Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz Gyuresz #7961 üzenetére
Egyik kollégámnak e51-e van (szervizben) ... de nem is ez a lényeg.
Hanem azt mondja, hogy nála a híváslista jól működik. Vagyis: a nála *8*-al kezdődő partnerei neve jelenik meg híváskor is, meg a híváslistában is.
Nem hiszek neki Ha visszakapja a szervizből, megsasolom. Egyébként nem rezgett neki rendesen, meg csak fülessel, vagy bt-vel hallota az ellenoldalt rendesen.[ Szerkesztve ]
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
Seto
csendes tag
válasz Gyuresz #7940 üzenetére
En az Imtoo Mobile Video Converter programot hasznalom. Sok bealitasi lehetoseg van megis egyszeru hasznalni. Ha a telefon lejatszojat akarod hasznalni akkor az .mp4 formatumot ajanlom es max. 320x240 -es felbontasu videokat tud lejatszni. Ha Coreplayert hasznalod akkor az lejatsza a divx filmeket konvertalas nelkul is.
-
veterán
válasz Gyuresz #2804 üzenetére
Bár nehezen hiszem el, hogy én lennék az egyetlen vodás E52 felhasználó a topicban, de mivel más nem válaszol, így én írok akkor pár dolgot.
Szóval az itt leírt problémák nálam nem jelentkeznek, illetve ha jelentkeznek, akkor is jelentéktelennek kell minősítenem őket. Pl. (bár abszolút nem voda függő) engem egyáltalán nem zavar a telefon előlapjának a lötyögése. Sőt, ha itt nem olvasom, hogy több topictárs a lötyögés miatt használhatatlannak minősíti a telcsit, akkor én magamtól észre sem vettem volna ezt a lötyögést
(Analógia: autós tesztekben sokszor egy autó hibájául írják le, hogy kopogós anyagból van a műszerfal. Nos, ez engem nem tud zavarni Hogy miért nem zavar? Hát azért, mert nem szoktam kopogtatni az autóm műszerfalát )
A vodás verzióra visszatérve a szoftver verziója, dátuma ugyanaz, mint amit mások is leírtak, ennek ellenére, sem a lefagyás, sem az elhalkulás, sem a lelassulás nem jelentkezik. A többi dolog meg csak annyiban voda függő, hogy a voda tudvalevőleg nem éppen térerőbajnok sok helyen, de eddig még sosem dobta el a hálózatot a telefon.
Szóval ne várj az új szoftverre, a jelenlegi verzió is tökéletesen használható, ha majd az új szoftver/firmver javít a telefonon, az csak hab lesz a tortán
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
csab2
veterán
válasz Gyuresz #2804 üzenetére
Ahogy fentebb is írtam előbb a független fw jön majd ki. Ráadásul úgy emlékszem, hogy a Voda elég későn szokta elfogadni az új szoftokat (később mint a P és a T). Ezt fórumokon olvastam, tehát nem biztos. Én a helyedben akkor sem számítanék rá 1 hónapon belül, hogy a V-nál megjelenik az új szoft.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
NGyuri
aktív tag
válasz Gyuresz #2681 üzenetére
szerintem nagyon ígéretes op rendszer és a HTC után már a nagyobb mobilgyártók is komolyan foglalkoznak vele (Motorola, Samsung, LG). Persze a Nokia inkább a Symbiant és a Maemo-t nyomja.
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
Ankhiszesz
tag
válasz Gyuresz #2520 üzenetére
Igazából csütörtökre gondoltam (eleve tudtam, hogy 23. lesz pénteken), csak már lejárt a szerkesztési idő és nem akartam 2 hsz-t egymás után írni
Ha akarod tesztet is írhatok rólla, ugyis a majdani szakmámba vág.Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
-Maci-
addikt
válasz Gyuresz #2393 üzenetére
Én használtam egy rövid ideig a Fringet, de hamar letettem róla. Már nem emlékszem miért, de nem tetszett. Nem esküszöm meg rá, de ott pl mintha minden partnernek ugyan olyan lenne az ikonja, ellenben a Nimbuzz megkülönbözteti a különböző kliensek szabvény ikonjait, így tudom ki miről van bejelentkezve. Továbbá úgy sejlik, hogy a fring mindenféle f@sz kérdésekkel nyaggatott anno. (PL: hogy vagy ma?) és nem tudtam ezektől szabadulni.
Mindezekre most nem esküszöm meg!! Mindenesetre valamelyik agyalpi, elcsökevényesedett nyúlványom sarkában negatív élményként él a Fring Ebuddy detto....Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
válasz Gyuresz #2393 üzenetére
Fringről nincs,de én is,mások is,sokadszorra írják: Nimbuzz.
Ha néhány hozzászólással lejjebb görgetsz - ha ráérsz -még azt is megnézheted, honnan javaslom letölteni.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
enddav
aktív tag
válasz Gyuresz #2355 üzenetére
Hmm 12MB után lekorlátozzák a sebességet 9,6 Kbs-ra, háát azzal biztos nagyon élvezetes lehet a böngészés.
A kérdésem pedig azoktól, akik szoktak netezni telón, hogy E51-ben még nem volt benne az alapból, hogy egy oldalt megnyissak új lapon, na de ebben sem találtam ilyet. Esetleg vki tudja hogyan lehet?Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
zolivep
tag
válasz Gyuresz #2136 üzenetére
Az első példányon lötyögött a hívásgomb.
A másodikon az előlap mikor először a szervizbe került. Mire visszajött, már a hátlap is (akkufedél).
No comment.......
Jövő hétre ígérték (2 hét után) hogy kicserélik, mert javíthatatlan.
Egy hónapja vettem az elsőt, és azóta összesen nem volt üzembe 3 órát. :-(Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
old rocker
veterán
válasz Gyuresz #1737 üzenetére
Vitatott dolog, de a vásárlásnál mindig a vásárlók lelkére kötik: első alkalommal legalább15-16 órát tölteni... Abban viszont már mindenki egyetért:ezeket az akkumulátorokat (Li) nem hogy nem kell,hanem kifejezetten káros "kisütni", azaz csumára lemeríteni. Mellesleg, eleve, ha rádugod a PC-re, tölti, ha kell,ha nem.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Luger27
csendes tag
válasz Gyuresz #1737 üzenetére
Ebben a telefonban Li-polimer akku van, ami első töltéssel eléri a teljesítményét, semmi értelme tovább a töltőn hagyni, ha már feltöltött, úgy sem vesz fel töltést (persze ha rajta marad egy ideig akkor sem történik baja). Ezeknek az akkuknak a gyenge pontjuk a teljes lemerülés, lemerítés amit nem nagyon szeretnek, ezért ha jelez a telefon, hogy merülőfélben van érdemes feltölteni. Lehetőség szerint, ha lehet az sem nagyon jó ha rátölt az ember, ha félig van az akku, mert az élettartamát az akkunak a töltések száma erősen befolyásolja. Ha majdnem teli akksira töltesz az is egy töltés, ha majdnem lemerültre az is egynek számít. A Li-polimer akku az alacsony hőmérsékletre (0 C fok) érzékenyebb (rosszabb a teljesítmény leadása) mint a hagyományos technológiájúak (Ni-MH, Ni-Cd)
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest