Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz zolivep #3194 üzenetére

    azaz.... az a szerver.
    A probléma az vele,hogy még 28 napig ingyomban használhatod, utána tartja a markát a nokia. A szokásos,beetetés, mint a témobilnál a mobiltévé...
    A másik probléma az, hogy hogy nem tudod úgy beállítani, kérdezzen. Beállíthatod fixen, az otthoni routerre, vagy fixen gprsnet-re. Aztán, ha történetesen máshol is meg akarod nézni az e-mailjeidet, akkor játszhatod vele a beálligatást. Vagy: fixen beállítod adatforgalom alapúra, az bárhol jó... Ezzel szemben, ha beállítom mondjuk a t-online-ra, vagy a gmailre, esetleg a t-email-ra, illedelmesen megkérdezi, akár a beállított idő jött el, csekkolni kell,akár én lépnék manuálisan,válaszolt-e a burkoltnak aligha nevezhető szexuális zaklatást tartalmazó e-mailemre Piroska, a nagymellű kollegina, hogy engedélyezem-e a csatlakozást és mivel óhajtom igénybe venni. Kicsit kevésbé macerás, mint állandóan a beállításokba bóklászni.
    Végül: a nokia ne gyűjtse le az én ténejlonos íméljeimet,hogy majd ő összegyűjti egybe és postás lesz...pláne ne azért,hogy pénzt kérjen érte.

    Most olvasom a válaszod,nekem francot sem kérdez... teljesen mások a beállítási opciók, mint gmélnél, t-online-nál...

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák