Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz old rocker #2810 üzenetére
Ez olyan volt most, mintha az én sötétebbik, morcosabb énem felelt volna...
-
Sztbeni
őstag
válasz old rocker #2783 üzenetére
Én is a mobilom külön zsebben hordom. Kulcs másikban. Sőt! Néha tokba is beteszem.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
P@lee
csendes tag
válasz old rocker #2780 üzenetére
Na, ez biztató. Köszi! Tudtam én, hogy kit kell kérdezni! ;)
-
Tonyo
őstag
válasz old rocker #2774 üzenetére
Zsebben hordod vagy tokban?
-
csab2
veterán
válasz old rocker #2742 üzenetére
Kösz. Amint még egyszer szarakodni fog, már repül is lefelé.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz old rocker #2738 üzenetére
Kösz
-
csab2
veterán
válasz old rocker #2736 üzenetére
Ha az alkalmazáskezelőben leszedem ezt a Nokia Emailt (mi csak 1 KB!), akkor az email kliens ilyen marad?
[link]
Csak azért kérdezem, mert ha megint szarakodni fog az email, akkor leszedem ezt a Nokia Messaginget.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2726 üzenetére
Bocsánat, de szerintem ez így nem teljesen igaz! Be lehet állítani, hogy hány db üzenetet tároljon. Beállítod pl. 20-ra és akkor bár mikor tudod olvasgatni a frisseket
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
akos3
addikt
válasz old rocker #2726 üzenetére
Most már értem h az N85höz miért adnak alapból 8G-t
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2712 üzenetére
"A törlést csináltad meg előbb? Mert ha először átállítottad, utána töröltél,akkor abelső memórián még ott vannak az eddigi e-mail stb.cuccaid..."
NEM! Ba@ssza meg... Itt kúrtam el... Akkor most? Hogyna lehet?
Pontosítok: egyáltalán semmit nem töröltem..."Hol nézed te azt a10MB-ot?"
A saját file kezelőjében! Belépek és először a két memóriát mutatja (telefon és kártya), illetve, hogy melyiken mennyi hely van.
"Képek, ilyesmi a memkártyán vannak?"
Aha, minen ilyesmi a mem. karin van.
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2708 üzenetére
Rokker!
Figyi: Most egy kicsit befostam, nem írom le a kálváriat... A lényeg: Átállítottam, hogy a mem. karit használja, töröltem a gémélemet és újra megcsináltam.
Fajin minden. Be van állítva a mem. kari, megvannak az sms-ek, az ímélek. Annyi a bajom, hogy most ettől nem hízott meg túlságosan a telefon memória...
Lehet hogy onnan még törölni kéne? Hogyan?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2702 üzenetére
És ez hogy függ össze azzal, amit személyes üzenetként kiírtál?
Nem rossz a fekete se, de nekem a szürke elegánsabb. A fekete pedig kicsit vagányabb. Nekem az előbbi jön be, bár ez rohadtul szubjektív! Nekem sose az tetszett, ami a anyg többségnek! Autóból/motorból sem szeretem a full feket/full piros vagy füstüveges megoldásokat, az optika tunigoktól meg egyszerűen hányok.
Bocsi a kis offért, szubjektív vélemény volt! Egyébként, ami még szép lehet az a "rose steel" vagy hogy az ördögbe hívják, illetve megnézném élőben a feketét és a fehéret is.Viszont a ha nem tetszene a szürke, már akkor sem érdekelne, mert csak annak tudnék örülni (akár ha rózsaszín is lenne), hogy éppen ma 2 hetes a telefon. Az említett bajom volt az ingyen wifi-vel, az itthonival szó nélkül, villám gyorsan...
Illetve, meséltem itt, hogy a gémélt nem engedte visszaállítani, hogy mindíg rákérdezzen a kapcsolatra. Többször próbáltam, de mindíg visszaállította magát. (kiléptem a beállításból, majd visszaléptem és már nem az volt beállítva, amit én beállítottam)... Aztán tegnap meg szó nélkül átállt, mikor átállítottam... Na ezt nem értem! Lehet hogy csak akkor engedi, hogy ha elérhető az a wlan, ami alapértelmezettnek be van állítva?? Gyanús nekem az a kis rózsaszín csillagocska annál a beállításnál...
Nade a lényeg: Ezen kívül SEMMI!!! Kopp kopp! 0db fagyás, 0 db lassulás, 0db elhalkulás! !
Ja és szidtátok a giroszkópot. Rátok hallgatva az volt az első, amit kikapcsoltam. Pár napja viszont úgy voltam vele, hogy ki se próbáljam?! Jéé és láss csodát: Nekem gyorsan elforgatja! Na nem azt mondom, hogy szemvillanás alatt, de semmiképp sem nevezném lassúnak!!A végére pedig gratulálok Ankhiszesz-nek a várva várt készülékhez! Használdd egészséggel, reméljük olyan elégedett leszel vele, mint én!
-
|AP|
veterán
válasz old rocker #2676 üzenetére
most egy SE W810
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2672 üzenetére
és az mit is tud az? De télleg, bocsánat, kicsirigó vagyok még a témában... Szal miben más mint pl a teloban levő wlan varázsló?
Továbbá szétnéztem a nokiaprogramokon. Azt gondolván, hogy a leg újabb a leg jobb, kérdezem, hogy ez: WeFi_v1.07.21_S60v3_S60v5.zip jó nekem?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
csab2
veterán
válasz old rocker #2651 üzenetére
Hát az enyémen mindenért pénzt akar kérni. Igen, láttam az árakat, azt is, hogy a gyalogos navi 2699 ft. Habár azt nem írja, hogy 2 év. Ez hol van? Mármint hogy 2 év.
-
<NewL>
addikt
válasz old rocker #2641 üzenetére
Nokia. Disconnecting people. - muhaha
A vodafonnál van mindkét színben? Annyira amúgy nem árazták el...
Hátha itt tudja valaki a választ,vodás vagyok,wifin akarok csak levelezni tölteni,küldeni. Szóval ezt így lehet,van olyan pop3-as vodaszerver vagy mi a szösz ,hogy tudjak küldeni leveleket? Hátha itt több a vodás mint az iphone topikjában
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
evibly
senior tag
válasz old rocker #2632 üzenetére
Ismerem jól az illetőt, mindent meg fog tenni az ügy érdekében. De sajnos ez tényleg nem az ő kompetenciája...
-
csab2
veterán
válasz old rocker #2621 üzenetére
Hát igen. Elég érdekes lelki világa van a mi Szimbi Jánoskánknak az biztos. Volt már eddig két szimbis telefonom (3650, e65), szóval nem vagyok meglepve.
Más:
Ezzel a telóval nem jár ingyenes próba navigáció? Még a gyalogosnál is közli, hogy ezért bizony fizetni kell. Ami nem nagy baj, mert nekem nincs rá szükségem, csak szívesen kipróbáltam volna. Bocs ha már volt róla szó, de még csak az 1000 hsz-nél tartok az olvasásban.[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz old rocker #2634 üzenetére
Csak a T-s van, de azzal működik.
-
Jofi81
őstag
válasz old rocker #2631 üzenetére
Köszi a tippet, így sem megy sajnos... Küldhetem vissza a kártyát.
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #2629 üzenetére
"Kedves Miklós!
Köszönöm a levelét, és hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Sajnos, mint tudja, nem én vagyok a kérdésben az illetékes, de mindenképpen továbbítom a Nokia illetékeseinek levelét.
Üdvözlettel:
x.y
kommunikációs tanácsadó
Open Communications Kft.Kedves Zsófia, mint mondtam, semmi személyes … de valakinek csak kellene jeleznem, hogy. komoly és egyre gyarapodó kifogások vannak az E52-vel. Természetesen, nincsenek illúzióim, hogy a Nokia ettől most a kardjába dől bánatában. De, én marketingben talán járatlanabb,de kommunikációban járatos személyként azt veszem észre: a fokozódó és egyre radikálisabb hangnemet megütő –tehát ingerültebb – panaszok a célpontot illetően kezdenek eszkalálódni az adott készülékről magára a”Nokia” márkára "…
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Jofi81
őstag
válasz old rocker #2628 üzenetére
Nem megy úgy sem sajnos. Látja a lemezkezelő, hogy van valami, de formázni nem enged. Lehet, hogy rossz a kártya?
Ja és miután PC-re dugom, a telefon megint hibásnak látja...
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz old rocker #2626 üzenetére
Ha megnyitom, azt írja ki, hogy hibás memóriakártya, és a memóriakártyák lehetőség üres. Teljesen új kártya. Próbáljam előbb PC-vel formázni?
Újraindítottam, már látja, csak formázás opció nincsen...
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz old rocker #2619 üzenetére
Kétszer kikapcsoltam és semmi sem történt. Harmadszor még az akkut is kivettem, eredmény semmi. Azután elkezdtem a Map Loader-rel vacakolni és egyszer csak azt vettem észre, hogy helyreállt.
-
csab2
veterán
válasz old rocker #2617 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy hibaüzenetet adott. Tehát nem engedte leszedni. Viszont 4 kivételével eltűntek a telepített alkalmazások az alkalmazáskezelőben. Most meg rendbejött. Ki érti Szimbi János lelkivilágát!?
Köszi a segítséget!
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2601 üzenetére
Jaj de értetlen vagy Rokker!! Ááááhhhhh!! Hát ne most írta Evibly, hogy az Ő irodájába megy az új feedback?! Nem csoda, hogy hiába lessük a netet!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz old rocker #2601 üzenetére
Kíváncsi lennék arra, mit szólnának ha idéznéd a válaszukat...
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2582 üzenetére
Öööööö, asszem azt, hogy elcseréli az E52-jét a 6300 -ámra és fizet mellé pár sört....!
-
manogumi
csendes tag
válasz old rocker #2541 üzenetére
igen idáig eljutottam hogy legalul , de ha nem E-mail studiot jelenit meg ( azaz nem ismeri fel a pannonos fiokot ) akkot nincs ilyen hogy kézi csak 1 ora ...2 ora ..3 ora ..1 nap , de a kézi nincs mindig , pl. most sem ...
NIXI
-
manogumi
csendes tag
válasz old rocker #2539 üzenetére
ezek az email beállitások nekem sem mennek egyszerüen hol elfogadja a megadott beállitásokat hol meg nem találja a kapcsolatot a serverrel...
valamikor kiirja hogy E-mail Studio ( pannon ) valalmikor meg csak az email cimemet jeleiti meg !
Hogy lehet beállitani hogy kézi csatlakozást akarok és nem idönkénit email kapcsolatot ???
NIXI
-
zolivep
tag
válasz old rocker #2476 üzenetére
Nem értem. Azért nem értem, mert az e-mail beállítás varázsolgató végigvezet mindenen. Legalábbis nekem annyi volt,hogy megadtam a kisguci@gmail.com e-mail nevet, kérte ajelszavam,amivel be vagyok a pc-nis jelentkezve, aztán csinálta magától. Először persze a neten megcsináltam a fiókot, már jó régen..
Ja-ja, ahogy előttemend is szerkesztette. Csak jelszó kellett és fél perc alatt készvolt,sokkal egyszerűbben, mint az E51-el. A t-online-os fiók beállítás is csak ennyivolt.Igen, azt én is tudom hogyan kell. Legutóbb mikor be akartam állítani wlan kapcsolattal, úgy lefagyott. hogy 3 hétig nem láttam a telefont. Főpanelcsere lett a nóta vége.
Biztos nem ettől volt, de a másik dolog, ami miatt ettől ódzkodok, hogy nem tudom beállítani a kapcsolódás típusát. (Legalábbis legutóbb nem tudtam) Mindig felugrott adatkapcsolattal a szerverre. A telót nem is használtam mert folyamatosan szervizben volt, mégis az ilyen kapcsolódásokra, meg beállításokra kijött több mint 4.000 Ft-os számla.
Na ezt szeretném elkerülni.
Még egy kérdésem volna: JAVA-s játékot, illetve alkalmazást bármilyet fel lehet tenni a telóra, vagy kimondottan Nokia-ra valót kell keresnem?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
Jofi81
őstag
válasz old rocker #2486 üzenetére
Oké, köszi. Mivel nem netezek, már ki is kapcsoltam.
-
dosaa
csendes tag
válasz old rocker #2459 üzenetére
Igen, amit leirsz, az működik a gmail-nél. Az nálam is tökéletesen szinkronizál, letölt ménident! DE az Exchange-nél nincs olyan lehetőségem, hogy megadjam mit töltsön le, csak email letöltése igen/nem állítható....
Van olyan aki MfE-t használ és automatikusan letölti a tartalmat????
-
Jofi81
őstag
válasz old rocker #2461 üzenetére
Mennyivel fogyaszt többet a telefon, ha a 3G is be van kapcsolva? Érezhető? Jár valami hátránnyal, ha kikapcsolom?
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2468 üzenetére
Hát úgy látszik hülye vagyok....
Regeltem az Ovi.com-ra, de nem találom, hogy hogy lehet térképet frissiteni...
Öregszem?!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
dosaa
csendes tag
válasz old rocker #2444 üzenetére
Felhomályosítanál, hol is kell beállítani?
Vezérlőpult, beállítás, általános, email, mail for exchange, szinkronizálandó tételek, emailek szinkronizálása: igen vagy nem más lehetőség nincs.
a t-email-nél, szinkronizálandó elemek - ott van letöltés (csak fejlécek, vagy összes)
-
zzola
titán
válasz old rocker #2431 üzenetére
Csak nem mindenki azzal foglalkozik...
Megmondom őszintén, amióta formáztam a memóriakártyát, meg frissítettem az aktuálist fw-t, azóta semmi instabilitás nem volt. BT megy hibátlanul a BH-101-el, wlan működik hiba nélkül, nem halkul a beszélgetés stb...mintha most nagyon egyben lenne a telefon.
Tegnap kipróbáltam a Nimbuzz-t...[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2426 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy az otthoni wifi az alap és x időnként lecopkodja a méleket.
A kérdés, hogy azt nem lehet megcsinálni, hogy bárhol járok, mikor frissítené a méleket és van elérhető wifi (de nem az enyém, hanem idegen), ami ingyenes, arról is némán letőccse?
Mégegy: Van teljesen legálisan ingyenes divx player erre a telóra? (Egy linknek nagyon örülnék )
Köszönöm!
Ja és akartam már nektek írni, hogy a szoftver verzióra nekem is a 021.013-at írja ki és 2009 Juli 03-at, egyedi verziónak viszont: 021.013.251.02
Nem tudom számít-e valamit...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2405 üzenetére
Mindegy, nem fontos. Igazad van, meg nyomom 2x a navit és kész. Nem olyan nagy strapa
Viszont lenne itt még valami, ami tudom, hogy már volt, de nem találom. Ez a bizonyos "zseblámpa" funkció. Azon az oldalon, amit ajánlottál van egy ingyenes "best torch" című progi, ami azt tudja, hogy egy általad beállított gomb hosszas megnyomására világít a kijelző. Na most nekem ugyan ez kéne, csak azzal a különbséggel, hogy a vaku világítson, lehetőleg ugyan így, egy általam kijelölt gomb hosszas megnyomására. Ilyenből létezik bevált verzió? (amitől nem felejti el a telefonom azt a jól bevált szokását, hogy nem fagy )[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2403 üzenetére
Na igen, csak ott az egyérintéses gomboknál nincs olyan beállítás, hogy rögtön sms-t akarjon írni. Mindegy, nem érdekes.
Bocs, hogy 2x kérdeztem megAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Gyuresz
tag
válasz old rocker #2395 üzenetére
Okés olvastam már köszi csak azt hittem esetleg van valakinek tapasztalata de ezek szerint a NIMBUZZ a tuti.Amúgy ingyenes vagy fizetős?
(Kicsit sajnálnék 10 eurókat kiadni 1-1 progiért...)A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gyuresz
tag
válasz old rocker #2395 üzenetére
Okés olvastam már köszi csak azt hittem esetleg van valakinek tapasztalata de ezek szerint a NIMBUZZ a tuti...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2394 üzenetére
Pont akartam írni egyik nap, hogy milyen kár, hogy a kamera gomb megnyomására nem kapcsol be a fényképező. Csak exponálni lehet vele.
Most hogy írtad, próbálgattam és jééééé.... Hosszan kell nyomni és bekapcsol
Köszi!
Egyébkét közben rájöttem a saját hülyeségmre is az előző billentyűzáras dologgal! Nem lassú, hanem pont ez az, hogy qrva gyors!!! Avagy én vagyok lassú Ha gyorsabban nyomom egymás után a két gombot, nem akar belépni (nincs ideje), hanem lezár Egyébként én is használom az automata bill. zárat, csak van egy olyan rossz beidegződésem, hogy ha tokba rakom a telót használat után, lezárom a bill.-t. Ha az asztalra, akkor nem. Ez valamiért évek óta beidegződött nálam
Nem tudom kérdeztem-e már, de:
Azt meg lehet valahogy játszani, hogy a boríték gomb rövid megnyomására nem az üzenetek menübe lépjen, hanem rögtön az új sms írásba? (Mint ahogy hosszan nyomva a borítékot, nem az ímélekbe lép, hanem nagyon helyesen rögtön az új ímél írásába.)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2390 üzenetére
Egyszer sem. Le kell kopognom, de az emlegetett rengeteg negatív tulajdonságnak halvány szikráját sem adta. De tényleg. Semmi. Hála Istennek. Maradjon is így.
Egy valamit vettem észre (ez SZŐRSZÁLHASOGATÁS, magamtól le is sz@rnám, de ha már van kivel megbeszélni... ):
Mintha a billentyűzet lezárása kicsit lassú lenne. Mármint a manuális lezárásra gondolok. Néha nagyon gyors, néha kevésbé. Először a bal gombra állítottam a kamerát, jobbra a névjegyzéket, de később felcseréltem őket, hogy ne kezdje el megnyitni a kamerát. Most viszont van hogy hirtelen lenyomom a bal majd a jobb gombot és elkezd belépni a telefonkönyvbe, majd zárja a billentyűzetet. Mondjuk túlságosan nem zavar, csak mondom megkérdezem, hogy másnak is van-e ilyen?
Köszi az oldalt, ha valami felkelti az érdeklődésemet biztosan megkereslek majd...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zzola
titán
válasz old rocker #2380 üzenetére
Hja olvastam, mindenesetre nem kapkodják el...
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #2375 üzenetére
szeretem számszerűen látni, hogy meddig bírja az akku
a korábbi verzió, azonban 10-20%-kal alásaccolta az akkuidőt.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2354 üzenetére
Még jó. Működik mindene, nem fagyott, nem akadozott. KOPP KOPP
Remélem így is marad, de azért még bizalmatlan vagyok sajnos. Ha nem olvasgattam volna a fórumot vásárlás előtt, akkor most nagyon elégedett lennék
(Viszont nagyon sok mindent nem tudnék...)Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Gyuresz
tag
válasz old rocker #2341 üzenetére
Ez most akkor nem korlátlan, +adatforgalom után pengetni kell?
[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Reverting
őstag
válasz old rocker #2341 üzenetére
Ez jo hir dominoban is? forras link?
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
zzola
titán
válasz old rocker #2332 üzenetére
Engem nem érdekel, hogy töröl valamit, csak jöjjön a frissítés, és legyen stabilabb a dolog. Ennyit megér az egész...nekem legalábbis....
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz old rocker #2292 üzenetére
Ami kesik... kesik))))
forras:[link]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz old rocker #2277 üzenetére
)))
egy kis kotoraszast meger... a pontos ido maskeppiPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #2229 üzenetére
Igen, arra gondoltam. De jó lenne a módváltással egy programban, időzítve kombinálva.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
zzola
titán
válasz old rocker #2230 üzenetére
Köszi. Beállítások nem gond, program ninsc rajta. A topic elején olvastam, hogy érdemes a készülékkel leformázni a memóriakártyát, ezt is megléptem...
-
zzola
titán
válasz old rocker #2226 üzenetére
Tegnap rádugtam a telot asszony gépére, azon van nokia frissítőszoftver, az felajánlotta a szoftver újratelepítését, érdemes megpróbálni??
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2221 üzenetére
Sikerült, köszi!
Az a large time az mi az? Fizetős? Én is pont azért akartam mindenk kikapcsolni, mert az a kis óra nem sokat ér (nekem kicsi).Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2212 üzenetére
Oké, mostmár úgysem használom a 6300-át! Szívesen elcserélem az E52-d re. Persze csak ha van elég pénzed...
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2200 üzenetére
Köszi, értem már!
Már tényleg csak egyéni szociális problémáim vannak a telóval. Olyanok, hogy mit mire a leg kényelmesebb állítani nekem, de lassan ez is kialakul.
Ja és mivel annyi negatív kritikát kapott a gép, úgy érzem, hogy illik a pozitív tapasztalatokat is megosztani.
1.) Anno a 6300 tesztjében dícsérték, hogy milyen szépen szól a hátsó hangszórója. Valóban, első osztályú, ahhoz képest hogy 1 db mini hangszóró. Nos a csere után, az E52 hátlapi hangszórója egy dekával sem szól rosszabbul. Érdekes hogy a 6300 tesztjében kiemelték, itt meg nem, pedig atom jó.
2.) nem tudom mi baj volt a rezgővel, szerintem teljesen normális.
3.)Írták hogy a képnézegető lassú. Érdekes módon, most hogy 2-3 szor végig tekertem a galériát, már villám gyors. De télleg. Csak az zavar kicsit, hogy minden képet akar mutatni, nem lehet mappát választani (illetve a maga által fotózott képeket lehet külön is nézni)Egyébként továbbra sem volt fagyásom, sem akármilyen rendellenességem. KOPP KOPP KOPP
-
tothbe
addikt
válasz old rocker #2198 üzenetére
na a lefele szorcs-webcim utótag részen elakadtam.
Le tudnád irni egészen pontosan a menüpontokat, amiket választani kell? Mert az utolsót valahogy sehogy sem lelem.És a ~ karakterre sem kaptam még semmit, valakinek 5let?
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
tothbe
addikt
válasz old rocker #2187 üzenetére
apropó, netezés. A .hu-t be lehet vinni valahogy abba a kiegészítős listába?
És hogyan lehet ~ karaktert írni, mert nekem pl. kéne, de sehol sem találtam.
Persze más is megirhatja, nem csak rocker.By(e) Tothbe
-
fodin
tag
válasz old rocker #2185 üzenetére
Amennyiben az ó-t kihagyom, akkor -nálam- a Szabolcsok, valamint Szabadi, Szabados nevűek is listázódnak.
Persze ez már csak szőrszálhasogatás, akinek teszik használja, akinek nem, az kikapcsolja. Nekem az egyik legtetszetősebb újítás volt az E66-ban, azóta volt 1-2 N szériám, és kimondottan hiányzott.
-
zzola
titán
válasz old rocker #2168 üzenetére
Nem, Én ki-be kapcsoltam többször, iieltve reseteltem, visszaállítottam, egyszóval bármit csináltam, rövid időn belül előjött....de azért ez érdekes, elvileg a szoft és a hardver mindegyiknél ugyanaz, a firmware is stimmel, mégis valakinél gyorsítótárazós dumát nyomja, valakinél meg hibátlanul fut...
-
zolivep
tag
válasz old rocker #2166 üzenetére
Hát ezzel én is így vagyok. Egy felesleges cucc. Fogalmam sincs kinek miért is jó ez?
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2127 üzenetére
Köszike, eddig minden oké, csak 1-2 dolgot nem találok..
Pl. a választógomboknál engedi beállítani a facebook-ot és a youtube-ot és működnek is rendesen, de a menüben még nem bukkantam rájuk...Jaaaj, meg hol lehet kilőni azt a lélegzést?? (tudod, hogy folyton villog..)
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
válasz old rocker #2086 üzenetére
Egyetértek. (Persze, lehet, hogy nekem szerencsém van, az is lehet, hogy majd később romlik el, de eddig kifogástalan a telefon).
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
KaoszTom
aktív tag
válasz old rocker #2086 üzenetére
Hát nem tudom, ha végre nekem is meglesz, az első dolgom lesz egy szép témát feltenni.
-
zzola
titán
válasz old rocker #2035 üzenetére
Gyártó szerint csak a Nokia BH-606 kompatibilis vele, ami azért rossz hír. BH-101 leírásában megtaláltam a headset resetelésének módját, holnap kiderül....
-
Fryskitt
addikt
válasz old rocker #2031 üzenetére
3490 az Extreme Digitalnál. Amúgy mindegyik széria máshol olcsóbb, bár a szállítási költségek nagyon változhatnak, az ED nekem ingyé' volt, mert ott dolgozom a közelben.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2069 üzenetére
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #2056 üzenetére
A szolgáltatók mások, ott meg lehet taperolni vásárlás előtt több db-ot. Akár az egész készletet ki lehet bontani és a legszimpatikusabbat megvenni. (Én már csak tudom, ott dolgoztam.)
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
NGyuri
aktív tag
válasz old rocker #2054 üzenetére
Köszi!
A véleményem szerint előbb vagy utóbb lesz e66 utód. Nem lepődnék meg, ha a már bejelentett, de azóta elbújtatott e72-vel együtt jönne, ahogy anno jött az e66/e71 szintén együtt.
Én egyébként az e72-n gondolkodom, mint következő kipróbálandó telefonon, bár egyre inkább izgat az android.[ Szerkesztve ]
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
KaoszTom
aktív tag
válasz old rocker #2048 üzenetére
E66-ot még nem láttam élőben, így az E52 nekem is szimpatikusabb, de pont az instabilitás miatt akarok váltani (Windows Mobile-ról), ráadásul én is olyan vagyok, hogy egy nyikkanást, elmozdulást sem szeretnék látni az új telón (előlap, hátlap, gombok)... szóval emiatt van mitől félnem az E52 esetén. Azért még várok egy kicsit, hátha megjön a várva várt szoft. frissítés. A külsőségeket meg tudom orvosolni pill. ragasztóval, papírdarabokkal ...ha belegondolok eddig szinte az összes telómnál kellett kis összehajtogatott papírt tenni a hátlap alá. Még a mostani HTC-nél is van... Ezzel a hátlap lötyögés teljesen orvosolható..
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2043 üzenetére
Nem baj, a kijelző alatt úgyse láccik! Sokkal zavaróbb lenne, ha a kijelző és az előlap plexi között döglött volna meg...
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2040 üzenetére
Jóvannnnaaa!!!!
Megértettem és természetesen elhiszem neked! Illetve örömmel konstatálom akkor az újabb pozitívumot, mely szerint nem hajlamos porosodni a kijelző és plexi között.
Részemről a tény elfogadva.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
válasz old rocker #2038 üzenetére
Az a titkosítási machináció a párosítás, a fejhallgatók 99%-ánál csak meg kell adni, hogy 0000, és kész is. A kézikönyvükben benne van.
A Bluetooth pöcök azért csatlakozott rá azonnal, mert van egy protokoll a felhasználó életének könnyítésére (nem kell beírni az előbbi számsort), amit nem olyan sok telefon támogat.
“All nothings are not equal.”
-
zzola
titán
válasz old rocker #2035 üzenetére
Ki-be kapcsoltam, mindent megtalált, kivéve a headsettet...
-
zzola
titán
válasz old rocker #2030 üzenetére
Igen, erre játszom, hátha ott lehet "válogatni" az E52-k között..., legalább a hátlap ne lötyögjön, szoftot meg előbb-utóbb lehet majd frissíteni...
A céges kártyával használnám, ami magentás...szóval nem gond a hálózati korlátozás...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz old rocker #2025 üzenetére
Nekem (is) ez a bajom, az E52 mellett szól a nagy gombok meg az üzemidő, ellene viszont a tré összeszerelési minőség, és a béta szoftver. Én úgy gondolom, hogy negatív ez a készülék, azért ennyi pénzért legyen egyben. A Nokia helyében nem lennék büszke a "Made in Finland" feliratra, ennél azért a kínaiak jobban szerelik össze telefonjaikat.
1 szónak is száz a vége, nekem csalódás a minőség, de azért teszek még egy utolsó próbát holnap a T-nél.... -
zzola
titán
válasz old rocker #2009 üzenetére
Visszavittem a telefont a Photo hal-ba. Az eladó szerint túl precíz vagyok, de újból felajánlotta az 1 napos telefon cseréjét, amit egyébként be sem kapcsoltam. A cserére felajánlott készülék is kotyogott-lötyögött (hátlap), látta rajtam hogy nem tetszik, így felajánlotta a vételár visszafizetését, amit természetesen elfogadtam. Délután a trémobilnál voltam, ott meg közölték, hogy ma éjfélkor jár le a hűségidőm, így hoppon (telefon nélkül) maradtam.
De elgondolkodtató, hogy belevágjak-e mégegyszer ebbe a telefonba, iszonyatosan sok hiba van benne, és nagyon sok a minőségi hibás. Lehet inkább az E71-et kellene választanom, az legalább fémből van, igazi minőségi darab.
Most látom extremdigaitalnal 70k a telo....
-
zzola
titán
válasz old rocker #2005 üzenetére
Hát, lehet ki sem próbálom, hanem egyből viszem vissza. Azért ennyi pénzért ne álljon el semmi, meg ne karcoljon stb...bár azt olvastam, hogy a 72 órán belüli csere az lehet nem azonnali is, ha a felek (eladó vs. vevő) nem tudnak megegyezni, akkor az eladó kérheti a gyártó szakvéleményét, ami mondjuk elhúzódhat akár 1 hónapig is, és addig?
-
enddav
aktív tag
válasz old rocker #2004 üzenetére
Én nem szolgáltatónál vettem, hanem a nokiánál, ott cserekészüléket nem ajánlottak fel. De egyáltalán lehet ilyet kérni?
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
zzola
titán
válasz old rocker #2004 üzenetére
Ma vittem vissza, mert nem volt jó a telefonkönyv. Adtak 1 bontatlant, de ez meg minőségbeli problémás-szerintem. Feljebb írtam mik a hibái, de ki még nem próbáltam, formázom az akkumulátort...
-
veterán
válasz old rocker #1998 üzenetére
Roki, nyomd el a 2000. hozzászólást!
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
hedhed
csendes tag
válasz old rocker #1939 üzenetére
Köszi a választ! A google térképet online használod vagy lementettél különböző részeket? Olvastam hogy ilyesmit is lehet, csak nem foglalnak vmi kis helyet...
Kevés vagy, mint dobostortában az ütemérzék! :)
-
Fryskitt
addikt
válasz old rocker #1927 üzenetére
kártyaügyben ezt találtam: [link], vettem is egyet, sajnos nem teljesen így néz ki, mint a képen, ráadásul Class6-os, amit tudtommal a Nokia nem gyárt, a kis hölgy, aki kihozta, azt mondat ennek csak örüljek, mert gyorsabb. Kicsit vitatkoztam vele, de aztán elfogadtam. Gépben megformáztam, jól működik, de nem tudom, nem hamis-e, mert olcsó (bár Amerikában még olcsóbb, lehet onnan hozták), de a hátulja a gari miatt le van ragasztva, azt meg nem merem leszedni egyelőre. Mit gondoltok?
-
NGyuri
aktív tag
a szerviz -elvileg- visszaadja a memkártyát, a hátlapot, a SIM kártyát és az akksit.
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
zolivep
tag
A Nokia kártya ára a többszöröse emezeknek
Hát ezt azért cáfolnám, mert a Nokia 4 Gb-s kártya 3.900.- Ft. Nem tudom hogy SDHC vagy sem, de ennyi.
Ettől függetlenül persze hogy drágább, és a mai világban minden fillér számít.
Ha viszont azt vesszük alapul hogy nem működik, akkor buktál x ezer Ft-t.
De mint leírtad, működik vele minden gond nélkül, (Reméljük tényleg minden gond nélkül)
és köszönöm a többiek nevében is.[ Szerkesztve ]
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
sonkamiki
tag
válasz old rocker #1928 üzenetére
Köszi a választ!
-
picur220
veterán
válasz old rocker #1923 üzenetére
Ezzel a kártyaüggyel annyi a baj, hogy a Nokia szervizből lazán elzavarnak, ha nem Nokia kártyád van benn, és mondjuk ebből adódik egy probléma, mert "a Nokia csak eredeti Nokia alkatrészekkel garantálja a hibátlan működést."
-
zolivep
tag
válasz old rocker #1923 üzenetére
Köszi.
Nekem is "névtelen" kártyáim vannak. Eddig semmi gond nem volt velük a fényképezőgépembe (Nikon D50). A kocsiba viszont van 1 FM transmitterem, amibe már volt hogy megbolondult. Bár ez lehet a nagy melegtől volt, vagy a rázkódástól. (adapterrel volt bent.)Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
picur220
veterán
válasz old rocker #1904 üzenetére
Röviden? Szar!
-
zolivep
tag
válasz old rocker #1906 üzenetére
Szia old rocker!
Milyen típusú (márkára gondolok) kártyát vettél bele?
Csak azért kérdezem, mert a szervizben azt mondták, hogy csak gyári Nokia kártyákkal garantálják a tökéletes működést.
Ezt nem igazán akarom így elhinni, inkább arra volnék kíváncsi, hogy milyenekkel megy, illetve - ha van rá tapasztalat - milyen márkákat érdemesebb hanyagolni. Nem az 1000-1500 ft számít,amivel többe kerülne egyik gyártóé vagy a másiké, hanem hogy működjön vele tökéletesen.
Valahol olvastam, hogy a kártyát csak a telóba szabad megformázni. Erről esetleg tapasztalat?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
Fryskitt
addikt
válasz old rocker #1906 üzenetére
Old Rocker: Szia, úgy néztem pl. a térképek is azon vannak, meg driverek, meg ilyesmi.
Donki Hóte: elmegy a 16GB-ossal, de én is azért vettem 8-ast, mert ár-érték arányban sokkal jobb. Meg aztán 8GB MP3 között is épp elég válogatni, hát még 16GB között....
[ Szerkesztve ]
-
G.F.
aktív tag
válasz old rocker #1893 üzenetére
Gondolom itt a listán is tipikus magyar menedzserek írogatnak, ugye? Szerintem az egy dolog, hogy mit marketingel a gyártó, és milyen telcsit vesz a fogyasztó. Szerintem, ha begyűjtenéd az E-series felhasználóinak adatait, kevesebb lenne az üzletember, mint a "rajongó". Jó marketinggel meg lehet magyarázni, miért raknak szar kamerát egy mobilba. Marketing nélkül: azért mert csak nem dobnak ki raktáron lévő xarokat, ha el is sózhatják.
-gf-
-
Gyuresz
tag
válasz old rocker #1868 üzenetére
Nagyon pofás és korrekt írás köszönjük szépen.(nem is beszélve a válaszról:-))
Folytassa old rocker!A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ppress
csendes tag
válasz old rocker #1885 üzenetére
Király vagy Old Rocker!
[B][/B]
-
SeaShark
tag
válasz old rocker #1894 üzenetére
köszi szépen
-
SeaShark
tag
válasz old rocker #1891 üzenetére
Nincsen rajta netes rádió, és még nem is raktam fel.
Nekem a sima fm rádó csinálja a fesztivált. -
NGyuri
aktív tag
csak jöjjön-jöjjön! Most kapott újabb frissítést az N86. Ez is megérdemelné.
-
-Maci-
addikt
le vagyok döbbenve....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest