Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Yettel topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Ez az emberek butasága is, mert egy telefonos órát akar használni okosórának... csak... mert olcsó...
Ezzel nincs semmi baj, de nem erre lett kitalálva, korlátozásokkal tudja.
Szeretnél céleszközt egy nem arra kitalált eszközből?
Semmi baj, dolgozz meg érte.
MTK chip, kapcsold ki a rádiókat belőle (BT kivételével), a romból töröld a rádió és egyéb felesleges alkalmazásokat, és jééé bizony az akkuidő pont annyi lesz mint a S Gear esetében.
Még mindig olcsóbban jössz ki, ám nem tud annyit...
Sebaj, dolgozz meg érte.
(Én éppen az android weart hegesztem az enyémre)
Tudtam mire számíthatok egy ilyen óra vásárlása esetén, és mi az amit meg tudok tenni vele, vagy mire vagyok képes, hogy jobbá tegyem.
Így nem ért csalódás.Egyébként sokmindenre lehet még használni, amire inkább nem adnék tippeket...
[ Szerkesztve ]
-
ghostie
tag
válasz
Lifeforce #48 üzenetére
Nagyon egyetértek azzal amit írtál!
Azt, hogy a tesztelőnek fizettek-e nem tudom, az viszont valószínű, hogy ő is a teszt készülékek közül kapott egyet (vagy ingyen vagy a normál árnál olcsóbban). Abból lehet tudni, hogy 512MB memória az első sorozat szoftveres hibája miatt volt.[ Szerkesztve ]
-
Lifeforce
őstag
Szeretem az ilyen "ha nem fizetnek érte, nesze b...g" teszteket.
Csak közlöm nem ilyen órám van, és sportmániás sem vagyok, de...
"Az egyéb dolgok, például Facebook üzenetek már nem mennek át"
1. Bármilyen jelzésre képes, csak a Wach Helper programban be kell állítani (igaz a programok üzeneteit nem írja ki) de jelez, hogy üzeneted érkezett. Legyen az Skype, Facebook, vagy bármilyen alkalmazás.
Még szerencse, hogy nem tudok visszaírni az órán, most képzeljétek el biciklizés közben miniatür kijelzőn pötyögni
2. Hogy ki mire használja szerintem nem lényeges a teszt szempontjából, én azért vettem egyet, hogy ne kelljen a telefonomat cipeljem strandra, hogy biciklizés során el tudjam dönteni megállok-e vagy sem telefonálni (fontos-e a telefon/üzenet), de autózás közben is jól jön, mert látom ki az aki éppen telefonál.
Tehát nem tankolja meg a kocsidat, és nem azoknak való akik kinyitják a WC ajtót, beszálnak a kocsijukba és elmennek vele WC-re.
Vannak hiányosságai, hibái, mint az akkuidő (jééé a telefonok többségének is van), és a vezérlést én is hiányolom belőle. Erre kezdtem romot buherálni az enyére.
Ezt a típust nem ismerem, viszont a képességeit igen ezeknek az óráknák.
Nem állandó használatra van kitalálva, de mint az eszközök többségénél ha céleszköznek akarod használni, megoldható, de buherálni kell.
Ennyi.
Ha így indulsz neki, nem ér csalódás.
Az "AnTuTu tesztet futtatok a telefonos karórámon" mindent elárul[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Köszi a részletes tesztet.
Így tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy az No.1 sorozat tagjait hagyjam figyelmen kívül, ha valaha is ilyen okosórára vágynék.
-
ghostie
tag
Úgy látom mindenki refundoltatja ezt az órát
Én 50 USD-t fizettem érte eredetileg snapup akcióban, amiből 38-at visszakaptam, így 12 USD-be került amennyit viszont nagyon megérAz aksi problémára elvileg megoldás lehet a legújabb firmware felrakása az XDA fórum alapján. Én még nem próbáltam, majd talán hétvégén ha lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
cadtamas
tag
Én nem nyomkodom sokat, de ezzel az egykezes móddal (flip bright screen) 2-3%-ot ír ki a képernyőre.
(#36) Stevesuit
Nekem az akksi anomáliát leszámítva (lehet, hogy veszek egy pótakksit) rendesen működik.
Nem párosítottam telefonnal, de önálló készülékként tökéletesen teszi a dolgát.
Az akksi miatt kértem részleges refundot a gearbesttől, visszakaptam 30dollárt, úgyhogy nekem csak 18.600-ba került a masina, annyiért meg nagyon jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Nesze semmi, fogd meg jól. Mindent akartak, aztán mégsem sikerült semmi.
-
tmskvcs
tag
válasz
hunderbörd #5 üzenetére
Nekem is rögtön ez jutott eszembe
-
pomorski
őstag
Nagyon tetszett a cím. Elolvasása után láttam neki a cikknek, de ekkor már nem számítottam túl sok jóra. És nem is lett szinte semmi jó benne.
-
Zsmester89
őstag
40 környékén normálisabb casio-t vehet az ember, az már órának mondható...ezek viccek.
-
moleculez
veterán
Megvan az az igazi kínai kacat jellege, ordas hazugságokkal, csilivillvel. Mint régen az MTK-platformos (nem SoC!)telefonok, iPhone-kolonok.
-
Maxtreme
addikt
-
bboncza
csendes tag
Na na ne ilyen durván a No.1-al!
Nekem is egy No.1 G2 "okosórám" van, már több mint egy éve és meg kell hogy mondjam.... hogy retek sz*r, semmire nem jó, értelmetlen és átgondolatlan vacak, kamu lépés számlálóval és kamu pulmuzmérővel... Kidobott a pénz úgy látom a teljes termékpaletta. Bár vissza mehetnék 1.5 évet a múltba
[ Szerkesztve ]
-
Stevesuit
csendes tag
-
galocza
aktív tag
hát, bevallom, a cikket nem olvastam el (nem érint a termékkör), de a címért 3 csillió pirospont jár!
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Ez is népszerű lesz, ahogy olvasom.
-
Silenzio
addikt
Nem. Élőben nem. Kibonttattam egyet a T-nél, és súlyosan semmilyen volt az LG Watch R-hez képest. Az a sportos vonal, ennek az elegánsnak kéne lennie, de ahhoz túl töpörtyű (női kézen persze nem), minimalista, és nem a szó jó értelmében. Egyszerűen hiányolsz róla egy csomó mindent, olyan, mint egy... csavaralátét, kerek, meg sima, de ez még nem valami. Nem néz ki órának, na.
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz
holozis_HUN #28 üzenetére
nekem van D5-m csak hát mégse android wear
miért nincs kínaiban 30ért android wear? ez valami taktika?
-
szupermacs
veterán
Basszus! Hogynézmárki?
Ez mi?
Én szégyellném magam, ha kiadnék érte pénzt. Vagy ajándékba adná valaki. Még elpasszolni sem tudnám. -
atike
nagyúr
Uh de szép még mindig a Huawei Watch...
-
ghostie
tag
válasz
holozis_HUN #24 üzenetére
Valóban "órásabb" kinézetű a D5, viszont a D6 sokkal nagyobb teljesítményű és normál Androidos alkalmazások futtatására alkalmasabb a téglalap alakú kijelző.
-
DooMbo
tag
Az üzemidő egy vicc (de mit is várhatnánk egy négymagos normál telókba szánt SoC-tól amit 2000mah akkura ra találtak ki). Ára egyenesen nevetséges... Ennyiért vettem a jól használható Alcatel Go watch okosórámat ami nem tud ennyit de amit ígér azt meg is csinálja ja és 4 napig használom 1 töltéssel...
-
holozis_HUN
addikt
No. 1 D5 százszor szebb tőle...
-
cadtamas
tag
Ha óra skinre gondolsz, akkor rengeteg van hozzá.
Ha rákeresel XDA dev fórumon "ClockSkin Collection for No 1 D5, K8 and K8 mini + Installation Guide" ezek elvileg mind használhatóak.A GPS nekem tökéletesen működik (van akinek nem, ahogy olvasom a fórumokat). Pár másodperc alatt megtalálja magát.
-
SunyaMacs
aktív tag
320x320 HD resolution
-
ghostie
tag
Még egy kiegészítés a cikkhez: A csuklómozdulattal történő képernyő aktiválás természetesen jól működik az órában.
A forgalmazók elkövették azt a hibát, hogy a még nem teljesen kész, bemutatóra készült termékeket is elkezdték árulni, ebből ered néhány hiba (pl. a memória probléma ami szoftver frissítéssel orvosolható, illetve az üzemidő kérdése is, amire szintén valamennyire megoldás a frissítés).
Ami egy picit megnyugtató, hogy már a sokadik szoftverfrissítés jön ki az órához, és ezek OTA telepíthetőek (kínai okosóráknál ez nem annyira általános). -
cadtamas
tag
Nos, jelenleg elégedett tulajdonosa vagyok egy ilyen okosórának.
A fent elhangzott állítások egy részét szeretném kiegészíteni.
Ne hasonlítgassuk az android wear készülékekhez, mert az az almát a krumplihoz tipikus esete.
Ez egy telefon, gps-el és kicsit butított androiddal, ami óra méretű.Működik az egykezes mód, csak be kell kapcsolni.
A RAM mérete 1GB csak rendszerfrissítést kell végezni, hogy megfelelően kezelje a méretét.
Az üzemidő 2(!) nap bekapcsolt wifivel és mobilhálózattal. (A tesztben említett akksi idő típushiba. Párszor le kell teljesen meríteni majd feltölteni az akksit, hogy megfelelően működjön.)Rezgő motor tényleg nincs benne, ez iszonyú nagy luft a gyártó részéről.
A töltő tényleg egy katasztrófa.
A kinézet ízlés kérdése, én például hányok a nagy baznyák óráktól, de ez még épp határeset.24k-ért vettem és szerintem nagyon jó vétel.
-
ROBERTOH
őstag
De rég' nem láttalak már Bocha. Mi újság veled mostanság?
-
Silenzio
addikt
Arcpálma. Az LG Watch R-em két napig elketyeg ambient kijelzővel.
Pedig nem lehet manapság azt mondani, hogy a kínai gyártók oktalanul a piachoz vágnának minden szir-szar kütyüt. Persze, manapság inkább az a kérdés, melyik kínai gyártó...
-
H.Istvan25
senior tag
Ennyiért inkább egy Alcatel Watch
-
nagyj74
senior tag
Nem érdemes szót fecsérelni rá.
-
Ez a termék ultragáz valóban. Ez így ebben a formában 30e ft-ért is drága.
Mr.Silkó: lehet.
-
insight
aktív tag
Ha valaki olcsó okosórán gondolkozik és nem akar ilyen hulladékot, akkor inkább egy Bluboo U Watchra menjen rá, MTK platformmal, megbízható működéssel, nagyobb kijelzővel. (Nekem van kettő is, harmadáron :-) ) Bár most eladnám őket, mert annyira rákattantam, hogy én állat beruháztam egy Apple Watchra.
Ha ezzel a D6-tal kezdtem volna, egy életre megutáltam volna az okosórákat, az biztos.
-
Mr.Silkó
veterán
Magamnak nemigen vennék soha okosórát - ezt is csak azért olvastam el, mert Bocha jó stílusát rég olvashattam itt az oldalon -, de ha mégis, akkor olyat választanék, mint az összevető képen a Huawei megoldása, ami egy klasszikus óra kinézetét birtokolja.
lugosi (#10)
Szerintem arra gondolt a "költő", hogy nem mérte meg a mérleg az eszköz súlyát, annyira gyenge az anyaghasználata.
[ Szerkesztve ]
-
Az első oldalon mintha valami hiányozna: "a tömeg pedig X gramm"
-
Fejvadi
nagyúr
Egy fillért nem adnék érte és nem is tetszik.
-
forgonati
őstag
Használhatatlan szemét. 30 ezer? Nemár. 1 pofa sört nem ér.
Viccesek ezek a kínaiak, összehazudnak mindent, amit nem értek, hisz úgyis azonnal kiderül. Totál logikátlan számomra. -
drfedayn
tag
Egy sör árát olyan 250-300 ftot adnék érte többet nem. Mondjuk utolag lehet bannam h megsem inkabb elsoroztem. Ez egy draga szar vicc
-
akishamis
csendes tag
Ezek a No name kínai okosórák a legrosszabbak, az összes használhatatlan. Én az Office Depotba vettem egy Overmaxot ami szép volt külsőre de egyáltalán nem működött a telefonnal együtt, sőt...a gyári program is használhatatlan volt hozzá. Vittem is vissza másnap. Igaz a mondas: Olcsó húsnak híg a leve.
-
hunderbörd
tag
Aztán a Pokemon GO megy-e rajta, a többi az nem érdekel
-
ghiottone
nagyúr
Haszontalan kacat.
Nincs itt semmi látnivaló, lapozzunk.
hunderbörd:
azt azért megnézném, hogy futna rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Próféta
tag
Ha KITT-et lehet rajta hívni, akkor engem érdekel.
-
darvinya
titán
Unalmas és még hozzá ronda is.
Na meg itt is kezdik nagyobb kijelző jobb, lassan 4"-os karkötő lesz divat, ami nem lenne baj, hajlékony kijelző lenne és körbe fogná a csuklót. -
batai15
félisten
a cím minden elárul.
Na meg bűnronda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy Android operációs rendszerrel szerelt óratelefon járt nálunk, ami elvileg okosóraként is használható, és bár darabjait nézve nem is rossz, a valóságban használhatatlan.
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular)
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 249.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 10 42 mm, kozmoszfekete 100% akku
- iKing.Hu - Garmin Tactix 7 - Használt, karcmentes, prémium okosóra, 3 év navigate garanciával!
- Xiaomi watch S3 +ajándék
- WoWme ID206 piros okosóra, számlával és garanciával!
- Eladó/cserélhető új állapotú Apple Watch Ultra 2, 94% akksi, gyári tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest