Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
A kamerát minek rakodbillentyűre??? Ott a jobb oldalon a kameragomb! Lenyomod ésmár eléd is ugrik a kamera... következő nyomással meg rögzíthetsz...Rakd fel a smart settingset. Ha jól emlékszem, 10 euró. Lazán megéri. Aztán bal gomb:smart,jobb gomb: névjegyzék. A smartban meg,ha meghagyod a lock keypadot, legfelü laz jön elő. Kettőt nyomsz a bal gombbal és már le is zárta.De én az aut.billentyűzárat is hagytam. A smart menüjében ugyanis találsz egy olyat,hogy easy unlock. Én a hatos számot jelöltem ki erre afeladatra.Vagyis: le van zárva a telefonom, nyomok egy 6-ost és sutty, máris fel van oldva. (Az eredetit is engedélyeztem, tehát a gyárit.) A smart pedig, mint már írtam, 12 alkalmazás számbillentyővel történő gyors elérését biztosítja. Pl. be akarom állítani az órát,amit az 5. helyre pozicionáltam. Bal választó, 5számbillentyű és már nyitja is az órát... Vagy, a szótár kettős kereszt. Bal gomb, kettős kereszt és már ott is az angol-magyar szótár...
De, tekintettel arra,hogy a készenléti ikon alatt ugrik fel,nem csak le-fel, hanem jobbra-balra is tudsz ötösével lépkednia gyorsikonok között... Nagyon jól korrelál a készenléti alkalmazásokkal...
Ezen kívül a legújabb verziójú Smarttal kontakt személyeket is bele tudoda gyorsmenűbe rakni. Erről is írtam.
Itt tudod letölteni, kipróbálni és [link]megvenni:A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Wii U
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest