- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
-Skylake- #31 üzenetére
Csak egyet kellett volna lapoznod a specihez, ahol benne vannak az adatkommunikációs ismérvek. Van, aki ezt beleírja szövegesen, én nem szoktam.
Nyilván több szóból áll egy olyan teszt, ahol a telefon szoftvere nem egy üres droid.
A töltési időre vonatkozó észrevételed mindazonáltal jogos, kipróbálom és pótolom.
Btw mielőtt nekiállsz ebben a stílusban puffogni, talán gondold át, hogy miket írsz. Ez mondjuk különösen tájékozatlan megjegyzés: "Gyakorlatilag kézbe sem kell venni ezt a telefont ahhoz , hogy le lehessen írni azt ami ide ebbe a "tesztbe" le lett írva." Speciel én tájékoztattam róla a hazai Nokiát, hogy a secondary kamerát este simán kikapcsolja komment nélkül a rendszer, nyilván az ujjamból szoptam ki és hasraütésre írtam le. Szóval szerintem vegyél vissza némiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest