Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• old rocker

veterán

válasz zzola #2024 üzenetére

Úgy tűnik, sok apanasz. Kérdés -éppen Macinak írtam - mihez képest. Mert itttöbbnyire aproblémákkal jöttünk össze.Igaz, ott voltpl. azE51-em,ahol elméletileg "tipushiba" jeligéretudomásul kellettvennem,hogy a hátlapja nemkicsit: nagyon lötyög, nyiszorog. Az oldalsó gombokat alig lehetett benyomni. Típushiba. A C helyett örökösen kettest,abalra navi helyeet örökösen menüt nyomtam,vagy mit,jó, oké. Aztán kicserélték, hardverhibás volt, egy minőségit kaptam visza. A feleségemnek is E51 van. A hátlap ajobb oldalon csaknem fél mm-rel eláll. A billenytűnyomkodásnál keletkező érzetet a fantáziádra bízom. Ezzel együtt nem agitálok az E52-es mellett. Volt már kezemben E71, valóban kurvára egy darabból van. De én megőrülnék a színes gombostűfejnyi billentyűket kitapogatni. S mi több, olvasó szemüveg nélkül túrót sem látok,mi van a qwerty billentyűzeten. Ez nyilván az én esetemben speciális probléma, Old Sam,miegymás. De az E52 billentyűzete után igen nehéz lesz megszokni - szerintem. Én, ha váltanék,akkor már inkább E66-ra váltanék. De hangsúlyozom,ez csak az én szubjektív véleményem.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák