- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
válasz
=Mentor= #161 üzenetére
Pl. miben veszi fel a versenyt a Belle az androiddal? Komolyan kérdem,nem fikázásból.Olvastam egyébként azért mostanában pár új S60-as Nokia tesztjét,adatlapját,de nekem úgy jött le,h. olyan dolgokat írnak,amik még az alapdroidokon is természetesek,és mexokottak.Ismétlem,nem fikázok,csak hiányzik a "wááá,hù de jó,ilyet még nem láttam,ez tényleg vmi új dolog"-feeling.
-
Jacak
senior tag
válasz
leonejoci2 #156 üzenetére
Én 3650-essel kezdtem anno,majd 6600,N70,N80,végül egy 6120c,amit jelenleg az asszony használ átmenetileg,mert kinyiffant az S.E.-je. A 6120c egy baromira strapabíró darab,jó kis bevált S60-as.Ki tudja,lehet,h. még évekig meglesz nekünk.Talán addigra a most használt droidom helyett más lesz nekem.De már s60-asat (újat) nem vennék,egyszerűen keveset tudnak még a filléres droidomhoz képest is.Félreértés ne essék,szerettem a Nokiát.Nagyon.De attól még lehet az ember realista,s kell is,h. az legyen,ha nem él szatyorban.
-
Jacak
senior tag
-
Jacak
senior tag
válasz
matyi012345 #147 üzenetére
Full én is így nézem ezt a dolgot,s az enyémnél olcsóbb droidot keresve se hiszem,h. vki találna: -kb. 11 ezertől már kapni használtan,s míg symbiannal nyomtam idáig,álmodni se mertem olyasmikről,amit ez simán,s jól tud.Sokan hiszik,h. egy 'dzsunkateló' eleve nem lehet olyan,mint egy Nokia.Én azonban mást tapasztaltam,Nokiáról váltva,s kínlódtam s60-nal eleget soxor,míg találtam egy adott funkcióhoz működő(!) alkalmazást,ami nem kemény pénzekbe került volna.Tisztában kell lenni a tényekkel,nem mki dúsgazdag,s nem mki menőzésből vesz telót,h. mki lássa,milyen logó is figyel rajta; van,aki használni/kihasználni szeretné,s a Nokia bizony nem hajlandó felébredni a Csipkerózsika-álomból,még mindig hiszik,h. a név önmagában képes eladni vmit,ha van mögötte versenyképes tartalom,ha nincs.Márpedig,amit,s amennyiért ma a Nokia ad,az édeskevés.
-
Jacak
senior tag
Üdv.
Ne tépődj azon,h. hány milliampernél kezd el egy teló tölteni USB-ről,nekem alapdroid van,egy (gyakorlatilag) filléres kacat,de ah. rádugom itthon a gépre,mindegy,mennyi van az aksiban,egyből tölteni kezd,viszonylag gyorsan teszi ezt,de egyébként,ha aksi se lenne a telóban,kábelre dugva akkor is ugyanúgy menne rajta minden.Mégvmi.Symbianról váltottam,hosszú évek után,hard userként,s nem bántam meg.Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest