- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz tariattila #8573 üzenetére
Akik rendszeresen és régóta fórumoznk,ismerika történetem, már utálom leírni: első E51-em löyögött,merev oldalsó gombokkal és hardverhibás.Kicserélték, kaptam kárpótlásul egy olyan darabot,mintha egyből öntötték volna ki. Ha valaki megnézi az E51 topik legelejét, ott ugyanerre a hátlap lötyögésre panaszkodtak, megoldásnak alápapirozást ajánlottak. Csak jelelzni akartam,az E51-nél is voltak hasonló panaszok, nem is kevés, kivéve a hátlap vastagságát. Még valami: az E51 be-kikapcsoló, valamint oldalsó gombjai - hangfelvétel, némítás, hangerő szabályozás olyan rigidek, hogy kigúvad a szemem, mire megnyomom.Hasonlítsd össze pl. az E52 és az E51 főkapcsoló gombját. És az E51-nél nálam azért többször fodult elő, hogy kettes(vagy a-b-c betű) helyett sikerült megnyomni a közvetlen felette levő törlésgombot - is, vagy vagy... Ezzel nem fikázomazE51-et, nem dicsérem túl azE52-őt,csak jelzem, mindkettőnél azon múlt a megelégedettséged, milyen darabot fogtál ki a nagy büdös tömegtermelésből. Az tény, hogy az E52-nél sokkal magasabb volt a "lutri"...
"Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk." (Fight Club)Maci:Én nem tudom benyomni a hátlapot SMS írás közben. Szándékosan biztos,de üzemszerű nyomkodással nem.... Az enyém Veinemöinnen-Titánium-Vanádium ötvözetből készült.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest