Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolivep
tag
Elnézést kérek mindenkitől, de másképp nem tudtam reagálni az előbbi hozzászólásokban, mert nem akartam egybe írni az egész mondandómat.
Máskülönben ma megint hozta a formáját ez a k....va E52.
Jött egy informatikus, aki beállította a routert.
Röviden: Lett adva a hálózatnak egy név, valamint egy jelszó. (asszem VPA2-re állította, de nem vagyok bent biztos)
Ment minden szépen, de egyszer csak nehezen találta meg a hálózatot, most meg már nem is látja. Kimegyek az udvarra (valamelyik szomszédomé nyílt), simán megtalálja.
A lányom laptopja szintén probléma nélkül tud csatlakozni a hálózatra, de ez a rohadék nem.
A hozzáférési pontoknál ott van (csatlakozás, célok), de mikor a wlan keresésére bökök, már nem találja. Pedig semmit nem állítottam el, csak használtam. Egyszer csak volt-nincs.
K..va száját a Nokiának.
Semmi mást nem kívánok annak az embernek aki kiengedte ezt a készüléket ennyi hibával, hogy a saját kölyke élete múljon valamelyik hibán, mikor egy ilyen készülék van nála és emiatt nem tud segítséget hívni vagy hasonló....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest