- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Zoltanfi #4947 üzenetére
Na ne mond! Az csak egy példa volt, de tudtam, h. úgyis bele fogtok kötni. Tök mindegy, akkor találj ki más példát. De itt van máris egy. Kirabolnak és csak a sim karit kapod vissza a telefonnak lőttek. Az összes szám a telóban volt és ott állsz egy db szám nélkül, mert az "életed" a telóban volt. Hát gratulálok ehhez a gondolkodáshoz. Excelbe meg nem fogok neveket és számokat írogatni, h. gépen meglegyen!
rothadt: a 6500 sz@r, fogtam a kezemben és nyomkodtam. Inkább szétzúzom, dehogy adom el. Nehogy már másnak örömet okozzak. Tele van apró idegesítő dolgokkal ez a Symbián.
Nem azért van a fórum véletlenül ,h. a jó és rossz dolgokat a kedves fórumozók megosszák egymással??? De úgy látom, h. mindenre nekem kell rájönnöm és csomó mindent nem említettetek mielőtt megvettem a telót. Hát kössz szépen! Soa senkiben nem lehet bízni és számítani rá! Ilyen ez az ország!
-
Pompi
nagyúr
válasz
Zoltanfi #1147 üzenetére
Egyelőre az E61i topikjában folyik róla szó (oda mégiscsabb jobban illik, mint ide).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest