- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
CharlieDrop #725 üzenetére
Amit én észrevettem 1. perctől fogva az az h. az automata fényerősség állítás szarul működik benne. Legalábbis nálam szar. Lakásban sötét/félárnyékos fényviszonyok között néha hol leveszi a fényerőt, néha meg indokolatlanul úgy megnöveli h. az ember szemét kisüti a fehér háttér. Mikor meg beteszem kocsiban a tartóba, ahol kb. max. fényerőnél olvasható csak a képernyő v. látható tisztán a navi, ott meg random úgy elsötétíti h. fájdalom (nyár, napsütés ugyebár, kb. csak max. fényerőn látható ilyenkor bármi a képernyőn). Főleg navi közben idegörlő. Muszáj voltam 1 hét után manuálra tenni, és én állítgatom hol fel hol le, bosszantó. A régi 920-as Nokiámon ez a dolog jól működött. Ott mondjuk más volt az idegölő: azon a telefonon a windows phone 8 volt a szar, mert nem lehetett csuszkán állítani a fényerőt. Volt 3 preset oszt légy vele boldog. Nem egyszerű dolgok ezek
-
odipapa
senior tag
válasz
CharlieDrop #725 üzenetére
Én írtam hogy navi (waze) közben kaptam a rendszerüzeneteket a túlmelegedésről, de ez valszeg a töltéssel és a nagy meleggel is összefügg.
Másnál nem igazán olvastam hasonlót.
A héten próbálom tesztelgetni ezt a dolgot, jó idő lesz hozzá.
Ezen kívül én semmilyen melegedést sem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest