Új hozzászólás Aktív témák
-
szasz1
tag
válasz
zsinnyegtet #4082 üzenetére
Nekem semmi gondom a szenzációs HTCvel
-
Tyren
aktív tag
válasz
zsinnyegtet #4079 üzenetére
Hát ez tényleg nagyon jó. Én eddig akárhányszor olyan gonddal vittem be, ami egy szoftverfrissítésnél komolyabb beavatkozást igényelt, akkor mindig a sztenderd 2 hét várakozás volt. Utáltam is
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4082 üzenetére
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4079 üzenetére
Ez korrekt munka igen.Akkor csak pár mm-ert tévedtem.
Akkor nyúzhatjátok tovább a technikát. -
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4072 üzenetére
Igazán nincs mit.Várjuk majd.
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4070 üzenetére
Hát akkor sajnos igen szerviz.Ritka esetek egyike C7 nél,de valószínű mint említettem is végfokos lesz.Ha lehet ne a szolgáltatóhoz vidd be hanem Nokia márka képviselethez.Sokkal hamarabb vissza kapod.
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4067 üzenetére
Majd ki derűl hogy mi a betegsége.Este írd majd meg azért hogy mi a helyzet.Hali.
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4065 üzenetére
Próbáljátok meg azért a frissítést.Nem biztos hogy hardveres probléma,de azért írtam mert a végfok szokta így csinálni.Húzzátok újra mindenképpen.
A biztonsági mentésnél ne mentsétek el a készülék beállításait.Csak a névjegyzéket képeket,naplót esetleg. -
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4063 üzenetére
Hali.
Mindenképpen húzzátok újra,egy próbát megér.Nem nagyon találkoztam még C7 nél végfok hibával,de ez nagyon úgy hangzik hogy az lesz.Gari van még rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged