- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
-
tariattila
veterán
válasz bajtokarpi #8567 üzenetére
ha van türelmed akkor visszakereshetsz itt.. töredelmesen leírtam minden tapasztalatomat a készülékről...kb egy hónapja írtam...elég hosszú...amióta eladtam megváltozott az életem Függetlenül ettől sok sikert hozzá...van akinek összejön a házasság vele...
szóval ha valaki tud emberi magyarázatot az email dupla főképernyőn történő megjelenésére annak massive respect
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz bajtokarpi #8560 üzenetére
Nah, itt az öreg csávó! (Rokker koma) Ő itt a frenki! Pár sör után úgy megmondja neked a frankót, hogy feszes díszlépésben sétálsz be a tréhez, követelni az E52-det!
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz bajtokarpi #8551 üzenetére
Nekem a telefonálás hangja egyik szofttal sem akadt! A zene lejátszás pedig az én véleményem szerint qrvajó! Főleg power MP3-mal!
Stop kolléga (remélem) nem rám gondolt! Annyira nem vagyok szőrszálhasogató, de tény, hogy a 6300 után kicsit magasan volt a léc, így többet vártam! Mármint összeszerelés ügyileg. Funkcionalitás terén pedig még mindíg le vagyok taglózva!
Lényegében én azt mondom, hogy ha alapos tapogatás után összeszerekésileg elégedett vagy, én ajánlom a készüléket!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
peugeotmate
őstag
válasz bajtokarpi #8551 üzenetére
Fülesen keresztül elég jól muzsikál a telefon! Rá voltam ítélve 3 napig, amíg az iPodom szervízben volt és azt kell mondanom, hogy nincs nagy szakadék a két készülék között! Baromi nagy hangerőre képes a telefon illetve alapzaj is csak minimális! Csak néztem ki a fejemből! Persze az iPod sokkal "dinamikusabban" játssza le a dalokat, de önmagához képest elég jó ezen a téren (is) a telefon! (Szerintem van olyan mint az 5800, az volt nekem előtte, tudom mit beszélek! )
Ó igen, megcsináltuk! Senior tag lettem!!!
[ Szerkesztve ]
meg
-
myk74
senior tag
válasz bajtokarpi #8546 üzenetére
Nekem 3db e52 van a baráti körben az enyémen kívül!Ebből 2 t-mobil és 2 Pannonfüggő.A legutóbbi vásárlás a 2db T-s volt egy hónapon belül,és nagyon szépen össze vannak rakva, szerintem hibátlanok!A cimbora bevitte a T-hez sw frissítésre és pár óra alatt megcsínálták neki(mondjuk nekem is 2h volt a Nokia szervízben).Nagyon okos tanács a pénteki vásárlás,fogadd meg, tapizd körbe rendesen hogy a keret nem lötyög-e és a hézagok a helyén vannak-e,amit bekapcsolt billentyű világításnál látsz a legjobban!
Én szeretem és szerintem jó vétel!Frissítés után nekem mintha gyorsabb lenne a gyári böngészője és 1 percen belül talál jelet a gps!
Üdv!Nincs kéz Nincs csoki!
-
fater52
csendes tag
A fórum hozzászólásainak száma nem arányos a telefon minőségével. Akinek baja van, ír, akinek működik, az használja.
Nem tudjuk, neked milyen telóid voltak eddig, nehéz megítélni, szerintünk ez kell-e neked.
Vannak előnyei és hátrányai, de a 8000 hozzászólás azt mutatja, sokan megszerették.(mások meg eladták. De mint írta valaki, ez nem egy Airbus repülő, könnyebb eladni, ha nem válik be.)
Számomra a problémát nem a telefon minősége okozza, hanem a saját tudásom hiánya. -
stop
aktív tag
Én is vaciláltam.
De!,
megvettem, és eddig nem bántam meg,
nekem nincsenek extra elvárásaim, amire szerettem volna használni arra nekem tökéletes/bevált, bár én is még csak ismerkedem vele.ha nem veszel el olyan apróságokban, hogy valakit például az azvart, hogy 'lötyög' a műanyag, meghogy levált a kijelző-védő fólia 3 nap után, akkor szerintem nem rossz
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
-Maci-
addikt
válasz bajtokarpi #8549 üzenetére
Szerintem simán! Egyébként én az elégedett tulajok táborába tartozom, bár kicsit csalódás, hogy full műanyag az egész telefon. (Jó a hátlap papírvékony ALMG ötvözet) Kár érte!
Szerk:
Ha Rokker itt lenne, most azt mondaná: "vigyázz a telefonnal mert qrva jó!" vagy azt, hogy vedd meg és add neki!
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Van szórás! Én azt szoktam tanácsolni ilyen esetben, hogy ha tetszik, vedd meg PÉNTEKI napon! Akkor van 5 napod visszacseréltetni, ha nem felhőtlen az örömöd!
Az hogy Trés vagy, a korrekt szervízháttér miatt szerintem előny! Nem reklámozom őket, de szervíz szempontból csak pozitív élményeim vannak onnan...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest