- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz zolivep #6368 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy a PannOnline-on miért szerepel két megrendelhető szolgáltatásként ugyanaz? Tudtommal ugyanis ezek ugyanazt a szolgáltatást jelölik:
"Nokia Messaging - Nokia Üzenetküldő megoldás" és "Pannon Mobil Email". Mindkettő havidíja 1 Ft.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz zolivep #6368 üzenetére
Igen, de az is ott van, hogy ha legalább 100 megás csomaggal rendelkezel akkor csak 1 Ft a havi díj. És ugye ebben az esetben a (legalább) 100 MB nem csak email-re használható.
Sunone:
Azt én is furcsállom, hogy kézzel nem lehet beállítani egy email fiókot. Mondjuk szerintem nagyon kényelmes a varázsló, de mi van, ha nem ismeri az adott email szolgáltató beállításait? Vagy pl. a múltkor kb. 1 napig nem tudtam beállítani a fiókomat a varázslóval, mert állandóan ez jött be: "A szerver nem elérhető. Próbálja később!"
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest