissebb szoftver már alapba tartalmazza a gmail, freemail, hotmail, stb (közismertebb fiókokat). Simán be tudtam vele lőni a gmailos fiókomat.
Be lehet állítani, hogy milyen időközönként nézzen fel a szerverre, mivel csatlakozzon, mit töltsön le stb. Én úgy állítottam be, hogy mindig kérdezzen rá, és ez nekem tökéletesen megfelel.
Ami esetleg zavaró lehet, az az üzenetek kártyára való mentés lehetősége, de ezt még nem próbáltam. Lehet hogy működik már ez is.
Ettől függetlenül a Profimail egy tökéletes program, hisz levelezésre van kihegyezve.
Lehet hogy még én is beruházok rá?[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
Köszönöm, valóban így kell.
Sosem fogom megérteni a Nokiát. Miért kellett ezt ilyen bonyolulttá tenni? A Nokia Suite-ban olyan szépen külön volt választva minden. Lehetett fájlt másolni, filmet felrakni (amit ráadásul alapból le is kódolt a kívánt formátumra), programokat alkalmazásokat telepíteni stb.
Win7 alatt elmegy a Nokia Suite szerintetek? Tapasztalatok?
-
zolivep
tag
A szótár kérdés megoldva. Épp hogy csak ki nem szúrta a szememet.
Elnézést a figyelmetlenségemért.Az Ovi Suite-ban viszont, ha agyonüttök, felnégyeltek, akkor sem találok olyan fület, ahol alkalmazást lehet telepíteni.
Íme a kép:Valaki segítsen.
Lehet hogy vissza kéne térnem a jó öreg PC Suite-hoz? Eddig csak bosszúságot okozott az Ovi.
[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
Köszi a választ, de van amit nem értek:
Én az Oviban nem találkoztam még ilyen funkcióval. PC-n letöltöd netről és kész. Vagy Ovi-val telepíted mint bármilyen más .sis fájlt
Ha az Oviban nem találkoztál vele, akkor hogyan tudod telepíteni vele?
Ja és persze telefonról közvetlenül is megy a dolog a szótárból. Ilyenkor a beépített böngésző szépen elvisz a megfelelő oldalra, ahonnan egyből telepíthető is.
Ezt kicsit részletesebben is kérhetném?
Ha én megnyitom a szótárt, nálam nincs semmilyen hivatkozás ami mutatna egy weboldalra.Köszönöm előre is a segítséget.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Az OVI Suite-l hogyan tudok a szótárhoz nyelveket hozzáadni?
Eddig a PC Suite-l használtam és ott simán ment. De az Ovi-val nem találok ilyen opciót. :-(
Vagy lehet hogy nem is tudja ezt az OVI?
Most úgy sikerült, hogy felmásoltam a telepítőjét a mem.kártyára, majd onnét telepítettem.
De ezt elvileg simán kéne tudni közvetlenül PC-ről is nem?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #7347 üzenetére
Köszönöm.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Naivnak tűnő kérdés következik: Szükség van a PC-n a PC Suite, vagy az OVI Suite programra? Win7 van a gépemen, és kapásból felismerte a telót.
Kell ez pl. a térképek frissítéséhez? Vagy elég rámásolni a mem.kártyára, és onnét majd a telefon elintézi magának?
Tudom: Próbáljam ki. De nem akarom kipróbálni, mert most jó a teló és nem szeretném el....i semmivel.
Rocker: Úgy tudom neked van gyalogs navid. Ez mondja menet közben hogy merre menjek, hol vagyok, stb? Egyáltalán hogy kell elképzelni?
Nekem ez a része lenne, ami érdekel, mert autós navinak nehezen tudok elképzelni ekkora kijelzőt.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz peugeotmate #7188 üzenetére
Hát ez elég szomorú.
Rocker: Nekem is így sikerült, meg is van a fiók, csak én nem használom az aut. szinkronizálást, de valóban "átmeneti" megoldásnak kiváló amit írtál. Mindössze az a szépséghibája (amit szintén már leírtál nekünk többször is ), hogy nincs törölt elemek mappa.
De azért bízom bent, hogy a Nokia is, és a szolgáltatók is észbe kapnak, hogy nem kéne mégse + havidíjas csomaghoz kötni a használatát a NM-nek.
Egyébként nem is értem: Mit foglalkoznak vele, hogy ki-milyen csomaggal akarná használni azt a ku..a NM-t? Ha valaki van olyan őrült, hogy valami minimális előfizetés nélkül használná, az is csak nekik lenne jó, mert több lóvét szednének be nem? Ha meg előfizetnénk egy minimális csomagra, akkor szintén jól jönnének ki, mert aki a minimálisra fizet elő, valószínű, hogy nem fogja kihasználni (legalábbis magamból kiindulva) ergo megint nyertek+mindenki örül.
Röviden: Nem értem az üzletpolitikájukat. Felfogni nem tudom, hogy miért jó ha egy szolgáltatást alig-alig vesznek igénybe hazánk amúgy sem anyagiakban dúskáló polgárai. (Na ezt jól megaszondtam. )Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz Newyorker #7186 üzenetére
Sziasztok!
Elég régen írtam, de ezt köszönhetitek ennek a tetves telefonnak, ugyanis kb. 1 hónapja tökéletes. (Újat meg úgysem tudtam volna mondani, inkább csendben figyeltem az eseményeket. Azért minden nap ránézek az oldalra. )
Amiért tollat ragadtam: Én is a Gmail kliensét használom, mióta letelt NM próbaidőszak.
Nem mondom, persze hogy jó volt mikor szinte azonnal jelzett, hogy email jött, de valóban sztem mi nem tartozunk abba a rétegbe akinek életbevágó az állandó email figyelgetés.Nem tudom lehet-e itt egyáltalán ilyet kérdezni: A függetlenítést meg lehet már oldani rajt? Ha igen, megoldható garancia vesztés nélkül? (ha valami gond lenne vele, vissza lehet kapcsolni?)
-
zolivep
tag
Sziasztok! :-) Először is Boldog, fagyásmentes új évet kívánnék mindannyitoknak.
A Pannonnál is minimum 100 megás csomag mellé lehet megrendelni, de legalább ott maga a NM szolgáltatás csak 1FT. Azért az korrektebb.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem is lejárt (asszem 28.-án) az ingyenes használat. Küldtek egy mailt, hogy a pannon oldalán havi 300 ft.-ért előfizethetek rá továbbra is, és ez magában foglalja az levelezés által generált adatforgalmat is 100 Mb-ig.
Íme a link.Az én szerény véleményem - egyenlőre - az, hogy előfizettem a mini csomagra (20 MB/hó), többet nem vagyok hajlandó áldozni a mobilnetre. Főleg nem a NM-ra, mivel úgy harangozták be, hogy automatikusan ingyen jár az E52-höz.
Letöltöttem a Gmail mobil kliensét, és ha meg akarom nézni jött-e mailom, rákattintok és kész. De lehet hogy folyamatosan figyeli ez is, csak még nem volt annyi időm, hogy kivesézzem a tudását.
Nekem ez bőven megfelel. Meghatározhatom a csatlakozás módját, az összes fiókot (Beérkező, elküldött, kuka, piszkozat, stb,) beállítom rajt ha akarom. Ja és ugye hát magyar a kezelőfelülete.
Esetleg ha valaki többet tud róla, megoszthatná velünk.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz Petester #5139 üzenetére
Szia Petester.
Tedd fel ezt, és megoldódik minden gondod. Nekem legalábbis tökéletesen műkszik.
Szerk: Ja és telepítéskor megkérdezi hogy hová telepítse.
Én egyébként mindent a PC Suite-n keresztül rakok fel.[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz szamovar #4741 üzenetére
Sztem is hasznos lenne főleg az újabb felhasználóknak.
Nem biztos hogy mindenki rá tud keresni egy adott információra, de ha van egy ilyen összefoglaló írás, talán könnyebben boldogulnának.Köszönjük.
-
zolivep
tag
válasz ROBOTER #4403 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled.
Nem nagyképűségből mondom (távol álljon álljon tőlem) de én pl. 1 tüzépen vagyok telepvezető. Nekem elsősorban megbízható készülék kell, ezért is választottam a Nokia-t.
DE: Amíg nem működik tökéletesen, addig nem engedhetem meg magamnak hogy élesben is használjam. Jelenleg 1 Sony Ericson K800i-vel küszködök. Ez legalább működik. Nem fagy, hallanak a vonal másik végén is, stb.
Véleményem szerint a Nokia addig szórakozik az üzleti készülékekkel, amíg egyszer csak azon kapja magát hogy a célközönség nem vesz tőle semmit.
Bár ez csak elképzelés.
Off: Nem tudom emlékeztek-e mikor valamelyik windows bemutatón hogyan felsült a Microsoft? Na ugyanilyen helyzetben szeretném látni a Nokia vezérigazgatójának a fejét, mikor nem műkszik a készüléke, vagy esetleg 1 több száz készülékkel rendelkező nagyvállalat közli velük hogy: köszi uraim, de nekünk megbízható készülék kell.
On.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #4366 üzenetére
Ezt nem igazán értem: a csomagkapcs.-ban ha szükséges, és nozzáférési pont: nincs van beállítva?
Nálam a hozzáférési pont ha rákattintok, akkor egy szerkeszthető ablak ugrik fel, amibe "net" van beírva.
Egyébként megoldódott a probléma még 1 formázással.
Annyit is megtudtam, hogy a kapcsolatokat ill. a kapcsolódási pontokat akkor lehet beállítani tutira, mikor elindítom az alkalmazást (email, vagy böngésző).
Előtte teljesen felesleges vele foglalkozni, mert nem reagál rá.
köszönöm a Nokiának, hogy ilyen egyszerűen megoldotta.
Miért kell ilyen bonyolulttá tenni? Nem volna egyszerűbb, ha azt állítom be a készüléknek hogy kérdezzen rá minden kapcsolódás előtt hogy mivel akarom és kész?Az email-l beállításokkal kapcsolatban: Olyan értesüléseim voltak, hogy többek között az E52-höz korlátlanul jár a Nokia Messaging szolgáltatás. Állítólag hétfőn volt a srác valami meetingen, és ott mondták neki.(szervizes)
Persze felhívtam a Nokia ügyfélszolgálatát, hogy mi igaz ebből. Ott semmit sem tudtak róla, de a csaj készségesen elmesélte, hogy (miután közöltem vele, hogy most most is a nokia szerverén keresztül szedi le a leveleket, mert az ő útmutatásai alapján állítottam be) rontsak el valamit a beállításokban és akkor manuálisan tudok olyan fiókot létrehozni, amilyet akarok.
Különben ez az egész messaginges dolog annyira új még a szolgáltatóknak, hogy halvány fingjuk sincs arról, hogy mi is ez. Legalábbis nekem ez jött le akár a helyi irodában érdeklődtem, akár a Pannon ügyfélszolgálatán.
Érdekes módon működni látszott a dolog, csak akkor még nem tudtam mik a pontos paraméterek, amiket be kell lőni.
Tehát másoknak segítségképpen, (köszönet érte t.benedek92-nek a szomszédos fórumról) a Gmail beállítások:Menü->üzenetek->opciók->beállítások->e-mail->postafiókok->új postafiók
Imap4
saját email cím:egyértelmű
bejővő email szolgáltató: imap.gmail.com
kimenő:smtp.gmail.com
hozzáférésipont : döntsd el neked mi a legkényelmesebb nekem az itthoni wlan van neki alapértelmezettnek beállítva(ezt később ha akarod módosíthatod)
Postafiókneve : amit szeretnél(nálam Gmail)
ha ez kész akkor katt az ekészült fiókra
kapcsolatbeállítások: bejövő email
felhasználónév: az email címed
jelszó a jelszavad
biztonsági portok ssl/tls
port egyéni(993)
kimenő email:
saját email cím,felhasználónév:az email címed
jelszó egyértelmű
biztonsági portok ssl/tls
port egyéni(465)Hangsúlyozom még egyszer is nekem még most is a Nokia szerverén keresztül jönnek a levelek, de meglátjuk mi lesz dec. 1-e után. Illetve ha minden igaz nekem vasárnap. Ugyanis a Nokia levele alapján akkor jár le a 30 napos próbaidőszak.
[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz old rocker #4359 üzenetére
Nem kérdez rá.
Ez van, így jártam.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Ez már a vicc kategória.
Eladom a p...ba. Kell a f....nak ilyen bugos készülék.
Biztos bennem van a hiba, mert nem tudom használni, de azért könyörgöm: Egy szaros emailcím beállítástól így nem szabadna viselkednie egy k...a telónak.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #4355 üzenetére
Valami itt k....ra nem jó.
Leformáztam, kezdem újrarakni a dolgokat, de pl. az internetcsatlakozásnál is és az emailbeállításnál is gprs kapcsolattal csatlakozik. Hiába állítottam be neki, hogy mindig kérdezzen rá.
Ha wlanon keresztül indítom a böngészést, akkor simán csatlakozik vele a netre.
Ha az internet nevű ikonra kattintok, akkor gprs-n kapcsolódik.
Elindítom az email beállítását, kijelölöm neki a wlant, elkezdi telepíteni és egyszercsak megjelenik a gprs jel is.
Holnap szervíz.
Mára feladtam.
Köszi az eddigi segítséget.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #4352 üzenetére
Sikerült beállítanom.
Nem tudom mit állítottam, nem tudom hogyan, de most meg állandóan valami miatt gprs kapcsolaton lóg.
Hiába indítom újra, kérdezés nélkül kapcsolódik valamiért.
Ha az emaileket akarom letölteni, rendesen megkérdezi hogy mivel akarok kapcsolódni. Ekkor le is szedi az emaileket a wlannnal. De akkor mi használhatja az adatkapcsolatot?
A postafiók nem. Mégis mióta be van állítva, azóta lóg rajt folyamatosan.Szerk: Az elküldött elemek közt nem láttam a küldött mailt, és meg sem érkezett.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz old rocker #4350 üzenetére
Ahogy látom, kezdhetem az első osztálytól.
Kitöröltem a Gmailos fiókomat, mondván ebbe a formájába úgyse tudom majd használni.
Most ott vagyok, hogy megint a NM-ra akarja beállítani.
Hogyan tudom megkerülni? Mikor fent volt, akkor sem tudtam megkerülni. Csak eddig nem zavart, mert működött szépen. De 3 nap múlva mit tudok tenni? (azon kívül hogy előfizetek rá)Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Nekem is 3 nap múlva lejár.
Beszéltem a Pannon ügyfélszolgálatával. Közölték velem hogy csak 100 Mb-s csomagtól érhető el díjmentesen. (1 Ft.)
Nekem 20 Mb-s van, ami bőven elég és emiatt nem fogok előfizetni 100 Mb-s csomagra.
Korrektül működik egyébként, semmi gond nincs vele de hülyének azért ne nézzenek.
Egyébként egy korábbi levelükben azt írták, hogy minden mobilnet csomag mellé automatikusan jár ez a szolgáltatás.
Érdeklődés híján remélem kicsit észbe kapnak.
Gondolom csak ez miatt nem fognak sokan előfizetni + 1000 Ft-t havonta.Ezért kellenének Rocker papa beállításai.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Járt már le valakinek a Nokia Messaging 30 napos próbaidőszaka?
Utána hogy tudom használni az e-mailek letöltésére a készüléket?
Van egy olyan érzésem, hogy le kell törölnöm a fiókot és kezdhetem elölről a kálváriát.
Rocker: Neked most hogy működik? A NM-n keresztül?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
-
zolivep
tag
Közben egy kis észrevétel:
Nekem ezelőtt egy 6300-ám volt és annak a hívásgomb megnyomássakkor egy összesített lista jött be amiben ott volt a fogadott, nem fogadott, és a kimenő hívás is. Nem lehet valahogy bekapcsolni ennél a telonál is? (szerintem ez egy hasznos funkcio volt, nem tudom miért nem vitték tovább)Hát nem tudom, de nálam működik.
Megnyomom a hívásgombot, és ott vannak a hívott számok, ha lapozok akkor a nem fogadottak, fogadottak, stb.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #4068 üzenetére
Rocker: Azért ha már elkezdted a kiírást, várjátok már meg a 2 napot.
Sztem sokan voltak, akik azért írták az igent mert pillanatnyilag jó a készülékük. Ennyi erővel én is írhattam volna, de mivel az volt a kikötés, hogy kommentárt ne fűzzünk hozzá, ezért én a nemre szavaztam.
Nekem - egyenlőre legalábbis - más gondom nincs, mint a fényérzékelő. Ez azóta nem működik, mióta alaplapot cseréltek. Ettől eltekintve minden ok. De nem vagyok vele megelégedve, mert van ez a funkció, ami nem működik. Ha nem is lenne bent, meg lennénk vele elégedve.
Lehet kicsit cinikusnak tűnik az írásom, de ne értsétek félre. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy nem tökéletes a készülék.
Lehet hogy kellene egy olyan listát összeállítani, hogy kinek-milyen hibája van?
A végén ezt is lehetne összesíteni, és lehet előbbre jutnánk.[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
Nem
-
zolivep
tag
Srácok!
Ha valakit érdekel: itt az internet rádió linkje. Tökéletesen működik mindenféle trükközés nélkül. Letöltéskor a 6720-ashoz valót kell választani.
Hálás köszönet érte Sanyci-nak a Nokiaprogramok.hu-ról.
A normál rádióalkalmazásba épül be, és ki lehet választani majd hogy FM vagy Internet rádiót akarsz-e hallgatni, milyen kapcsolattípussal, stb.
Nagyon király!
Köszönjük Sanyci!Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz qwerty123 #3971 üzenetére
Nekem eddig ilyen gondom nem volt, de homályosítsatok fel légyszi': Hogy kerül 1 SMS a SIM-re? Tudom láma kérdés, de tényleg nem tudom. Be van állítva hogy a SIM-re mentse az SMS-t? Hogyan?
-
zolivep
tag
Elnézést kérek mindenkitől, de másképp nem tudtam reagálni az előbbi hozzászólásokban, mert nem akartam egybe írni az egész mondandómat.
Máskülönben ma megint hozta a formáját ez a k....va E52.
Jött egy informatikus, aki beállította a routert.
Röviden: Lett adva a hálózatnak egy név, valamint egy jelszó. (asszem VPA2-re állította, de nem vagyok bent biztos)
Ment minden szépen, de egyszer csak nehezen találta meg a hálózatot, most meg már nem is látja. Kimegyek az udvarra (valamelyik szomszédomé nyílt), simán megtalálja.
A lányom laptopja szintén probléma nélkül tud csatlakozni a hálózatra, de ez a rohadék nem.
A hozzáférési pontoknál ott van (csatlakozás, célok), de mikor a wlan keresésére bökök, már nem találja. Pedig semmit nem állítottam el, csak használtam. Egyszer csak volt-nincs.
K..va száját a Nokiának.
Semmi mást nem kívánok annak az embernek aki kiengedte ezt a készüléket ennyi hibával, hogy a saját kölyke élete múljon valamelyik hibán, mikor egy ilyen készülék van nála és emiatt nem tud segítséget hívni vagy hasonló....Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz Norbi27 #3911 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a gondom, de aztán rájöttem a megoldásra:
Ha letöltöd a Nokia internet rádiót, a telefon típusánál ne az E51-et válaszd, (mivel E52 nincs), hanem pl az 5320 Xpress Music-otEsetleg közvetlen 1 linket kaphatnék?
-
-
zolivep
tag
válasz Charlie Gordon #3910 üzenetére
Most vettem észre, hogy nekem is kicsi néhány hívókép, pedig nem is volt firmware-csere. Aztán rájöttem, hogy ha a névjegyzékben rendelsz hozzá a névjegyhez képet akkor kicsiben mutatja, ha a galériából, akkor nagyban.
Ez király! Köszi szépen.
Már gondolkoztam valami progin, ami teljes kijelzőn jeleníti meg a hívó felet de hála neked nincs rá szükség.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Nem igazán értelek. Ha a mobil nézetet kikapcsolod, akkor majdnem pont úgy látszik az oldal mint asztali böngészővel. A navigombbal tudsz mozogni, az 5-ös gombbal pedig nagyíthatsz. Ezután a navigombbal aprókat tudsz lépkedni a 2,4,6,8 gombokkal pedig kijelzőnyit. Mi a baj ezzel?
Csupán annyi, hogy nem tölti ki a kijelzőt, hanem csak kb. 90%-t.
Ha teljes kijelzőre váltok, akkor sem. Mindig marad mellette "üres" rész.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz manokaki #3899 üzenetére
a Másik radiot elinditod és ott van alatta !!
De nincs ott!
Már kétszer feltelepítettem ezt a free verziót, de nem jelenik meg.
Rocker is sokat kínlódott vele, úgy látom én is.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Nimbuzz-t (Magyarul tudót) tudtok valahol?
Google-n néztem, mást meg nem tudok.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3895 üzenetére
Köszi, majd megpróbálom.
Most épp azzal a k..va internetrádióval kínlódok.
Feltelepítem, és nem látom sehol.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3893 üzenetére
Hát elég ostobán van megoldva.
Szerény véleményem szerint: Jobb volna, ha kitöltené a teljes kijelzőt és úgy működhetne a nagyítás funkció. De ez van.
Kezdek megtanulni Nokiául.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Ma voltam a Nokia szervizben, sajnos nem sok sikerrel. :sad:
A képernyő vibrálási, valamint a fényérzékelő szabályozási problémámra annyit tudott mondani a srác, hogy talán az új szoft. megoldja.
a gyári internetrádióra szintén nem igazán tudott mit mondani, úgyhogy mindenképp felrakom a Rokker féle progit, amit ezúton mégegyszer is köszönök.
A frissítésekkel kapcsolatban: Valóban a szervizben történő mélyrehatóbb mint az otthoni NSU-s.
Úgyhogy várok, addig legalább tudok próbálgatni 1-2 szoftot.Ha már itt tartok kérdezném, hogy vajon az Opera miért nem jeleníti meg helyesen a weboldalakat? Mindenhol azt hallottam róla, hogy ez letömöríti, meg f@sza, meg jó. Ezzel ellentétben nekem nem jelenik meg helyesen a kijelzőn a teljes weboldal, hanem csak egy bizonyos része, és ha látni akarom a többi részt is, akkor kénytelen vagyok a navi gombbal szórakozni, ami ráadásul nem enged oldalra lapozni, csak lefele.
Kicsit bonyolultan írtam le, de talán érthető.
Ezenkívül pl. az iwiw-s képeket sem tudom vele megjeleníteni.
Valami ötlet?
A 4.2-s verzióról van szó egyébként.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3731 üzenetére
Köszönöm.
Ki fogom próbálni mindenképp, de előtte belátogatok a Nokia szervizbe is. Meglátjuk mit mondanak a "gyári" kapcsolódási pontokra.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3717 üzenetére
Szia Rocker! :-)
Most jutottam, csak gépközelbe bocsi'.
Köszönöm a linket, de volna egy kérdésem: Ez ha telepítem, egy különálló programként fog futni?
Magyarul tud?
Nálad egyébként hogy van beállítva csatlakozási pont?
Vajon ha ráklikkelek a gyári beállítások visszaállítására, akkor megint fogom látni azt hogy kérdezzen csatlakozás előtt?
Na ez nem is egy kérdés volt.
Csupán azért kérdeztem, mert nem kis időmbe telt mire magamra szabtam a telót, és feleslegesen nem szeretnék kínlódni.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3683 üzenetére
Azt hol tudom megnézni?
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3678 üzenetére
Ahogy leírtam, a telefonnakelvileg kérdeznie kellene,de,a netrádiónak is van egy beállítások c.menüpontja. Első menüpont: Alapért. h. fér. pont. Abban is ott kellene hogy vigyorogjon: mindig rákérdez.
Hát ez az! Nálam nincs.
Na mindegy, majd megkérdem a szervizes csávót.
Az előfizetéssel kapcsolatban egyetértünk. Nekem csak 20 megás van, de így legalább nyugodt vagyok, ha véletlenül tévútra tévedek, akkor sincs gond.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3664 üzenetére
Úgy látom már megint azokkal a k....a malacokkal volt gondod ma.
Én azt kérdeztem, hogyan tudnám megint a "nincs" hozzáférési pontot visszavarázsolni.
De egyébként nekem is a te általad leírtak vannak beállítva és mégis szó nélkül csatlakozik a "Mobilvideo"-val netrádió esetén.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Fogadd gratulációmat Maci.
Ebbe én is beleléptem a múlt hónapban.
Most már mindent átállítottam, hogy legalább kérdezzen csatlakozás előtt.
Kivéve a GPS-t, mert odáig még nem jutottam el.
Még a netrádióval vigyázz, mert az aztán tud csinálni forgalmat!Szerk.: A netrádiót sajnos én sem tudom átállítani, hogy kérdezzen a csatlakozás előtt, mert még az elején ráböktem a "Mobilvideo"-ra és azóta nem látható a "nincs" menüpont.
Esetleg ötlet?[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
PC Suite, Update Phone Software.
Ez milyen PC Suite? Nálam nincs ilyen menüpont.
Ha a telefon szoftverének frissítése menüre gondolsz, akkor nem lehetne magyarul?
Nem kötekedni akarok, csak próbálom kitalálni mit is írtál.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3644 üzenetére
Szia Old Rocker.
Kérdeznék, ha nem gond:
1: Mivel frissítetted a telót? Az NSU-val?
2: Gyerekek, ez a foreca wödörfrissítésnél úgy kotor, mint az állat...
Ez egész pontosan mit jelent?
Már régóta keresek egy progit, ami a kijelzőre kiteszi az aktuális időjárás adatokat. Ez az?
Létezik belőle magyarul is tudó? Hogyan jutok hozzá?
Előre is köszönöm a megértésedet.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Most jöttem meg a pannon irodából, és azt mondta kiscsaj, hogy jár minden internetes csomaghoz.
A neten én is láttam, meg mondtam is neki, hogy csak a 100 mb-os csomaghoz jár, de ő erősködött hogy igenis jár a 20 mb-s hoz is.
Hát lelke rajta. Majd meglátjuk mi lesz.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3553 üzenetére
És a t-mailos fiókodba nincs ilyen "rejtett" mappa mint a gmailba?
Esetleg még megoldás lehet, hogy azokat is átirányítod a gmailra. Ott most már tuti, hogy megmaradnak.Szerk.: És a gmailról szeded le a telóra t-mailos leveleket. Esetleg csinálsz 1 külön postafiókot a gmailon, aminek a neve "t-mal-ról származó levelek" lesz. Vagy valami hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
Old Rocker! Megvan a megoldás a gmail-s fiókra.
Hogy mi mennyire ostobák vagyunk.
A nokiaprogramok.hu.-n súgták meg nekem is.
Ha beállítod a webes felületen azt, hogy az összes mappa látszódjon, akkor szépen ott vigyorognak az elveszettnek hitt leveleink.
Na erre varrjál gombot!
A virágot az öltözőmbe kérném.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3549 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Most már ok.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Opera mini böngészővel kapcsolatban kérdezném:
Miért nem tudom beállítani, hogy a kapcsolódás előtt mindig kérdezzen rá a kapcsolódási pontra?
Ezt már beállítottam, de semmi: < Alkalmazás kezelő/ Telepített alkalmazások/ Opera Mini/ Beállítások/ Hozzáférési pont/ Nincs >
Folyamatosan kérdés nélkül felcsatlakozik a netre egprs-l mikor megnyitom. Először ezt állítottam be neki, de akkor sem volt felajánlva wlan. Csak pannon data, meg a pannon wap.
Ötlet?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3484 üzenetére
Hoy őszinte legyek, nekem ez aN.M.tetszene,ha beleraktak volna a beállításokba még egy pontot: mindig kérdezzen.
Rocker: Nekem mindig kérdezi, mióta ki lett kapcsolva az új frissítések szinkronizálása.
Azóta minden alkalommal (ami idő be van állítva neki) 1 felugró ablakban kérdezi a kapcsolódási pontot. Kapcsolódik és ha van levél leszedi, majd kilép.Egyébként nem tudom írtam-e már, de jött a Nokiától egy levél, miszerint a Pannon mini csomagomhoz is díjmentesen jár a NM.
Azért szombaton belépek a pannonhoz, és ha valóban így van, akkor nekem tökéletesen megfelel.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3371 üzenetére
Kár.
Már kezdtem örülni. Na mindegy, maradt a Nokia szerviz. Úgyis be akartam menni a képernyő vibrálási problémámmal.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3349 üzenetére
Le tudtam dúrni a message storage-t. is végre.)
Leköteleznél ha velünk is ismertetnéd (és ha lehet lépésről lépésre) a menetét.
-
zolivep
tag
Köszönöm én is. Zseni vagy!
Magamtól az életbe nem jöttem rá.
Most már nekem sem lóg egész nap a neten, hanem óránként felugrik 1 ablak, és kiválasztom a kapcsolódás módját, és csatlakozik, majd szépen megszakítja kapcsolatot a letöltés végén. Köszi még egyszer is.Rocker: Érdekes dolog ez a szerverről törlés. Nem mindig törli, pedig törlés után rá is frissítek és várok pár percet. A franc se érti.
Egyenlőre azt találtam ki, hogy a törölt mappát nem ürítem, amíg otthon a géppel le nem szedtem a szerverről a leveleket. Jövő pénteken szabin leszek, betámadok a nokia szervizbe, és addig ütöm a csávót, amíg meg nem oldja.Más: Elég furán hallottam a vonal másik végén a telefonálót. (torzított, meg mintha egy kút mélyéről beszélt volna).
Híváskor sokkal hangosabban szól a hangszóróm, mint mikor "felveszik" a vonal túlsó végén. Korábban írtátok, hogy voltak ilyen gondok, de a kereső nem igazán hozott semmi érdemlegeset.
Kérdezném: Jelenleg másnak is van ilyen problémája?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3256 üzenetére
Ha online a szinkronizálási e-mailnél állítom be, akkor a jelszó megadása után bevisz a málnásba, folytatja automatikusan a beállítást, de nec12stb szervert állít be a mail.t-online.hu helyett.
És ha ehelyett beírjuk neki a gmail szervercímét? Vagy (az én esetemben) a pannonét?
Én megpróbálnám, csak már túl fáradt vagyok a kísérletezéshez, meg nem is tudom mit kéne beírni.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3257 üzenetére
Basszus. Kipróbáltam. Nekem is törölte.
Mi lehet tenni? Most már kezdek én is berágni erre a teves NM-re.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3197 üzenetére
A probléma az vele,hogy még 28 napig ingyomban használhatod, utána tartja a markát a nokia.
És még valami: 28 nap után le sem tudom szedni a leveleket a mobilra?
(sajnos lejárt a szerk. idő, nem tudtam módosítani a hsz-t.)Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3197 üzenetére
Nekem is csak azért kérdezi, mert még az elején kapcsolódási pontnak azt állítottam be hogy nincs.
Ha beállítasz neki bármi mást, akkor többé nem látod a "nincs"-t.
Jó mi?
Erre az internet rádiónál jöttem rá, mert én balga beállítottam a mobivideo-t. Azóta nem látom a nincs-t.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Óránként nézi, de az egprs logó folyamatosan látható.
Érthetőbben: Folyamatos adatkapcsolat aktív, de csak óránként nézi a leveleket.
De ha kapcsolat nélküli munkára váltok, akkor megszűnik az egprs jel is a térerő jel alatt.
Na ezt jól megmagyaráztam.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3188 üzenetére
Nekem hál' isten megkérdezi a csatlakozás előtt (mikor rámegyek a postafiókra). Utána viszont úgy hagyom, és egész nap óránként ránéz a fiókomra. Ez folyamatos adatkapcsolatot jelent (tehát egész nap egprs, amíg nem állítom át kapcsolat nélküli munkára), de ebben a hónapban nem volt 2 Mb az adatforgalmam. (legalábbis a számláló szerint)
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3163 üzenetére
Hadd kérdezzem meg: Mi a probléma a Nokia messaging szolgáltatással?
Több adatforgalmat generál?
Egyébként én is kaptam email-t a pannontól, hogy még 28 napig használhatom, pedig nem is regisztráltam rá. (remélem)
Tényleg Rocker: Én úgy állítottam be a postafiókomat, hogy az elején mikor meghoztam a szervízből, a főképernyőn lévő hivatkozásra kattintva beírtam az emailcímet, majd a jelszót. A többit megcsinálta magától. Lehet hogy nekem is Nokia messagingom lett?
A szerver neve: netac13.vie.hosting.nokia.com.
Működik minden rendesen , és az adatforgalom sem lett valami óriási, csak érdekelne hogy most akkor mi is van.
Annak idején próbáltam a helyi márkaképviseletnél érdeklődni, de még fogalmatlanabbak mint én. (Pedig én aztán láma vok.)Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3101 üzenetére
Köszi a fáradozásodat Rocker.
Csupán az a gondom, hogy nem érteni englisül.
Megpróbálok keresni valami magyar megfelelőt.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3085 üzenetére
Esetleg 1 link? (mármint a magyarítottról)
Hálás lennék érte.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #3013 üzenetére
Köszi.
Az említett programokhoz (bestbirthday, ill. Papyrus) vajon létezik magyarítás?
Keresgéltem, de nem találtam sehol. Te biztosan tudsz rá valami okosságot.
Megvásárolnám én szívesen, de ha már pénzt kell kiadni érte, akkor legyen Magyar.[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek az akkuval kapcsolatban a segítséget.
A naptár bejegyzésekkel kapcsolatban kérdezném:
Ha beállítok egy évfordulót, akkor hogyan tudom megjeleníteni azt, hogy hányadik évfordulóról van szó? A régi telókon ezt kiírta. Pl.: Beírtam az évforduló idejét (születési dátum, vagy házassági évforduló), majd beírtam, hogy mikor jelezzen, és a jelzés napján kiírta, hogy házassági évforduló ....
Ezenkívül: Ha beállítok egy teendőt, akkor ha ezután megnyomom a naptárgombot, nem havinézet jelenik meg. Hiába állítom be, kilépés után csak a teendőt látom.Néztem a könyvét is, de semmit nem találtam róla.
Ha valaki tud pls. segítsen.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
Akkutöltéssel kapcsolatban kérdeznék. (Még mielőtt letámadtok, keresőbe belenézve nem találtam rá utaló írást)
Hogyan érdemes tölteni? Be, vagy kikapcsolt állapotban?
Gondolom én ha bekapcsolva töltöm, akkor a teljes töltési erősség nem megy aksira, mert a készülék is használ belőle. Aztán lehet, hogy rosszul látom.
Melyik miért jobb?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
Sziasztok!
Én ezt használom, és tökéletesen működik.
Ráadásul tud magyarul is.Ja és 4 skin van hozzá alapból, de le lehet szedni többet is.
[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz old rocker #2476 üzenetére
Nem értem. Azért nem értem, mert az e-mail beállítás varázsolgató végigvezet mindenen. Legalábbis nekem annyi volt,hogy megadtam a kisguci@gmail.com e-mail nevet, kérte ajelszavam,amivel be vagyok a pc-nis jelentkezve, aztán csinálta magától. Először persze a neten megcsináltam a fiókot, már jó régen..
Ja-ja, ahogy előttemend is szerkesztette. Csak jelszó kellett és fél perc alatt készvolt,sokkal egyszerűbben, mint az E51-el. A t-online-os fiók beállítás is csak ennyivolt.Igen, azt én is tudom hogyan kell. Legutóbb mikor be akartam állítani wlan kapcsolattal, úgy lefagyott. hogy 3 hétig nem láttam a telefont. Főpanelcsere lett a nóta vége.
Biztos nem ettől volt, de a másik dolog, ami miatt ettől ódzkodok, hogy nem tudom beállítani a kapcsolódás típusát. (Legalábbis legutóbb nem tudtam) Mindig felugrott adatkapcsolattal a szerverre. A telót nem is használtam mert folyamatosan szervizben volt, mégis az ilyen kapcsolódásokra, meg beállításokra kijött több mint 4.000 Ft-os számla.
Na ezt szeretném elkerülni.
Még egy kérdésem volna: JAVA-s játékot, illetve alkalmazást bármilyet fel lehet tenni a telóra, vagy kimondottan Nokia-ra valót kell keresnem?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest