Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
zolivep #3368 üzenetére
félreérted ... nem a beépített nokiát. Felraktam a múltkor egy best message storage nevű progit, ami tképpen egy "üzenetek" menü duplázás volt, csak ebben láthattam az elküldött és piszkozat e-maileket is. De hála N.Gyurinak, most már nem kell. A mimóza ... nem ... emoza c. progi itt figyel és tölti le - ha akarom. Ha akarom wlanról, ha akarom gprsről. Ha nem akarom, semmit sem csinál. Persze,ezt a beépítettel is megtehetném, de érkező hiányában nem látom az elküldött és piszkozat mappákat.
Mellesleg baba lenne a nokia messaging, ha wlanról is hajlandó lenne működni. De nekem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest