Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    Végigolvasva tettem még 1 kísérletet.Mit csinál akkor,ha offline üzemmódban,de a szinkronizálási e-mail menüpont alatt állítom be a fiókot. Természetesen kézi beállítással lehet megadni mindent,no problem. És be lehet állítani,mindig kérdezzen.
    Aztán visszakapcsoltam általánosba. Kérdezte. Csatlakoztam.Nem volt e-mail. És a beérkezett ablakot ismét csak korlátozott elemekkel lehetett lenyitni... Vagyis ugyanott vagyok, mintha eggyel feljebb állítom be,az e-mail szövegnél.Azzal a különbséggel, hogy ott a jelszó után már automatice folytatódik a beállítás.
    Ha online a szinkronizálási e-mailnél állítom be, akkor a jelszó megadása után bevisz a málnásba, folytatja automatikusan a beállítást, de nec12stb szervert állít be a mail.t-online.hu helyett. A beérkezett ablakra kattintva a bőség kosara: kimenő, piszkozatok, elküldött, törölt!! (kuka) fiók. A kukát éppen úgy lehet ürítgetni. Az opciók menüben is több beállítási lehetőséget kínál, mint jelenleg. És most jöttem rá, hogy az ilyen módon beállított fiókban törölt leveleket törli a szerverről is, vagyis a telefonon törölt leveleknek annyi,a pc-vel már nem tudom utána letölteni.Kész, huss.
    Emlékeztek rá,aki korábbi telefonokat használt pl. E51,N78, E66, de akár a 6220C is,amiről már szó volt: Ha törölni akarsz egy e-mailt, megkérdezi, csak a telefonon, vagy a telefonon és a szerveren? Aztán egy áthúzott kis mezővel ott fog vigyorogni a törölt fejléc is, amíg új letöltést nem csinálsz.
    Az E52-nél azonnal töröl, nem kérdezi,csak itt,vagy csak ott.A nokia segítő kezei nélküli leveleket azonnal le is törli a kijelzőről. A nokia közreműködésével létrehozott fiókban is töröl,de először berakja őket a kukába, Csak utóbbinál már végleg törölve van a levél.
    Még valami. Nekem,legalábbis, hiába állítom a beállításokba de, hogy csak wifiről töltsön. Visszaállítja t-online-ra, ahogy kilépek a beállításokból.
    A pontos összefüggéseket nem látomát:de a Nokia létrehozta ezt a Messaging nagy ötletét, amit nehezen lehet kikerülni,és nélküle egyes dolgok csak fapadosan működnek a telefonna.,

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák