Új hozzászólás Aktív témák
-
higany8
csendes tag
válasz Tboy0001 #5988 üzenetére
Mindkét programot kipróbálgattam, bár képküldést és egyéb funkciókat hanyagoltam. Csak chateltem, erre természetesen mindkét progi tökéletes. Jobban tetszik az eBuddy-ban, hogy nem csak msn fiókot kezel, és a Telepítések mappába helyezi el magát, míg a Messenger létrehoz egy új mappát a főmenün belül. (később átlehet-e pakolni? hmm, nem tudom, nekem még új a symbian, bevallom, még nem próbáltam áthelyezni másik mappába.)
Különösebb bajom egyikkel sincs. Neked melyik vált be? Választanom kéne, minek kettőt tartani?
-
higany8
csendes tag
válasz blueMerle #5995 üzenetére
Igen, nekem is kezd megszűnni a navi gomb nyikorgása, megnyugtató. Bár van itt még két dolog, amit észrevettem: (1) mivel nagyon kemény az oldalsó gombok nyomásponytja, recseg-ropog a készülék, ha hangerőt akarok állítani beszélgetés közben. Ez is elmúlik idővel, vagy el kell fogadni, és beletörődni? (2) ha belépek a menübe, néha-néha előfordul, hogy az éppen aktív ikon helye üres, és csak akkor válik láthatóvá, ha átugrok másikra. (Bug?!)
Más is tapasztalja ezeket? Eddig Samsung X820-asom volt, de most munkámból adódóan egy "okosabb" telefonra volt szükségem, nagyobb akksi teljesítménnyel, még elérhető áron. A Samsung-nál nem tapasztaltam hasonló dolgokat, csupa pozitív meglepetés volt az első pár nap.
Jut eszembe, nálatok mennyit húz ki egy töltéssel?
-
higany8
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem át új Nokia E51-esemet. Ahogy elkezdtem nyomogatni, megismerkedni vele, rögtön szembetűnt, hogy igaz amit a legtöbb tesztben írtak, az oldalsó, ill. a bekapcsoló gomb használatához vésőt és kalapácsot kell használni. A másik dolog, ami viszont már idegesítő, az a navigációs gomb nyikorgása. Napközben elmegy, mert elnyomják a háttérzajok, de amint elhalkul körülöttem minden borzalmasan idegesítővé válik. Ezt a hangot különösen akkor hallatja, amikor két legtávolabb eső sarkát nyomom meg a kis króm színű billentyűnek. Úgy gondolom ebben a kategóriában ez már nem megengedhető, és azon gondolkodom mielőbb visszaviszem, hogy garanciában cseréljék ki. (2 éves gyártói). Ti is tapasztaltátok ezt? Gondoljátok, hogy ez széria, vagy egyedi hiba lehet?
-
higany8
csendes tag
válasz Viktor0610 #5779 üzenetére
Köszi a gyors választ! Csakis a Nokia garisat nézem, bár kicsit gyanúsnak tartom, hogy 48.900-ért boltit kapok, + 2.000-ért meg 2 éves gyárit....
-
higany8
csendes tag
Hello!
Érdekelne, mit tudtok arról, létezik-e E51 v2? Ha igen, miben jobb az E51-nél? Melyiket érdemes venni, és vajon az un. "zuggsm"-ek melyiket árulhatják 50-55.000.- Ft-ért?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest