- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
válasz
leonejoci2 #156 üzenetére
Én 3650-essel kezdtem anno,majd 6600,N70,N80,végül egy 6120c,amit jelenleg az asszony használ átmenetileg,mert kinyiffant az S.E.-je. A 6120c egy baromira strapabíró darab,jó kis bevált S60-as.Ki tudja,lehet,h. még évekig meglesz nekünk.Talán addigra a most használt droidom helyett más lesz nekem.De már s60-asat (újat) nem vennék,egyszerűen keveset tudnak még a filléres droidomhoz képest is.Félreértés ne essék,szerettem a Nokiát.Nagyon.De attól még lehet az ember realista,s kell is,h. az legyen,ha nem él szatyorban.
-
törölt tag
válasz
leonejoci2 #152 üzenetére
Nem értem miért égeti magát a cég!Nem ez a megszokott...
dual simben igen.a kategóriákkal jobb samu champ dualhoz nem jött össze 3 hónap alatt ennyi post. igaz, ott azért nem a samu-ellensamu fütyirázás volt, mint szinte az egész itt nokiában.
node Relevancia drága....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 4
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dying Light: The Beast
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest