Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Nézd, felőlem írhat annyit, amennyit akar. Igazából az zavar, hogy a 6120C topik óta szerencsém van az állandó fikázó stílusába belefutni. Vagyis a közösségi írásai, a pánikkeltés, a destruálás.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Nézd,Karma. Nyilvánvaló, hogy az E52 összeszerelés, anyaghasználat szempontjából nem éri el az E51-et. Nagyon rámentek a finnek az exkluzív hatásra. De a hibafeltárásnak, fikázásnak is van egy határa, szerintem. Nem szeretnék egy újabb összefoglalást írni erről, többször megpróbáltam tárgyilagosan összegezni, elégedettek és elégedetlenek véleményét figyelembe véve. Én a Nokia Messaginges szolgáltatás igénybe vételére való kiprovokálást ganébb dolognak tartom üzletileg. De azért ne degradáljuk már egyenesen cigarettapapírnak... Állandóan a csak Semmi pánik ominózus jelenete jut az eszembe: "Már nem merek a saját anyámra gondolni"
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
drkbl
őstag
Most mindig kilépek a zenelejátszójából, ha nem kell, és így azóta nem volt gondom. Ma kipróbálhattam volna a BT+telefon töltőn+hívás kombót újra, megnézni, ettől dobja-e el az űrbe a BT kapcsolatot, de elfelejtettem...
Ez a harvester mindig kaszál, mint jó démon, vagy megszabadulok tőle, ha kilépek a lejátszóból?
-
attisx
addikt
"a kalapács tuti befutó"
Az biztos, onnantól nem lesz több gond a telefonnal, max annyi, hogy mit is vegyünk helyette...
Ami a Magnifieres példát illeti, most én is elbizonytalanodtam. A saját N86-os tapasztalatomból tudok kiindulni, itt a 7370 mindent vitt, mondjuk ez se a legfrissebb FP2-t használja...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Kisbéka
csendes tag
-
NGyuri
aktív tag
Én az outlook névjegyeimet szinkronizálom a telefonnal és eddig nem tapasztaltam, hogy nem viszi át az egy névjegyhez tartozó több számot. Sőt, ha az Outlookba képet is beillesztek akkor az is átteszi a telefonra. Mindez igaz az email cím és a webcím átvitelére.
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
Charlie Gordon
aktív tag
Én a régi telómat (SE K700) akartam függetleníteni hivatalosan, a T-mobile-nál most pár napja és ők azt mondták, hogy számlás előfizetésnél hűségidő lejárta után ennyi a tarifa. Lehet hogy okostelefonnál még drágább ?
Két hete van meg az E52, a "tipikus" itt a fórumban többször előjött hibákat nem tapasztaltam, nagyon meg vagyok elégedve a tudásával és a minőségével is. Talán csak a GPS jelet találja meg néha elég nehezen, de mivel erre biztosan nem fogom használni, nem zavar.
Programot csak néhányat telepítettem (Nimbuzz, Profile sheduler, Handy Wi) a legszükségesebbeket, a készülék gyári témái nekem megfelelnek. Wifizni, levelezni tökéletesen tudok vele, a naptárfunkciók és a névjegyek lehetőségei, egyáltalán a testreszabhatósága engem lenyűgöz. ( Ez az első okostelefonom, és K700-ról álltam át )Egyedüli kisebb problémám, hogy nem tudom milyen progival lehet a névjegyeket egyszerre manipulálni ? A MyphoneExplorer ilyen szempontból többet tudott, mint a PC Suite. Ha exportálom és rendbehozom pl. excelben, utána importálom,akkor elvesznek a hozzá tartozó egyéb beállítások (csengőhangok, képek) nem?
-
veterán
-
cintula187
addikt
T-mobil. Beállitottam freemail és yahoo-s postafiókot is. A yahoo annyiban érdekes hogy kéri a jelszót mindig. Beírom, közli hogy nem tud beléptetni de ennek ellenére mégis fogadja a leveleket. MEglett végül a kimenöben beragadva. De azt se volt eccerű megtalálni
Más:
Opera minit hogy ajánlatosabb felrakni leszedni a pc-re vagy közvetlenül a mobilrol meglátogatni az oldalt és leszedni?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
sekli
addikt
nekem sem működött, ezt viszont nem tudom beállítani, mert már van egy Nokia nevű Server ID (amivel nem működik) ezzel menne elvileg, csak át kell írnom valami másra, és azért nem megy... Az alappal connection errort ad, ezzel meg authenticationt (értelemszerűen azért, mert átírtam az ID-t)
-
-
old rocker
veterán
Szerintem ebbe csak akarták...még az ikon is ugyanaz, de akezelési is csak FM-ről ír.
Mégegy: valahányszor adatkábellelcsatlakozoma laptopra,elkezdvadul tölteni is... ez kicseszés azakksival...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Lehet,ert az internet rádió telepítésével ez a gond, valami ilyesmit ír ki,hogy már van: csak éppen sehol sincs... (Az N78-bana "rádió" menü dobott fel két választást: FM vagy net ...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest