Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Vá, hogy mindíg tanul az ember!
"A kepernyomeret masik kerdes, nekem kenyelmes 100%on, de ha farad a szemem, vagy mozgo jarmuvon vagyok, a # megnyomasaval maris nagyobb egy nyakkendoadonyival (valojaban 25%al) a betumeret."
Nos, be vallom, ez nekem az újdonság erejével hatott. Pedig évek óta symbianos vagyok. -
spedyboy
senior tag
Köszi a válaszokat!
Ma megnéztem élőben is a telót... hát nagyon szép gyors stbstb
de a kijelzője
anyira nem kicsi nem zavar csak fura mert mellé tettem az e65 öt és háát látszik h kisebb...
m1 szerintem meg fogom szokni
Jah és még 1 kérdés akku idő mennyi? DURVA használat mellett?
köszi
üdv -
Ártani nem árt neki, de nyilván, minél több idő telik el két töltés között, annál tovább bírja az akkumulátor.
Ami biztrosan árt a telepnek, az a rövid idejű rátöltés, illetve a teljes lemerülés utáni "kényszerített" bekapcsolás."annál tovább bírja az akkumulátor." - ez alatt az akkumulátor élettartamát értem.
-
mdk01
addikt
Igen a hátlapot fel kell tolni ütközésig ami nem is nagy feladat a kiold gombot meg piszkálni kell hogy visszaugorjon a helyére,de szerintem nem ok a telefon megvétele ellen mivel nem igazán kell levenni a hátlapot.
A microSD-s slot-os történethez meg van egy trükk, ami nem más mint a hátlap felső sarka.
Ugyanis ezzel meglehet nyomni a kártyát hogy kiugorjon majd mind kampót lehet használni a kártya kihúzására.
Mivel fémből van a hátlap így semmi baja nem lesz. Szinte látom, hogy a Nokia tervezők ezt pont így akarták csak lemaradt a "készülék használata" leírásból.
Ez sem ok a telefon megvétele ellen mivel ezt soha nem fogod cserélgetni pláne ha veszel a telefonba egy 2gb káryát 4500 pénzért, mint ahogy én is tettem. -
asadasad22
őstag
azt azért tegyük még hozzá, hogy pár hete kint van egy hack (ami valahogy sokak figyelmét elkerüli vagy nem vagy csak nem vesznek róla tudomást, nemtom miért), amivel egy egyszeri 10 perces művelet után pár gombnyomásra szignózhatsz egy akármilyen programot, pillanatok alatt, nem kell sorbaállni sehol vagy idióta online oldalaktól függni, hogy épp milyen kedvükben vannak vagy egyenként aláírogatni és ide-oda küldözgetni a programokat.
-
asadasad22
őstag
az az UI valóban nem néz ki gyengén némelyik helyen
de sok helyen ami újdonság lenne, azt egy N82-ben már viszontláttam, ami szintén FP1-es csak. FL3 ugyanúgy benne van sok FP1-esben (remélhetőleg E51-be is belekerül előbb-utóbb). belbecsben a fejlődés eléggé a nullához közelít (bár hova lehet ne tovább ugye
), de a külső valóban csini.
-
danaudio
aktív tag
szerintem nem lesz alap az fpu, mert továbbra is megtartják a szélesebb kategorizáltságot, és továbbra is a nagyobb N-ekbe tesznek majd fpu-t. Abban valószínű igazad van, hogy talán több alkalmazás fogja kihasználni az fpu előnyeit, ugyanakkor az effektekhez kétlem hogy nagy erő kellene...olyat biztos nem csinál a nokia, mert tuti lesznek 9.3 nofpu-s készülékek.
Nem olvastm végig a korábbi linkedet, ezért hozzáteszem : szerintem -
danaudio
aktív tag
Hát ez nem nagy szám, 9.2-re is simán megírhatnak egy firmware-t ami ugyan ezt tudja, nincs komolyabb változás, ez megint a fránya üzletpolitika. Minden N95 tulaj gyorsan eladja telóját mert neki 9.3 kell, mert újabb, és olyan szempontból igaza van, hogy 9.2-re nokia soha nem fog kiadni olyan firmwaret ami 9.3 tulajdonságokkal bír, hiába csak egy turbózott szoftver...fránya üzletpolitika...
más: gravity d. nekem eddig csak szaggatva ment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged