- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
válasz
higany8 #6000 üzenetére
Nekem ezt az "utolsó ikon helye üres" című részt akkor csinálta, amikor be volt kapcsolva az ikonok animálása. Amit egyébként helyből kikapcsoltam, mert elég randán pixelesednek... ja, amúgy első szoft van rajta, az a százakárhányas.
Érdekes az én telcsim nem recseg, nem ropog, akkor se ha gyilkolom a gombokat, illetve nagyon minimálisan - de mondjuk akkora erővel kell nyomni, hogy talán nem is csoda, ha nyög szegényke
Akksi is bírja 4-5 napig, pedig azéé nyomkorászom rendesen és nem kapcsolom ki éjszakára. -
mdk01
addikt
válasz
higany8 #6002 üzenetére
Recsegés-ropogás!
Igen probléma és igen komprumisszum.
Sztem minden manapság kiadott telefon recseg, vmelyiket kevésbé, némelyiket jobban meg kell szorongatni, hogy recsgést adjon ki magból.
Kérdés miért?
Komprumisszum...kicsi telefon egyre több tudás és feleljen meg minden szempontból, na neeeeeem.
Nagy telefon, kis kijelző mégnagyobb akkumlátor, is volt hely a csavarnak...ismerős?
Manapság divat cserélgetni az előlapokat, hátlapokat csavar nélkül(talán már nem annyira mint pár évvel ezelött) és a telefonok mégis kisebbek lettek és elfogyott a csavarnak a hely, meg ugye a tömeggyártás.
Gyorsan összepattintják a gyárba, megfogatják a legminimálisabb csavarmennyiséggel és gyerünk a piacra.
Kb. ennyi....Majd egyszer a telenoknál is lehet visszatérünk a "kályhához"mint sok más dologban.
Báránygyapjú,házikolbász,-tej,-tojás,saját termesztésü gyümölcs, bőrből készült cipő stb. -
Joe bácsi
őstag
-
asadasad22
őstag
válasz
higany8 #5778 üzenetére
E51 v2? ilyen elnevezésben még nem hallottam, viszont tény és való, hogy az E51-nek 2 variánsa is létezik, lehet hogy erre gondoltak:
E51-1: talán itt mindenki ilyennel rendelkezik, ez úgymond a standard edition
E51-2: kamera nélküli változat. én még nem hallottam sokmindenkiről, akinek ilyenje lenne.más: SymSMB-t sikerült beizzítani végre, egy külföldi fórumon olvastam a megoldást: uninstall aztán install. és tényleg, midnen működik mostmár.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged