Új hozzászólás Aktív témák

• zolivep

tag

Elnézést kérek mindenkitől, de másképp nem tudtam reagálni az előbbi hozzászólásokban, mert nem akartam egybe írni az egész mondandómat.

Máskülönben ma megint hozta a formáját ez a k....va E52.
    Jött egy informatikus, aki beállította a routert.
    Röviden: Lett adva a hálózatnak egy név, valamint egy jelszó. (asszem VPA2-re állította, de nem vagyok bent biztos)
    Ment minden szépen, de egyszer csak nehezen találta meg a hálózatot, most meg már nem is látja. Kimegyek az udvarra (valamelyik szomszédomé nyílt), simán megtalálja.
    A lányom laptopja szintén probléma nélkül tud csatlakozni a hálózatra, de ez a rohadék nem.
    A hozzáférési pontoknál ott van (csatlakozás, célok), de mikor a wlan keresésére bökök, már nem találja. Pedig semmit nem állítottam el, csak használtam. Egyszer csak volt-nincs.
    K..va száját a Nokiának.
    Semmi mást nem kívánok annak az embernek aki kiengedte ezt a készüléket ennyi hibával, hogy a saját kölyke élete múljon valamelyik hibán, mikor egy ilyen készülék van nála és emiatt nem tud segítséget hívni vagy hasonló.... :(((

Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.

Új hozzászólás Aktív témák