- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolivep
tag
Elnézést kérek mindenkitől, de másképp nem tudtam reagálni az előbbi hozzászólásokban, mert nem akartam egybe írni az egész mondandómat.
Máskülönben ma megint hozta a formáját ez a k....va E52.
Jött egy informatikus, aki beállította a routert.
Röviden: Lett adva a hálózatnak egy név, valamint egy jelszó. (asszem VPA2-re állította, de nem vagyok bent biztos)
Ment minden szépen, de egyszer csak nehezen találta meg a hálózatot, most meg már nem is látja. Kimegyek az udvarra (valamelyik szomszédomé nyílt), simán megtalálja.
A lányom laptopja szintén probléma nélkül tud csatlakozni a hálózatra, de ez a rohadék nem.
A hozzáférési pontoknál ott van (csatlakozás, célok), de mikor a wlan keresésére bökök, már nem találja. Pedig semmit nem állítottam el, csak használtam. Egyszer csak volt-nincs.
K..va száját a Nokiának.
Semmi mást nem kívánok annak az embernek aki kiengedte ezt a készüléket ennyi hibával, hogy a saját kölyke élete múljon valamelyik hibán, mikor egy ilyen készülék van nála és emiatt nem tud segítséget hívni vagy hasonló....Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest